Şimdi Ara

TÜRK kızları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Forumda açılan konulara bakıyorum da, herkes dönüp dolaşıp türk kızlarına hakaretler yığdırmaya, nefret kusmalara başlıyor. Şunu kesinlikle anlamamız lazım. Suç onlarda değil, birlikte yaşadığımız toplumun yapısında.

    Kendi küçüklüğümüzden başlayarak esasında olayların nasıl gelişip bu hale geldiğini anlayabiliriz. Doğduk, büyüdük belli bir yaşa gelince sünnet olmamız gerektiği söylendi. Beraberinde sünnet düğünü yapıldı. Organımızın fazlalık kısmı alındı diye neden düğün yapıyoruz? Önce bunu sormamız gerekiyor. Cevabı ise yine toplumun yapısında. Erkeği egemen kılan, yücelten toplumumuz, kızları ise namus, örf, adet gibi kelimelerle sürekli baskıladı. Sonuç olarak belli bir yaşa gelince yücelmiş er kişisi daha da yücelmek için kızlara yönelmeye başladı. Ancak tam tersi bir şekilde baskılanan kızlarımız, bilinçaltına yerleştirilmiş tüm bu fikirlerle cinselliğe karşı soğuk davranmaya başlamıştır. Bir insanın cinselliğe olan yaklaşımını belki kısıtlayabilirsiniz ancak cinsel isteğini bastıramazsınız. Bu hepimizin doğasında bulunan temel içgüdüdür. Tüm isteğine rağmen yine de namuslu olması gereken türk kızı, kendisiyle olmak isteyen erkeği fazlaca naza çekmeye başladı. İşler bu açıdan daha modern yetişmiş toplumlarla kıyaslandığında oldukça zorlaştı. Burada ‘modern’ tabirini kullanabiliriz çünkü erkeği egemen kılmaya çalışan toplum hala geri kalmış bir toplumdur. Bu egemen kılma isteği de kendi tarihini okumuş, atalarının zamanında kazandığı zaferleri bilerek etkilenmiş insanlarımızdan kaynaklanmakta bana göre. Bir toplum hala geçmişe dayalı yaşamak istiyorsa o toplum geri kalmaktan asla kurtulamaz. Ancak bir taraftan da modernleşmeye başlayan bir toplumda ortaya çıkabilecek kaosu tahmin edebilirsiniz. Kaos dediğimiz de tam olarak burada başlıyor.

    Velhasıl türk kızının tüm bu nazıyla birlikte amacını gerçekleştiremeyen türk erkekleri ise yapması gerekeni, görevini, yücelmiş erkeğin başarmak zorunda olduğu kısmı başaramadı ve psikolojik açıdan etkilendi. Daha sinirli ve daha agresif bireyler yetişti. Tüm bu karmaşadan sonra ortaya ‘türk kızı’ ve ‘türk erkeği’ çıkmış oldu.

    Ülkemizin daha kıyı, daha geniş yaşayan kesimlerini, anadolu ve daha doğu kesimleriyle kıyaslarsanız, yetiştirme tarzının yarattığı farkları da daha iyi anlayabilirsiniz.

    En son söyleyeceğim şey ise acı ama gerçek, coğrafya kaderdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf5870 -- 8 Aralık 2019; 16:1:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Türk kızı türk erkeği değil, orta doğu kızı orta doğu erkeği.Genetik olarak bir çoğu ırk ile arabıdır kürdüdür lazıdır kız erkek alışverişi olduğu için ortada safkan türk ırkı diye bir şey zaten uzunca zamandan beridir yok öncelikle burayı bir düzeltelim.

    Suç onlarda değil diyerek şunların burnunu kaldırıp durmayın, her fırsatta mağdura yatıyorlar.Erkeği ayrı dert kızı ayrı dert bu toplumun, ruh hastası sinir hastası rehabilite edilmesi gereken insanlar.

    Bunların sorunu, hep başkalarının fikirlerine göre yaşaması ve sorgulamaması.İki cinste güce tapıyor, güce tapan adamlar fedakar olmayan insanlar mutluluğu asla bulamazlar.Mutlu olmaları için empati duygusundan yoksun psikopat olmaları lazım.Gerçi toplum dışarı çıktığınızda şahit oluyorsunuzdur vurdumduymaz psikopatlardan pekte bir farkı yoktur.Bunlarla yaşaya yaşaya bende bunlara benzemeye başladım, sadece vurdumduymazlık konusunda, en azından bunlar gibi insanlarla menfaat için beraber olmuyorum ya da kin tutup iftira atmıyorum.

    Toplum öyle bir pisliğin içine battıki, doğru yanlış diye bir olay kalmadı, ego tatmini, rahat yaşam uğruna her türlü ahlaksızlığın yapıldığı bir toplum haline geldi.Yahu şöyle insanlarla aynı toplumda yaşadığım için kafamı duvarlara vurasım geliyor, kaçıp gidemiyoruz da nasıl kurtulacağım ben.




  • bi bitmediniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.