Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SİLİNSİN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 5 Aralık 2019; 22:13:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Osurukla ısınacaksın galiba, daha bunun kahvaltılığı var, akşam yemeği için alacakların var. Et veya tavukta yemen gerekiyor sağlıklı birey olman için. Pazardan aldığın ıspanağı kemireceksen kahvaltı da olur. Belkiii asgari ücret orada ucu ucuna yetebilir, kıyafet veya herhangi birşey almadıktan sonra. Ama büyük şehirler de imkansız. Yani dediğin şeyi ben yaşam olarak görmüyorum, yemek yemeyi severim. Sen sadece pazardan gıda alıyorsun ne yiyecez ? Öyle bakkal hesabı ile geçinilme imkanı olsa milletin bu kadar ağlayacağını sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 5 Aralık 2019; 20:41:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turcopolo

    Osurukla ısınacaksın galiba, daha bunun kahvaltılığı var, akşam yemeği için alacakların var. Et veya tavukta yemen gerekiyor sağlıklı birey olman için. Pazardan aldığın ıspanağı kemireceksen kahvaltı da olur. Belkiii asgari ücret orada ucu ucuna yetebilir, kıyafet veya herhangi birşey almadıktan sonra. Ama büyük şehirler de imkansız. Yani dediğin şeyi ben yaşam olarak görmüyorum, yemek yemeyi severim. Sen sadece pazardan gıda alıyorsun ne yiyecez ? Öyle bakkal hesabı ile geçinilme imkanı olsa milletin bu kadar ağlayacağını sanmıyorum.
    asgari ücrete tek kişi geçinilir. Napayım yaşamak serpme kahvaltılara 50 tl bayılmak mı? Sevmiyorum sosyalliği, benim de zevklerim farklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cevap verilmeyi hak etmiyecek kadar saçma bir konu açmışsın. Git geçin o zaman. Tek başına açlık sınırında 60 yıl yaşa ve yanlız bir adam olarak yada kadın olarak öl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah o bahsettigin kitap ve filmler korsan değildir. İnternetten açıp izlemiyorsundur herhalde. Birde internette pahalı bu ülkede onuda ekle sabit masraflara. Tüp yada kullanıyorsan doğalgaz. Konu tam bir SAÇMALIK

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bara gidip 200-250 tl bayılınan biryer varsa söylesene biz de gidelim.

    2 kişlik yemek normal bir restoran/cafe'de, içkisiz, 150 tl civarı tutuyor ortalama.

    bara diskoaya gidip 200 tl ödemekte ne bileyim.. varsa söyle... içkilimekanda sadece oturup 4-5 bardak koktely içtin mi zaten 300-400 tl min ödüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.