Şimdi Ara

İç dökmece

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 aralık günü uyandım, içimde bi kıpırtı var. Birisiyle tanışcağımı hissediyorum. Bazen bazı şeyleri hissettiğim zaman çıkıyor. Bunun enerjisiyle spora gittim. Spora gittiğim arkadaşımla da bunu paylaştım. Kardeşim ben bugün birisiyle tanışacağım eğer benim yanımda olursan sende başkasıyla tanışırsın ded. Çünkü arkadaşla aynı durumdayız az çok. Oda eski sevgilisini unutamamış bende unutamamışım. Yani bir daha birisini sevmiyceğimizi hissediyoruz. Başkalarının ellerini tutamıycağımızı hissediyoruz yani.

    Spora gittim, sporumu yaptım. Sürekli gittiğimiz starbucksa gidip kahve aldık ve masaya oturduk. Sanırım 21.30 gibi masaya oturduk ve oturur oturmaz bi kız dikkatimi çekti. Saat 24e kadar kızı izledim. Sadece izledim. Yanımdaki arkadaşıma rica ettim gel tanışmaya çalışalım. Israr etmeme rağmen olmaz dedi. Bende son umut mekanın kapanış saatine 5 dakika kala ön kapıda beklemeye başladım kızla tanışmak için. Fakat kız arka kapıdan çıktı. Arabaya koştum arkadaşa bas dedim o kızla tanışmalıyım dedim. Gittik kızların önünde durduk. İndim. Yanına koştum. O an olanları pek hatırlamıyorum. Ama arabaya döndüğümde kızın numarası bendeydi. Düne kadar uzun uzun konuştuk. Daha sonra buluştuk. Ve hiç uyumadık. Biraz önce eve girdim.

    1-2 saat önce ilk defa ellerini tuttum. Uzun uzun inceledim. Benliğime kazımak istedim belkide bilmiyorum. Yürüdük baya bi yürüdük. Öptüğümde titrediğini hissettim. Yedi senedir hissetmediğim duygular bunlar. Garip. Hayal gibi. Beni ona çeken garip bi duygu var. Aşk olabilir mi ? Bilmiyorum. Ama bu karışık duyguları hissetiğim için mutluyum. Belki 50 kere sarılmışımdır.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.