Şimdi Ara

İzmir Bariatrics

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı: İzmir Bariatrics

    Site Adresi:https://www.izmirbariatrics.com/

    Sitenin kullandığı altyapı: Wordpress

    İşletme Tanıtımı detaylı;

    İzmir Bariatrics, kilo verme konusunda ülkemizin en başarılı sağlık merkezlerinden birisidir. Obezite cerrahisi konusunda tüp mide ameliyatını tercih eden sağlık merkezi bugüne kadar birçok kişinin kilo vermesini amaçlamaktadır. Tüp mide ameliyatı ile ilgili detaylar;

    Tüp Mide Ameliyatı İle Kilo Verme

    İzmir Bariatrics, vücut kitle endeksi 40 ve üzeri olan kişilerin zayıflayabilmesi için tüp mide ameliyatı uygulamaktadır. Vücut kitlesi 30 civarı olan kişiler mide balonu ya da mide botoksu ile fazla kilolarından kurtulabilirler. VKI değeri 35 olan kişilerin bu operasyonu yaptırabilmeleri için yandaş bir hastalığının olması gerekmektedir. Buna ek olarak kişinin 5 yıldan fazladır kilo problemi olması gerekiyor, en az 6 ay ya da 1 yıl diyet yapması gerekiyor. Diyet ile kilo veremeyen kişilere obezite cerrahisi uygulanabilmektedir.
    İzmir Bariatrics, 60 dakika süren operasyon sonucunda midenin %80'lik bölümünü almaktadır. Operasyon sırasında tüm hususlara dikkat edildiğini, kaçak ve kanama kontrollerinin yapıldığını söyleyebiliriz. Obezite cerrahisi içerisinde en kesin ve garantili kilo verme yöntemi budur. Tüp mide ameliyatının avantajları;

    Tüp Mide Ameliyatının Avantajları

    Mide balonu, mide botoksu gibi tedavi yöntemlerine nazaran tüp mide ameliyatının oldukça güçlü etkileri ve avantajları bulunmaktadır. İzmir Bariatrics tarafından verilen bilgilere göre bu ameliyatın avantajları;
    • Tüp mide ameliyatının obez hastalara sunduğu en büyük avantaj sindirim sisteminin doğallığını bozmamasıdır.
    • Midenin alınan bölümü içerisinde Ghrelin adındaki hormon da bulunmaktadır. Bu hormon açlık hissinin oluşturan hormondur. Bu hormonun alınması ile beraber uzun süre açlık hissetmez, tok olduğunuzu düşünürsünüz.
    • Obezite alanında uygulanan diğer ameliyatlara nazaran hem kolay hem de daha kısa sürmektedir.
    • Diğer obezite operasyonlarına nazaran mineral ve vitamin kaybının oldukça az olduğu görülmektedir.
    • Operasyon sonrasında kilo verme serüveni 2 yıl kadar daha sürmektedir. Bu nedenle 2 yıl boyunca kişilerin kilo verme şansı bulunmaktadır.
    • Diyet, egzersiz ve beslenme programına uyamayıp kilo alan kişiler daha sonrasında daha kısa süren bir revizyon operasyonu da alabilmektedirler.
    İzmir Bariatrics, tüp mide ameliyatı konusunda ülkemizin en başarılı sağlık merkezlerinden birisidir. Daha önce bu alanda çalışıp uzmanlık kazanmış kişilerce yapılan operasyonlar sonucunda mevcut kilonuzun %60'ından fazlasını verebilirsiniz.

    Ayrıntılı Bilgi İçin:https://www.izmirbariatrics.com/obezite-cerrahisi-nedir/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Op. Dr. Yalım Uçtum -- 6 Aralık 2019; 14:50:51 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.