Şimdi Ara

iPhone 9 olarak çıkması beklenen iPhone SE 2'nin tasarım görselleri sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 9 olarak çıkması beklenen iPhone SE 2'nin tasarım görselleri sızdı



    Geçtiğimiz gün Macotakara'da yayınlanan yeni bir rapor, Apple'ın piyasaya sürmeyi planladığı iPhone SE 2'nin, iPhone 9 olarak adlandırılacağını iddia ediyordu. Şimdi ortaya çıkan görseller ise cihazın tasarımının nasıl olacağını gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Tesla dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi oldu



    399 dolar olması bekleniyor



    Gelen bilgilere göre iPhone 9 olarak adlandırılacak olan bu akıllı telefon, tasarım olarak benzerliği bakımından iPhone 8'in halefi diyebiliriz. Cihazla ilgili olarak yayınlanan yeni çizimler iPhone 9'un ön paneline bir bakış sunuyor. Görsellerde cihazın 4.7 inçlik Retina HD ekranla geleceği belirtilmiş.



    iPhone 9 olarak çıkması beklenen iPhone SE 2'nin tasarım görselleri sızdı



    138.4 x 67.3 mm ebatlarında olması beklenen iPhone 9'un 7.3 mm kalınlığında ve 148 gram ağırlığında geleceği de verilen diğer detaylar. Görsellerde arka panel ve diğer teknik özelliklerle ilgili başka ibareler yer almasa da, daha önceki sızıntılara bakarak Apple'ın yeni akıllı telefonunun A13 Bionic işlemci, 3GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile piyasaya sürülmesinin beklendiğini söyleyebiliriz. Fiyatının ise 399 dolar olacağı belirtiliyor.




    Kaynak:https://www.gizchina.com/2019/12/07/the-upcoming-iphone-se-2-might-actually-be-called-iphone-9/







  • Kasa ekran vs tamam da işlemciyi katmasaydın keşke, dünyanın en iyi mobil işlemcisidir A13, Snapdragon 855+ daha A12'yi yakalayamadı, 865'in bile A12'yi geçip geçemeyeceği malum... 399 Dolara A13 işlemci ve Retina HD gelirse o çözünürlükte o işlemciyi en üst ayarlarda bile zorlayabilecek oyun 5-6 yıl gelmez :)
    A13 bionic arkadaşın da dediği gibi dünyanın en iyi mobil işlemcisidir piyasadaki i5-i7 işlemcilerlerle yarışır çoğu i5 ten de hızlıdır ayrıca ve bunu onların 10 da biri kadar güç tüketerek yapıyor bunu ben söylemiyorum anandtech ve arstechnica incelemeleri söylüyor merak eden açıp baksın.Samsung ve Qualcomm işlemcide Apple’dan 3 yıl gerideler APPLE TSMC ortaklığı ile bu sene 5nm da A14 işlemciyi üretecek dünyanın ilk 5nm işlemcisi bakın sırf mobil değil masaüstü taraftada 5nm bir işlemci yok İntel ve Amd nelerler uğraşıyor bakın.Üstelik adamlar 2020 yılı için 5nm hazır üstelik 19.5 milyar dolar bir yatırımı 3nm işlemci için yapıyorlar.Huawei cart curt çin malı tayfanın fanlarının bunlar için diyecek bir şeyi var mı acaba?
    Arkadaşım siz kabul etseniz de etmeseniz de gerçekler değişmiyor. Hepiniz teknolojiden anladığınızı iddia ediyorsunuz ama hala kağıt üstündeki donanıma göre kıyas yapıyorsunuz. Adam gelmiş 2000 liraya xiaomi'de 4gb ram var işlemcisi 8 çekirdek 3 kamera 5 kamera 48mp diyip duruyor. İstediğiniz her alanda gerçek kullanım testlerine göre kıyaslayın yeni nesil iphone'lar saydığınız tüm çin mallarına bin basar seviyede isteyen olursa da teker teker açıklarım. En basitinden ip 6s 2015 eylülde tanıtıldı ona denk olan xiaomi mi 5 2016 temmuzda çıktı. Peki şuan ikisini yan yana koyun ve kıyaslayın hangisi daha tercih edilesi. Net 6s. Diğer bir yandan da her androidte fix olan bir şey, 1 1buçuk yıl formatsız kullanılan bir androidle 2 yıl 3 yıl formatsız kullanılan bir iphone u kıyaslayın, ilk alınıp ikisi sıfır açıldığında denk hatta daha hızlı olan android bu koşullara geldiğinde kağnı gibi kalmakta. E herkes de sizin gibi yok hard formattı roottu romdu carttı curttu uğraşmaktan zevk almıyor. Son kullanıcı için en rahat telefon iphone'dur net.

    Ben yıllarca iphone kullandım sonra değmez diye androide geçtim 2 sene önce, ve 13-14 ayın sonunda tel kasmaya sapıtmaya başladı mecbur format attım ama dersimin işimin ortasında ve internet kıtlığı da mevcut onun yedeğiydi yeniden kurmasıydı boş boş işlerle uğraştım ki telefona da tek oyun kurmuşluğum yok pdfler slaytlar fotoğraflar ve sosyal medya için kullanılan bir telefon sadece. Format atınca düzeldi mi düzeldi fakat dediğim gibi son kullanıcının büyük çoğunluğu bunlarla uğraşmak istemez bilgisayar mühendisliği okuyor olmama rağmen ben bile.

    iphone se 2ye gelecek olursak eski kasa olabilir evet, ama mobil tarafta gelecek senenin işlemcileri bile yanına yaklaşamayacak olan a13 işlemci ile gelecek. Ekran hd+ diyene kadar piksel yoğunluğunu gözün ayırt edebiliyor mu, hayır peki fhd olan veya daha yüksek çözünürlüğe sahip ips panelleri olan telefonlarla kıyaslayın hangisi daha güzel görüntü veriyor yine iphone. O zaman kuruntu yapmanın manası yokmuş böyle böyle bir sürü şey sayılabilir. Eski kasa olmasının da sebebi tamamen fiyatı uygun tutmak için, eldeki kasalarla vs gram alakası yok yeni koyacakları anakart batarya akla gelen diğer tüm parçaların dizilimi şak diye oturacak mı sanıyorsunuz 8 kasasına, masaüstü pc mi diziyoruz. Stoktan kullanılacak parçalar olacak elbet ama sandığınız gibi eldeki parçalardan telefon toplayıp piyasaya sürmüyorlar. Eski kasa olmasının sebebi yeni kasa için ar-ge çalışmaları vs bi dünya maliyetin fiyatı arttırmaması için ve yeni kasa sizin isteğiniz gibi 11e vs benzerse kim 11 alacak ve babadan oğula nesil gibi boy boy cihaz sürmüş olacaklar piyasaya. Mantıklı düşündüğünüzde bu hamlelerin hepsi olması gerektiği gibi.

    Not: mobil cihazların teknolojileri mimarileri vs hobi olarak yıllardır araştırıyorum takip ediyorum apple fanı vs değilim zaten 2 yıldır android kullanıyorum öncesinde iphone kullanıyordum benim tecrübelerim ve gözlemlerim bu yöndedir.
  • Çok satar bence türkiye de. 399 dolarlık cihaz 3999 veya 4499 civarı gelir diye düşünüyorum. Iphone kullanmak isteyip de 2.el de almak istemeyen kullanıcıyı cezbeder.

  • En kullanışlı iphone tasarımı.

  • İphone 8 kasası. Böyle geleceğini hiç sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖFFFFF telefona bak beeeee. Telefon görün oloooom

  • Eski depoda, ellerinde kalan kasayı, işlemciyi, ekranı vs iteleyecekler

  • Yeni bir fp geliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hamzasoph H kullanıcısına yanıt
    Kasa ekran vs tamam da işlemciyi katmasaydın keşke, dünyanın en iyi mobil işlemcisidir A13, Snapdragon 855+ daha A12'yi yakalayamadı, 865'in bile A12'yi geçip geçemeyeceği malum... 399 Dolara A13 işlemci ve Retina HD gelirse o çözünürlükte o işlemciyi en üst ayarlarda bile zorlayabilecek oyun 5-6 yıl gelmez :)

  • İsterse iPhone 4 kasasında gelsin önemli olan tek şey sadece fiyatı.

  • Sızmasına gerek yok ki. iPhone 6, 6s, 7, 8 kullanan herkes neyin ne olduğunu iyi biliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 8 Aralık 2019; 13:21:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke 5S kasasına çentikli ekran yapsalardı...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben iphone 3G kasasina bile raziyim. 4s de olur ama tam ekran olacak. Oyle olursa xs max i satar direk alirim valla. Ama yapmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    5-6 yıl gelmez den sonrasını okumayayım dedim yazı bitmiş. Hocam teknolojiyi küçümsüyorsun bence, 5-6 yıl çok uzun bir süre. Yarın bir gün çılgının birinin "ray tracingin mobil platforma gelmesi lazım" demesine bakar her şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLTaR_07

    5-6 yıl gelmez den sonrasını okumayayım dedim yazı bitmiş. Hocam teknolojiyi küçümsüyorsun bence, 5-6 yıl çok uzun bir süre. Yarın bir gün çılgının birinin "ray tracingin mobil platforma gelmesi lazım" demesine bakar her şey.
    İddialı cümle olduğundan sona koydum ki okumayı bırakmasınlar Tamam kabul ediyorum fazla iddialı oldu ama 1334x750 çözünürlükte A13'ü zorlayacak bir oyun gelirse diğer hiçbir telefon çalıştırmaz bile o oyunu, Snapdragon'un A13 oyun performansına yetişmesine nereden baksanız Snapdragon 865'ten sonra bile 2 yıl var daha, tabi o arada büyük bir buluş yapılmazsa... Bu arada iSheep de değilim, hayatımda iPhone kullanmadım, şu anda Mi 9T Pro kullanıcısıyım, yeni aldım cihazı ve büyük ihtimal Cumhuriyet'in 100. yılını görürüm bu cihazla




  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu devirde güncel apple telefonu kullanmak için isheep değilde irich olmak lazım.
  • Satmaz. SE çıktığında tam ekranlı telefonlar bu kadar revaçta değildi. Artık alttan üstten 2 karış çerçeve eski teknoloji olarak gözüküyor. SE nin satmasının diger nedeni küçük ve şık tasarımdı. 8 kasası küçük ve şık değil. İsterse içine en kral işlemciyi soksunlar. XR, 11 gibi görüntü itibariyle daha güncel telefonlar varken bunu saacak keriz bulamazlar. Küçük desen 8 kasası zaten büyük. SE kasada çerçevesiz çıkmaması demek ölü dogmasi demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 5 kasasina centiksiz tam ekran ile gelseydi harika olurdu. Ama yine de cok tercih edilen bi model olacaktir iphonedan androide gecmek istemeyip ust modele de cok para dokmek istemeyenler icin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLTaR_07

    Sanırım bu devirde güncel apple telefonu kullanmak için isheep değilde irich olmak lazım.
    Kesinlikle süper tespit Düşünün ben Mi 9T Pro gibi bir cihazı 2400'e aldım, 2400'e hangi iPhone var? SE filan herhalde




  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Doğru oyun gelmeden pili eskir ios 18 gelir telefonu yavaşlatır bunutut teknolojisiyle tutururlar yenisini apple iyi hoşta artık sıktı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Touch ID özleyen Trump için mükemmel bir telefon.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.