Şimdi Ara

Parça Değişiklikleri Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Aşağıda yazan sistemimi 2010 yılında kurmuştum. 2017 yılında sadece Zotac GTX 960 ı ekran kartı yandığı için almak zorunda kaldım. Şuan pc açıldığında mutlaka bir siyah ekranda kalıyor. Kapatıp yeniden açınca sorunsuz açılıyor. Birde kasa içinden 1 haftadır ses gelmeye başladı.
    Kısaca sistem de biraz eski olduğundan İşlemci + Anakart + Ram ve EKran kartı değişimi istiyorum.

    Bu sene yurtdışına taşındım. Burada 2. el ürün satan yer ve elektronik mağazalar var ama nasıl bir sistem alayım? 400 EUR gibi bir bütçe ayırabilirim.
    Mesela Zotac GTX 960 ın yerine GTX 1050 almanın mantığı var mı? Hatrı sayılır bir fark yaratır mı? Şuan Sniper Contracts ı orta ayarda anca oynayabiliyorum. 16 GB ram (4X4) var ama sistem 12 gb olarak gösteriyor.
    Anakart bayağı eskiledi. İşlemci ne önerirsiniz? Noctua fanı işlemci ile yine kullanmak isterim. Power yeni gelecek parçalar için yeterli olur mu?

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edmond_Dantes -- 8 Aralık 2019; 18:20:0 >







  • Bu sisteme ssd ekleyebilirsiniz. Biraz bekleyip rx 5500 alabilirsiniz ya da beklemeden gtx 1650 super. Bilgisiyar im özellikler kısmından 16 görünmüyorsa slot bozulmuş olabilir. Cpu mobo ram ekran kartı değişikliği için daha çok bütçe lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hib.96

    Bu sisteme ssd ekleyebilirsiniz. Biraz bekleyip rx 5500 alabilirsiniz ya da beklemeden gtx 1650 super. Bilgisiyar im özellikler kısmından 16 görünmüyorsa slot bozulmuş olabilir. Cpu mobo ram ekran kartı değişikliği için daha çok bütçe lazım.
    Sağol üstat,

    Baktım 12 görünüyor.
    O zaman biraz daha bütçe için bekleyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.