Şimdi Ara

Atasundan Gözlük Alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir numaralı gözlük almam lazımda şehirdeki tüm gözlükçüleri dolaştım en uygun fiyatı atasun optik verdi netteki yorumlara baktım genelde hakkında kötü yorumlar olan bir firma burdan alışveriş yapan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi



  • Neden alinmasin ayni katagoriye girer mi bilmem ben gunes gozlugu aldim markasini unuttum ama menmunum 2 yillik gozluk
  • Ben aldim, memnun kaldim. Sadece anti-refle olan 2.paketten aldim, en ucuzundan da bi cerceve, 135 falan tuttu, sgk payi dusunce 85 gibi bisey odedim, cok da memnunum.
    Gonul ister ki kucuk esnaftan alalim ama gecerken gordugum gozlukculerin hepsi uckagitci tipler, bi de 85 lira icin seni adam yerine koymazlar, Rayban cerceve Zeiss cam alcan illa, git Atasun'dan al
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam cevap için sağolasin. Hiç atasunun stok camları dışında cam kullandınızmı zeiss,seiko vs... ne gibi farkı oluyor acaba (cizilme kir tutma dışında) ?
  • Rayban cerceveli bi gozlugum vardi 6-7 sene once 500 kagit verdigim ama cami neydi bilmiyorum, o da fena degildir heralde. Bunla hic bi farki yok. Gayet guvenilir.
  • Üstad ben numaralı gözlük aldım ama normal camları kullanmıyorum, biraz incelitilmiş mor filtreli camlardan kullanıyorum.
    --Şu PC ışıklarından falan koruyanından.--
    Şimdiye kadar çizilme dışında bir sorun olmadı bende,
    Hatta 8TL Daha verirsem 40 TL 'lik yedek gözlük de vereceklerini söyledir ve aldım.
    2.'yi kullanmıyorum ama olsun belki lazım olur.
    Ha bir de ben ayda bir falan gidiyorum BELEŞE BAKIM YAPTIRIYORUM.
  • Atasun' dan net bir şekilde gözlük alınmaz. Gözlük gibi sağlık ile alâkalı önemli ürünleri böyle sıradan satıcılardan almayın. Adamlar sadece esnaf, en basitinden insan yüzünün simetrik olup olmadığını sorsan derler simetrik. Bunu yazma nedenim gözlüğün kol ayarı her insana özel olarak ayarlanır her insanın yüz simetrisi farklılık gösterdiğinden dolayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 8 Aralık 2019; 13:53:11 >
  • 2 kez numaralı gözlük aldım memnunum. Hizmetleri iyi. Ücretsiz bir çok bakım vs de veriyorlar. Kampanya döneminde gidip ucuza alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.