Şimdi Ara

Ikinci el Hb yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selamlar. İkinci el araç almak istiyorum ancak kararsızım. Malum piyasadaki fahiş fiyatlardan dolayı. Otomatik olmasını istiyorum. Bir adet 1.4 polo buldum 2016 model, tdi +dsg 95bin TL, 72000 km de araç,
    Diğeri de 2012 model bmw 1.16i otomatik 111 bin TL, 112bin km de, , bir yandan bu kadar paralar veriliyorken sıfır almak daha mantıklı değil mi diye de düşünmüyor değilim. Ancak gelen araçlar belli. Yakıt verileri ise polo da ortl 4,5lt, bmw 7,5 lt. Bunlar benim kullanım değerlerim. Fikirlerinizi almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bütün b segment araçlarına bir bakın hocam. Hemen hemen aynı yaşta daha ucuz otomobiller bulabilirsiniz. Ford fiesta'ya opel corsa'ya space star'a bakmanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hemen hemen hepsine baktım, corsayı yakıt tüketiminden ve trim sesinden eledim. Seat ibiza bi tık tatlı duruyor ama onunda Ankara civarında temiz dizel otomatik olanını bulmak zor. Clio icon baktım dizel otomatik çünkü araçta Bluetooth park sensörü gibi özellikler olsun istiyorum. Ancak onlarda vw ile aynı fiyatta. İkinci el piyasasını da göz önünde bulunduruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110.000 TL gibi bi fiyata dolu olan c3 shine alabilirsiniz. 1.2 puretech eat6 gibi sorunsuz tork konvertörlü bi şanzuman. Tabi bayilerde kaldiysa. Tabi tasarım vs o size hitap eder mi bilemiyorum herkesin zevkleri göreceli çünkü. Ama ikinci el dsg ye 95.000 TL bağlamak tehlikeli geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.