Şimdi Ara

### Asus R9 290 4GB DirectCU II OC ### 500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ### Asus R9 290 4GB DirectCU II OC ### 500 TL
    Kartın ilk sahibi değilim. Onun için geçmişini bilemem. Mining falan yapılmış mıdır bilmiyorum. Ben sadece şuan ki durumu hakkında bilgi verebilirim. Testleri yapıldı ve hem furmark hemde oyunlarda bir sorun göstermiyor.
    Denemesi yapılan oyunlar;
    Battlefield 1 - 3 - 4 - BC2
    PUBG

    Kartın fanlarından biri diğerinden biraz daha yavaş dönüyor (çok az) bu durum ısınma durumunu olumsuz etkilemiyor. Fan kanatlarından 1 tanesi kırılmış (geçmişte) ve yerine tekrar yapıştırılmış.
    Kartın çalışması ve işlevleri sorunsuzdur. Fiyatta pazarlık ve indirim yoktur. Dilerseniz fan tamirini orjinali ile yaparım. Öyle isterseniz fiyata +50 TL daha eklerim. Ama dediğim gibi bu hali ile bir sorun yok. Kartın resmi aşağıdadır.


    ### Asus R9 290 4GB DirectCU II OC ### 500 TL

    Öncelik İzmir içi elden alış veriştir. İzmir dışı kargo istelenler için Kargo hasarlarından sorumlu değilim. Mümkün ise elden alış veriş tercih ediniz veya varsa İzmir de bir arkadaşınızı gönderin. Kargo istiyorsanız da kargonun ne kadar sağlam ve kaç kutu içinde ve ne büyüklükte olacağına kendiniz karar verin. Sonuç olarak kargo ücretini siz ödeyeceksiniz. Göndermeden önce alıcıya kargo resimlerini atıyorum.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.