Şimdi Ara

'Binlerce Suriyeli devlet okullarında görevlendirildi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Binlerce üniversite mezunu, öğretmen olmayı beklerken Milli Eğitim Bakanlığı, Suriye’den gelen çok sayıda kişiyi olarak okullarda görevlendirmeye başladı.


    Konuyu gündeme getiren CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmayla gündeme taşıdı. Sümer, sadece Adana’da 830 Suriyelinin “sözleşmeli eğitici” olarak okullarda görevlendirildiğini açıkladı.

    Sümer'in açıklamaları şöyle:

    “Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı Suriyeli çocukların Türk eğitim sistemine entegrasyonu desteklemesi adlı bir proje başlatmıştı. Bu kamsamda geçici eğitim sistemleri oluşturulmuş ve buralarda Suriyeli eğitimciler görevlendirilmişti. Bu merkezler kapatıldıktan sonra binlerce Suriyeli öğrenci devlet okullarına yerleştirilmişti. Şimdide kapatılan bu merkezlerde çalışan binlerce Suriyeli eğitici devlet okullarında görevlendirilmeye başlandı. Sadece Adana’da göreve başlayan Suriyeli Sözleşmeli Öğretmen sayısı 830. Hangi eğitimi aldığı devlet tarafından dahi bilinmeyen, pedagojik formasyonu olmayan bu Suriyeli eğiticilere çocuklarımız teslim ediliyor. Eğitimini tamamlamış her türlü yeterliliği olan 10 binlerce gencimiz öğretmen olarak sırada beklerken Suriyelilere bu hak kim tarafından nasıl tanınmıştır” diye konuştu.  


    Kaynak







  • Herşey ortada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyeliler vip sürüm kullanıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar Arap olduğu için bizden üstün, en iyisi ülkeyi onlara teslim edip biz gidelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümmetttttt
  • Bu Suriyeliler akape iktidarının sonunu getirecek.Atatürkçüsünden tut muhafazakarına kadar herkes bunlardan yaka silkiyor fakat iktidar bunlara kulaklarını kapatmış fantazi dünyasında yaşamaya devam ediyor.Aynen böyle devam etsinler.Bu millet kendisine böyle ihanet edeni unutmaz.Resmen Avrupalılar için ülkemizin etnik yapısını değiştiriyorlar...
  • saçma! sormak lazım; ne olarak görevlendirilmiş.
  • Bizzat okuduğum lisede 2 suriyeli öğretmen var dil eğitimi konusunda birisinin hakkını yiyemem ancak 50 yaşlarında olan suriyeli hoca ölse üzülmem. Türkçe ile dalga geçiyor Osmanlıyı küçümsüyor ve Arapçanın medeniyet dili olduğunu söylüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarin bir gün bunlar coluk çocuğa musallat olmazsa ben de bir sey bilmiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar olsun.
  • Adamlar arapça biliyo arapça bilenden zarar gelmez ayrıca yüzlerinde nur var ve sünnet sakalları var

    Ben reisin yerinde olsam suriyeliler bakan hatta cumhurbaşkanı yapardım arap kardeşlerimize ne yapsak az. Trabzonlu ve rizeli milliyetçi kardeşlerimiz çok iyi bilirler arapların kıymetiniz
  • Maşallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soranlara badem bıyıklıydı dersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar büyütmeye gerek yok.
    Bakın şimdi topluca kütüğü suriyeye aldırıyoruz sonra Türkiye'ye göçüp krallar gibi yaşıyoruz.
    Sistem basitto 🙌

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Long Nightt

    Bu Suriyeliler akape iktidarının sonunu getirecek.Atatürkçüsünden tut muhafazakarına kadar herkes bunlardan yaka silkiyor fakat iktidar bunlara kulaklarını kapatmış fantazi dünyasında yaşamaya devam ediyor.Aynen böyle devam etsinler.Bu millet kendisine böyle ihanet edeni unutmaz.Resmen Avrupalılar için ülkemizin etnik yapısını değiştiriyorlar...
    Bos laf.

    En son anketlerde bile yuzde 40 alan bir parti var. Bu kadar halti eden bir parti bu ulkede hala birak yuzde 40'i, yuzde 5 bile aliyorsa bu millete cektikleri mustehaiktir denir ancak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PanzerKanone8.8

    Bizzat okuduğum lisede 2 suriyeli öğretmen var dil eğitimi konusunda birisinin hakkını yiyemem ancak 50 yaşlarında olan suriyeli hoca ölse üzülmem. Türkçe ile dalga geçiyor Osmanlıyı küçümsüyor ve Arapçanın medeniyet dili olduğunu söylüyor.
    Oha ve bu adamlar ogretmenlik yapiyor bizim okullarimizda?
    Okul mudurunuze, ailenize, gerekirse milli egitime sikayet edin. Sinifinizda acik acik dilinizle, milletinizle dalga gecerse altinda kalmayin verin cevabinizi.
  • Yakında "s ktirin gidin, burası bizim memleketimiz" de diyecekler herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüsnü Nemlendirici H kullanıcısına yanıt
    Sürekli üstü kapalı konuşuyor bazen ne dediğini düşünmek gerekiyor. Bazen Türkçede olan kıt bilgisi yüzünden böyle konuştuğunu düşünüyorum.
    Elimde somut bir konuşması olsa düşünmem bile...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.