Şimdi Ara

Bi insan niye airpods satın alır? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
44.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • airpods pro desen anlarımda airpods o kadarda pahalı bir ürün değil
    7000 telefona veren 700-800 ü kulaklığa çok görmesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 6 Aralık 2019; 10:42:1 >
  • Bence ses kalitesinden ziyade , İphone ile senkronize calışması cok iyi. Bence iyi bir icat. ses kalitesi bence tatminkar. Fiyatı ise yorumsuz, alabilen varsa bence alsın. Pişman olunacak bir ürün değil.
  • Bir sürü kuaklık kullandım hi-fi ,hybird,hi-res audio ve ekipman olarak DAC/AMP vs airpods kadar balon kulaklık yoktur..önemli olan lulaklığın sahnesi geniş olması baslların patlamaması midlerin basslar tarafından yok edilmemesi ve tizlerin kulak tırmalamaması şöyle söylim size en son edindiğim KZ AS10'airpodstan 5 gömlek daha üstün ..dahası buda değil .

    Bi insan niye airpods satın alır?


    bknz:audio technica cks1100

    Bi insan niye airpods satın alır?


    Sony MDR-XB90EX

    Bi insan niye airpods satın alır?




  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Kablosuz kulaklığı kablolu kulaklıklar ile karşılaştırman biraz saçma olmamış mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FyKy

    Kablosuz kulaklığı kablolu kulaklıklar ile karşılaştırman biraz saçma olmamış mı?
    kardeş yukardaki kz ve audio technica kablosuzda kullanılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 6 Aralık 2019; 11:18:26 >
  • Çok parası vardır aliyordur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi konudaki arkadaşım, sana cahil v.s yazmak istemiyorum. Lakin demişsin ki 90 liraya JBL kulaklık aldım daha kaliteli yok efendim sennheiser daha kaliteli. Şimdi öncelikle setuptan bahsedeyim: macbook pro ve iphone kullanıcısıyım işim dolayısı ile. Haliyle açık ofis olunca da kulaklık şart oluyor. Bir süre iPhone içerisinden çıkan kablolu kulaklıkla idare ettim. Baktım olmuyor, kafa bantlı kulağı içine alan modellere yönelip Sennheiser 4.50BT aldım. Uzun bir süre kullandıktan sonra ön yargı ile baktığım airpods'u satın aldım. Şimdi aşağıda yazayım durumu.

    1- Kulaktan düşüyor yaw, testlerde bilene düşüyor: yok öyle bi şey. Sporda dahi takıyorum bi yere gittiği yok. Ancak üstüne yatınca haliyle düşüyor haberiniz olsun.
    2- Marka takıntısı v.s: yok öyle bi şey maalesef. çatır çatır senkron çalışıyor telefon ve bilgisayarım ile + telefon kablosuyla şarj edebiliyorum. Aynı kablo.
    3- Çok pahalı: haksız değilsin. Ancak, bu kazandığın para ve neye ne kadar harcayacağın dengesine göre değişir. Yarı fiyatına alacağın bir Sennheiser daha iyi demişsin. Airpds ile kafa kafa gelebilecek Sennheiser 4.40BT'ten başlar ki bude asla yarı fiyatı değil :D
    4- Mi AirDots aynı işlevi görüyor: maalesef. Kullandım. Çok güvendim, mi bir telefon ile kullandım ama sonuç hüsrandı.




  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var kardeşim. Kabloları çıkabiliyor evet ama kablosuz kullanılamıyor. Bir bluetooth özelliği maalesef yok. 3'ü de gayet güzel kulaklıklar özellikle ses konusunda.
  • yada "parası olan birinin airpods alması neden baskalarına dert olur?"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vb -- 6 Aralık 2019; 11:25:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FyKy

    Yanlışın var kardeşim. Kabloları çıkabiliyor evet ama kablosuz kullanılamıyor. Bir bluetooth özelliği maalesef yok. 3'ü de gayet güzel kulaklıklar özellikle ses konusunda.
    anam babam bluetooth kablosu alıyorsun ..yani geriye uyumluluk kz serileri zaten hep böyle
  • Şöyle bir durum var. Bir çok kullanıcı sizin kadar teknolojiden anlamıyor. Iphone kullanıyor kulaklığını da Ipods alıyor. Araştırmıyor soruşturmuyor.

    Bana kalse ben Bose ya da Senheiser TWS kulaklıklarını alırım. Madem o kadar para vericem bunlara veririm. Ama dediğim kesim bu markaların ne olduğunu dahi bilmez. Zaten kullansa bile aradaki farkı anlayamaz.

    Benim müzik kulağım yok ama teknolojiden anlıyorum araştırıyorum. Kimisinin de müzik kulağı var teknolojiden anlamıyor. Bana kalırsa airpods alanlar bu ikisinden de anlamıyor. Ve anlamak zorunda da değiller.

    İki tane kelimeyi aklımızdan çıkarmamamız lazım.
    Sanane
    Banane
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Yahu sonuçta kulaklıklar yani ses veren kulağa giren parça bluetooth değil. Yani küçük bir kabın içine girip kendi şarj olmuyor. TWS dediğimiz kulaklıklardan değil. Haricen aparat kullanman ve onu haricen şarj etmen gerekiyor. Tamamen farklı bir konsept. Yine söylüyorum çok güzel kulaklklar ama karşılaştırma bunlar ile yapılamaz maalesef.
  • Herkesin kulağında gördüğün kulaklığı orjinal sanıyorsun sanırım. Dışarıda gördüğün ürünlerin %80 i çakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ürünleri ile çok uyumlu alsan ikinci eline bile talip çok insan var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce temmuz ayında 179 liraya airdots aldım. Çok hoşuma gitti kablosuz minicik bi kulaklık kullanmak. (Daha önce JBL E45BT kulaküstü kablosuz kulaklık kullandım 1 sene sonra iade ettim renk atması vs. var diye) Airdots'u 1 ay kullandıktan sonra her ne kadar rahat da olsa macbook'umda kullanırken bilgisayarı uyku moduna alıp telefona geçtiğimde airdots asla ama asla telefonuma bağlanmıyordu. İlla mac'i uykudan uyandırıp kulaklık ile bağlantısını kesip telefona bağlamam gerekiyordu ya da airdots'u sıfırlayıp telefondan tekrar bağlanmam gerekiyordu. Tam tersini telefonda bağlıyken bilgisayardan bağlanmaya çalıştığımda da yaşıyordum. Sonra canıma tak etti tabi bunla sürekli uğraşmak falan, minik kulaklıkların da hayatı ne kadar kolaylaştırdığını görünce ağustosun ortasında airpods 2 satın aldım baya da ucuza geldi 750 lira olunca kaçırmak istemedim. Sonuca gelelim, çatır çatır hem bilgisayarda hem telefonda bağlı. Hangisinde kullanmak istiyorsam dokunuyorum direkt ses ona geçiyor, şarj konusu baya iyi haftada 2 kere anca şarja takıyorum sürekli kulağımda olduğu halde airpods. Mi Box S android tv kutuma bile airpodsu bağladım projeksiyondan film dizi izlerken yine kulaklıkla ses alıyorum falan hayatım oldukça kolaylaştı. Sadece statü meselesi ya da hava atma meselesi olarak bakmayın şuna. Airdots güzel evet ama benim işimi kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyordu, gittim parasını verip Airpods 2 aldım rahatım. Bir de herkes sanki asgari ücretle çalışıyormuş da ay sonunu zor getiriyormuş gibi düşünüyorsunuz neden öyle düşünüyorsunuz hali vakti yerinde insanlar hiç mi yok bu cihazı kullananlar arasında?




  • Fakirsin ondan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • v2 almıştım ilk çıktığında güzel ama ben bakan gözler yüzünden takmıyorum dışarda gösterişle işimiz yok lakin kız kardeşim kullanıyor başı kapalı olduğu için onun için bulunmaz nimet oldu kabloyla uğraşmıyor kız. Kaldı ki 2 sene önce o kablo yüzünden çantasından telefonunu çekmişlerdi hırsızlar harbiye yolunda arkadaşıyla yürürken..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Feel The Difference F kullanıcısına yanıt
    Radyasyondan kasıt bluetooth mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce fiyatına baktımda 1000 liraymış. Bende çok pahalı bir şey zannettim. Para gitmesin diye yemek yemeye arkadaşım 60 k lık arabaya biniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 liraya Airpodsu böyle uzun uzadıya konu ediyorsak 2800 liraya şu da var. Adına forum yapalım

    https://kulakligim.net/kafaustu/meze-audio-99-classics-incelemesi/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.