Şimdi Ara

Mazda Mx-5 ve Marka olarak Mazda sağlam mıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mx-5 çok ilgimizi çekti kullandık çok keyifli bir araç ama daha önce hiç mazda araç sahibi olmadık uzun süre kullanmadık sorun çıkarır mı ? Gideri çok olur mu servise çok götürür mü ? Parçaları pahalı mıdır ?



  • Atmosferik japon olduğu için genel olarak yuruyende sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum.
    Ülkemizde satış rakamlari çok fazla değil, hani bir vw kadar hızlı satilmayacaktir saymak istediğinizde ancak bunları seven de küçük de olsa kendi kitlesi var, hani bu VW beetle lar gibi.
    Herkeste olmayan bir araç olacak hatlarını ben de beğeniyorum aracın içinize şimdiyse 5 sene kullanırım derseniz alın yoksa her markada bir sorun problem bulabiliriz.

    Dediğim gibi Kendine has bir araba, yüksek devirler cevirebilen ve bundan keyif alabilecegiz bir araç, diğer araba kardeşlerine göre hafif olduğundan performans olarak da sizi uzmeyecektir. Bakım olayını bilmiyorum. Parça olayı da büyükşehirlerde yaşıyorsanız sorun olmaz Bursa Eskişehir vs dahil. Ancak örneğin Yozgatta ne bileyim Zonguldak'ta servisi bulmak zor olabilir. Maliyet i bilmiyorum.

    Araç çok yakışıklı duruyor lakin gidip ileride satması kolayolsun diye seat Leon filan almayın bence l, imkan varsa ve aniden satmam gerekir demiyiorsaniz bırakın gidin hayallerinizin peşinden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.