Şimdi Ara

MHP hala Ceren in katili gibi psikopatları dışarı çıkartma derdinde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
13.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 gün önce hapisaneden kaçan psikopat aynı gün cinayet işleyebiliyor.
    hapisanelerde böyle manyaklardan çokça var. şimdi MHP af yasası çıkartarak bunun gibi binlerce psikopatın salıverilmesine sebep olacak.
    hapisaneden çıkanların yeni cinayetler işlemeyeceklerinin bir garantisi var mı?



  • mhp ilk kurulduğundan beri maganda partisi zaten ne bekliyorsunuz? adamlar ülkücü harekat diye resmen çete kurdu zamanında solcuları öldürdüler, linç ettiler, dövdüler şimdi de mafya kankaları var işte. her türlü serseriliği ve magandalığı milliyetçilik ile makyajlayarak yapmaya devam ediyorlar.
    Uyuşturucu, cinayet ve organize suçlar affın dışında bırakılacak denilince, MHP af söyleminden vazgeçti.
    Daha açık ve seçik nasıl anlatayım?

    Ama yıllarca , arkadaş ortamlarında en ufak eleştiride , hırlayarak saldıran tanıdıklarım geliyor aklıma, MHP'nin düştüğü duruma bakınca.
    İstemsiz sırıtıyorum.

    Ne olduuuu? Hani o zaman adama sövüyordunuz. Şimdi ... (Neyse yazarsam banlanırım)
  • Alaattin Çakıcı en başta olmak üzere.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koltuk için yapılan işlere bak. yazık.
  • mhp ilk kurulduğundan beri maganda partisi zaten ne bekliyorsunuz? adamlar ülkücü harekat diye resmen çete kurdu zamanında solcuları öldürdüler, linç ettiler, dövdüler şimdi de mafya kankaları var işte. her türlü serseriliği ve magandalığı milliyetçilik ile makyajlayarak yapmaya devam ediyorlar.
  • milliyetçilikten halkçılıktan eser olmayan milliyetçi halk partisi, bari ismini değiştirsinler
  • Cinayet İşleyenlere, her zaman olduğu gibi duyarsız kalacaklardır.

    Yahu bunlar Teflon Tava gibi diyoruz, üzerlerine hiçbir şey yapışmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 6 Aralık 2019; 22:17:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakal, kurt postuna bürünürse....
  • Bu MHP'nin af sevdasının sebebi nedir, aydınlatabilir misiniz beni dostlar ? Ülkeye ne gibi bir faydası oluyor bu afların ? Altında ne gibi bir sebep var bu isteğin ?
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Bence bunun olmayacağını kendileri de biliyor fakat İYİ Partinin ortaya çıkması ve kendilerinin akapeye yanlamalarından dolayı ciddi bir oy kaybettiler.Bu oy açığını gerçekleştiremeyecekleri vaatlerde bulunarak kapatmaya çalışıyorlar.2018 seçimlerinde kısmende olsa bunu başardılar.Olan af bekleyen mahkumlara ve ailelerine oldu.Ha bana soracak olursanız asla af gelmemeli...
  • Uyuşturucu, cinayet ve organize suçlar affın dışında bırakılacak denilince, MHP af söyleminden vazgeçti.
    Daha açık ve seçik nasıl anlatayım?

    Ama yıllarca , arkadaş ortamlarında en ufak eleştiride , hırlayarak saldıran tanıdıklarım geliyor aklıma, MHP'nin düştüğü duruma bakınca.
    İstemsiz sırıtıyorum.

    Ne olduuuu? Hani o zaman adama sövüyordunuz. Şimdi ... (Neyse yazarsam banlanırım)
  • 2001 yılında çıkan yasayı normalden öte daha kapsamlı hale getirende gene malum Bahçeli ve partisi idi bunjar be zaman yönetimde ortak paydaya geldiler af duyumları eksik olmadı resmen milliyetçi değil mafi partisi oylarında kimlerden aldıkları belli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar boşuna mı AKP'nin yancılığını yapıyor. O gidince yerine kim geçecek. Millet aptal değil.
  • Ülkeye medyaya spora sanata yön veren
    Daha ortaya çıkmayan ne gruplar..
    Siyasal gruplar
    Sadece bir kaçı gün yüzüne çıktı
  • Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenlerin bastonu olanlardan bahsediyoruz değil mi ? "Milliyetçi" dediklerinde gülme geliyor ..
  • MHP son günlerde yaşanan olaylar sebebiyle zaten af tasarısı önergesi konusunu rafa kaldırdı.MHP tabanı genelde her dönem af istemiyle mhp yönetimini köşeye sıkıştıran bir yapıya sahip dolayısıyla MHP de kendi seçmenini konsolide etmek adına gündeme af konusu dönem dönem ısıtıp getiriyor.MHP nin af tekliflerinin altında yatan temel sebeb bu.

    İşin aslı artık MHP de devlet bahçeli dönemi bitiyor zira bahçelinin sağlık sorunları çok ciddi ve 2020de MHP de bir genel başkanlık seçimi durumu söz konusu.Bu MHP kulislerinde sıkça konuşulmaya başdı zaten ve bahçeli yerine gelecek isim içinde kulisler bir hayli yoğun.Bİr dedikoduya göre bahçeli yerine süleyman soylunun geçeceği söyleniyor zira MHPnin geleneksel başkan profili her daim sert söylemleri ve kitleleri kontrol edebilcek kapasiteye sahip insanlar oldu.Alpaslan türkeşden sonra parti başına geçen bahçeli 20 yılı aşkın süredir siyaset arenasında her türlü baskı ve eleştiriyi bertataf etmesini bildiği gibi yıllar içinde tükenmiş MHP oylarını son 10 yılda artırdı.MHP öyle bir noktadaki ülke siyasetinde,cumhur ittifakından ayrıldıkları an ülkenin geleceği tamamen değişir,bir nevi anahtar parti konumunda dolayısıyla MHP de yaşananlar direkt olarak AKPyide etkiliyor.

    BU sebeblerden ötürü MHPde bahçelinin 2020de parti başında aktif siyaset yapması çok mümkün değil,sağlık sorunları ciddi durumda ve koltuğunu deviretmesi gerekecek.Yerine gelecek isimin çizeceği yol haritasıda ülkenin siyasi konjektörünü değiştirecekdir zira MHP tabanının desteğini alacak bir ismin bahçeli yerine geçmesi iyi partide olan küskün eski MHPli vekilleri geri döndürebilir,böylesi bir durumda iyi partinin sonu olacaktır.Milliyetçi kesim her zaman tek çatı altında hareket etmeyi ister ancak son yıllardaki ekonomik problemler ve bahçelinin bazı politikaları yüzünden milliyetçi kesimin bir kısmı MHPye sırtını döndü ve bu durum cumhur ittifakını çok etkiledi dolayısıyla MHPde 2020 için ciddi bir lider arayışı ve parti içinde seçim rüzgarı esecek.Bahçelisiz bir MHP ile siyaset arenasında dengelerin değişeceğini ve farklı bir tablo çıkacağını düşünüyorum.Tanıdığım bir çok MHP li arkadaşım "bahçeli şuan gitsin ve yerine kim gelirse gelsin oyum yine MHPye gider" diyen tanıdığım var,buda parti tabanının artık yenilenme ve yeni yüzler görme isteğini ortaya koyuyor.




  • MHP seçimden önce af istiyoruz dedi sebep oy almaktı.(MHP artık bitti de neyse) Seçim geçti herşey bitti şimdi af istemiyoruz diyor. Bu siyasetçilerin a partisinden z partisine hepsi aynı bok.
    Geçen gün milletvekillerilerine çakar lamba serbestliği getirdiler. Bir anda.
    O milletvekilleri bir gece toplanıp tecavüzcüler katillerle ilgili yasa çıkarmayı neden düşünmüyor. Çünkü kendilerine etkilemiyor.
    Bütün partiler(A/M/H/C/D/S/İ) AYNI birinin kızı tecavüze uğrasa öldürülse yada oğlu şehit olsa ortalığı ayağa kaldırırlar. Olan garibana fakire oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavşırı -- 7 Aralık 2019; 16:35:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhp'nin kurulduğu günden bu yana vatana millete hayri olan herhangi bir icraatı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhp ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: We Will Dominate

    mhp ilk kurulduğundan beri maganda partisi zaten ne bekliyorsunuz? adamlar ülkücü harekat diye resmen çete kurdu zamanında solcuları öldürdüler, linç ettiler, dövdüler şimdi de mafya kankaları var işte. her türlü serseriliği ve magandalığı milliyetçilik ile makyajlayarak yapmaya devam ediyorlar.
    ben 70 li yıllarda öğrenciyken, iyi eğitimli zengin aile çocukları parasız eğitim eşit eğitim için yürüyüş yapmışlardı.kandırılmış fakir anadolu gençliğide ülkücü milliyetçi ayağına bu gençlere saldırıyordu. halbuki bu yürüyüş onların geleceği için fakir anadolu insanı içindi. göya milliyetçi ülkücü gençler grev yapan işçilerede saldırıyorlardı. silahlar patronlar tarafından!
    bugün geldiğimiz nokta. göya bu milliyetçi ve ülkücü insanlar günde 12 saat ve haftada 6 gün çalışıyor! iyi bir okul ve iyi sağlık hizmetleride paralı.
    tşkler göya milliyetçi ve ülkücü gençlik. türk insanına ve ülkeye büyük faydalarınız dokundu




  • snowtger kullanıcısına yanıt
    mhp akp nin sözcüsü olmuş durumunda, akp düşündüğü şeyi mhp üzerinden piyasaya salıyor. seçim vs geyikleri var yine, af konuşmaları normal.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.