Şimdi Ara

Bi insan niye airpods satın alır? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
44.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk çıktığından beri kullanıyorum, rahat problemsiz hızlı bağlantı herşey var. Ben 700tl ye almıştım 2 sene oluyodur heralde, en azından 1.5 sene. Şuan inanılmaz alternatifi var ama ozaman yoktu. Senheissser düşünülebilir veya sony.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duggac

    Bu mesaj silindi.
    Hayır biz fakir değiliz,ürün gereksiz pahalı.klasik apple işte orta kalitedeki ürünlerini isminden dolayı yüksek fiyata satıyorlar.çok daha düşük fiyatlara daha kaliteli sesler varken gidip de bu ürünü alanlar gösteriş meraklısıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikan şeyi olsun da ne olursa olsun biz takarız bir tarafımıza. Bak kemal Sunal'ın filminde bile Amerikan eşeği ne kadar kiymetliydi. Mr olsun da nolursa olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum. Bir sürü çakma AirPods kullanan insan var. Sadece gösteriş. Ben AirPods’a para vereceğime gidip başka bi kulaklık alırım daha iyi. Gösterişe gelince aliexpress’ten 145 liraya aldığım bluedio a2 kulaküstü kulaklık AirPods’tan çok daha dikkat çekiyor. Ve sesi de gayet iyi bence. Benim için çakması veya orijinali farketmeksizin herkeste olunca değeri kalmıyor. Ki zaten beni tatmin edebileceğini de sanmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana da bir kulaklığa o kadar para vermek saçma geliyor. Sonuçta biri kulağından düştü ve kayboldu diyelim. Tek olarak satılıyor mu bu meret. Hayır. Gitti 1900 tl. Ona varana kadar ne kadar çok bireysel ihtiyacı var insanın oysa. Ses kalitesi diyenin ağzına terlikle vurasım geliyor. O çapta bir hoparlörden gerçek kaliteli ses almak bu günün teknolojisi ile imkansız. Yazılımla basları, tizleri abartırsın olur biter. Zaten apple ürünlerinin geneli teknolojiden anlamayan kişileri kandırma üzerine dizayn edilmiştir. Fizik kurallarına aykırı işleri yapmış gibi göstermek apple ın her zamanki kurmazlığıdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende merak edip ses kalitesine baktim fiyatina gore berbat.

    arkadasimda kullagimda guzel duruyor diye aldim diyince millet sanirim apple küpesi almaya calisiyor aciyorum hepsine hava atmaya calisiyorlar ne yapsinlar yazik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xioami vb kulakliklardan daha kaliteli ilk nesil airpods u satip xiaomi aldim rezalet otesi mecburi kullaniyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatta bir apple ürününe para vereceğim aklıma gelmezdi
    Pro modelini çıktığı gün aldım
    Xiaomi redmi airdot, baseus vs vs kullandım
    Hepsine boşuna para vermişim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods bir ikon oldu. İnsanlar ikonun peşinden gider. Bir de fiyatı yurtdışında çok uygun hale geldi.
    Bence Apple kulaklık işinde başarılı değil. Kalite olarak başarılı değil. Apple'ın ses ürünleri audiophile insanlara hitap etmiyor.

    Belki 1-2 sene sonra Airpods Pro alıp denemek isterim ama...
  • 11.11’de puan vs derken 700’₺’ye denk gelecek sekilde airpods2 aldım. İşim nedeniyle telefonla yanyana kalamıyordum. Apple watchum ile arayanı vs görebiliyordum ama saat üzerinden konuşmakta hem bi yerde komikleşiyor insan içinde hemde neticede az ses cıkıyor. Airpods almam ile resmen hayatım kolaylaştı. Kulaklık ile Telefonun ahizesinden daha kaliteli telefon görüşmesi yapabiliyorum. Tabiki müzikte severek dinliyorum ama audiofil birisini yada yüksek ses dinlemek isteyen birini kesmeyebilir. Ama benim işimi fazlasıyla görüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Tek olarak satılıyor. Tabiki oda ayrı para.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • airpods almamak gibi bir seçeneğinin daha olduğundan habersiz olduğu için alıyor olabilir. bilemedim
  • SANANE ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whiskey

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Niye dert edim Allah aşkına sadece marka düşkünlüğünden dolayı alındığını anlatmaya çalışıyorum. Telefon görüşmesini denemedim ama ses kalitesi eminim ki kulak içi kulaklıklara göre daha kötü.tabi görüşme için alınıyorsa bilemem.

    Ve dediğim gibi bu zengin,fakir durumu değil.1000 lira para değil zaten.zengin,fakir herkesin elinde son model iphone var mesela.ama hiçbirinin 10.000 tl'lik bir özelliği yok bence.ben apple ürünleri parasını hakediyor diyenleri anlamıyorum, sadece marka hepsi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 80 lerde bu modaydı. Şimdiki bebeler airpods ile nasıl poz atıyor iise o zaman da kasetçaların havası oydu. Bu adamcağız fotoğraf albümünü torunlarına gösterirken nasıl utanıyorsa şimdiki gençler de kulağının içinden aşağı sarkan beyaz uzay sümüğü benzeri nesneyi açıklamakta zorlanacaklar.



    Bi insan niye airpods satın alır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 7 Aralık 2019; 11:51:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Feel The Difference F kullanıcısına yanıt
    Hocam Dalgaboyları ve sinyal çeşitleri hakkında eksik bilgin var, Bluetooth bir radyo dalgasıdır, ve kısa mesafedir, dediğin bir durum söz konusu olsa TV, telsiz ve uydu dalgalarından dolayı dünya kanser olmuştu
  • ben çok memnunum valla iyi ki almışım. Özellike fitness yaparken şuana kadarki favori kulaklıgım.
  • Daha kaliteli fiyatı bir tık daha uygun ama markası Vestel olsa yine airpods satılır.Ülkede ki elma aşkı hiç bir zaman bitmez.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.