Şimdi Ara

Yeni Nesil Reklam: Kayan Yazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Nesil Reklam: Kayan Yazı


    Günümüz dünyasında değişen ve gelişen teknolojiyle birlikte reklam sektörü de büyük ölçüde değişikliğe uğramıştır. Yalnızca sektörel anlamda değil, son kullanıcı anlamında da değişim olmuştur. Artık insanlar kendi markalarını ve kendi ürünlerini kişisel kapasiteleri ve ellerindeki imkânlar doğrultusunda tanıtabilir, reklamını yapabilir durumdadırlar.
    Özellikle internet ve sosyal medya sayesinde, herkes kendi sosyal ağında markasını tanıtabilir ve müşterileriyle daha aktif bir şekilde iletişim kurabilir hale gelmişlerdir. İşte bu yeni nesil tanıtımların içinde yer alan bir başka alan ise kayan yazı LED tabelalardır.
    Kayan yazı LED tabelalar, marka/mağaza sahiplerinin kendilerini fiziksel olarak tanıttıkları alanlarda, dükkânlarda veya ofislerde kullanılmak üzere tercih edilen ve RGB (Renkli) LED ekranlara kıyasla daha uygun fiyatlı olan reklam araçlarıdır.
    Kayan yazı LED tabelada beş adet renk mevcuttur: kırmızı, mavi, sarı, yeşil ve beyaz.
    Kullanılan LED paneller 10 milimetre malzemedir (milimetre ne demek?) ve mevsim koşullarına göre dayanıklıdır. LEDlerin üzerinde yer alan şapkalar sayesinde suya karşı dirençlidir. Kayan yazıda kullandığımız kasalar ise lazer kesim CNC kasalardır ve bu kasalarda her türlü mevsim koşuluna göre dayanıklıdır, suya karşı dirençlidir.
    Kayan yazı hesaplamak için siteden yardım alabilirsiniz kayan yazı
    https://ledtabelam.net/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinkaya34 -- 8 Aralık 2019; 18:17:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.