Şimdi Ara

Razer Kraken X Lite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce 250 TL'ye Trendyol'dan QP Bilişim aracılığıyla bu kulaklığı aldım. Sıkıntım şu ki oyunlarda gayet yeterli ses vermesine rağmen müzik ve filmde istediğim şekilde ses çıkmaması, seslerin hep bi boğuk şekilde çıkması sorunum mevcut.

    Kulaklığı doğru düzgün Türkçe incelemesi veya alanların sorunları ile ilgili konular mevcut değil. Özellikle belirtmek gerekirse model Kraken X değil Kraken X Lite.

    Anakartım MSI Pro VDH Plus B450. Anakartın içerisinde 7.1 için ses kartı da mevcut. Bu anakart özelinde ses ile ilgili herhangi bir şey yapmadım mevcut driverlar neyse onlar yüklü.

    Ayrıca bilgisayarda Realtek HD Audio ses driver'ı da yüklü.

    Kulaklığın müzik ve film performansını nasıl arttırabilirim? Yoksa bu kulaklığın olayı bu ve bu şekilde kullanmaya alışmam mı lazım? Oyun kulaklıkları vs daha yeni yeni tanıştığım şeyler fakat gerçekten tatmin etmeyen bir sese mevcut. Bazen Youtube'da video izlemek istiyorum fakat çıkan sesler can sıkıcı olabiliyor.

    Synapse 2.0'ı da kurmaya çalıştım ülke bölge dil yerlerini Amerika İngilizce vs yaptım ama yine de başarılı olmadım. Belki onun ekolayzerini kullanabilirim diye. Burada da hata yaptığım bir yer varsa söylerseniz çok sevinirim.

    Hayırlı forumlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.