Şimdi Ara

AYT Matematik çözüm video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soru bankasında yapamadığınız soruyla ne kadar uğraşıyosunuz? Ben yapamayınca direk izliyorum öğrenmek için yanlış mı yapıyorum?Zaman kaybetmek istemiyorum çok fazla inatlaşarak. (ben bu soruyu yapabilirim dediğim sorularla uğraşıyorum)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Temmuz 1 den beri çalışıyorum Ocağın başına geldiğimde sadece Fizik ve Matematikteki Trigo LTİ konuları kalacak. Ve hala hiç bir derste hiçbir sorunun çözümünü dinlemedim. Düzenli olarak deniyorum. Ocağın başına geldiğimde bi 10 gün ayırıp bütün derslerden yapamadığım soruları son 1 kez deneyip dinleyeceğim hem tekrar da olmuş olacak. Kısacası bence çok faydalı olur kendin en az 3-4 kere uğraşmadan dinleme bence.
  • Ben eayım matematik hariç diğer derslerim full e yakın o yüzden çalışmıyorum sadece deneme çözüyorum yeterli oluyo o yüzden sadece mat 2 ve Geo çalışıyorum şimdiye kadar adam akıllı hiç çalışmadım matematik o yüzden görnediğim tarzda soru çok var nasıl çözüleceğini bilmiyorum o yüzden izliyorum aslında seninle benim durum farklı olabilir onun haricinde bi soruda fikrim varsa uğraşıyorum. Bide sadece mat 2 çalışıyorum sence süre yetermi ne diyosun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.