Şimdi Ara

İlay Aksoy:Antep'te Suriyeli Öğrenci Sayısı,Türk Öğrenci Sayısını Geçti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İYİ Parti Yabancı Göçlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, ilköğretim okullarında Suriyeli öğrenci sayısının, Türk öğrenci sayısını geçtiğini söyledi.İYİ Parti Yabancı Göçlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve GİK üyesi İlay Aksoy, Suriyelilerle ilgili dikkat çeken bir veri paylaştı.Suriyelilerin yüksek doğum oranlarıyla hızlı bir şekilde çoğaldığına dikkat çeken Aksoy, ilkokullardaki Suriyeli sayısının, Türk öğrencilerin nüfusundan fazla olduğunu belirtti.


    İlay Aksoy:Antep'te Suriyeli Öğrenci Sayısı,Türk Öğrenci Sayısını Geçti!

    KAYNAK







  • Karşında bir trol var.Ne kadar konuşsan boş.O da biliyor dediklerinin saçmalık olduğunu fakat işte adamın işi bu...

    Bin defa bunlara izah ettik fakat anlamazlar.İlk önce I.ve II.Balkan savaşlarından sonra ''anavatanlarına'' yani Anadoluya göç etmek zorunda kalan Türkleri bunlarla kıyasladılar ''tutmadı'',1923 Lozan anlaşmasından sonra mübadele ile buradaki Rumlar Yunanistana oradaki Türkler buraya göç etti bu durumu bunlarla kıyasladılar ''tutmadı'',1980'li yıllarda Komünist Bulgaristan ülkelerindeki tüm Türkleri ''anavatan'' Türkiye'ye göç'e zorladı bu durumu bunlarla kıyasladılar ''tutmadı'' şimdi ise ''Bizden de Almanya'ya gidenler oldu.Az empati yapın'' diyerek iyice sıvamaya başladılar fakat bu da tutmaz...

    Almanya'ya giden Türkler sizinde dediğiniz gibi II.Dünya Savaşından sonra dahası ülke bölünmesinden dolayı büyük bir iş gücü yani ''erkek'' sıkıntısı çekilmesinden dolayı bizzat Almanlar tarafından davet edildiler..Fabrikalarında çalışacak adam bulamıyorlardı.Bu nedenle 50'li yıllardan itibaren kademe kademe Türkiye gibi iş gücü yüksek fakat iş alanları kısıtlı olan ülkelerden işçi almaya başladılar.Fakat önüne geleni de almadılar.Ülkelerinde işçi olarak çalışacak insanların eğitim düzeylerini,sağlık durumlarını,becerilerini,sicillerini hepsini kayıt altına aldılar.Uygun görülenlere kapılarını açtılar.Kademe kademe Alman hükümetinin yerleştirme planlaması çerçevesinde Alman ekonomisine yük olmadan Almanya'ya istihdam edildiler ve tabi Alman kanunlarına kesin birşekilde uymalarını da sağladılar.

    Fakat bizde durum tamamen farklı.Bu çok zeki arkadaşların ''yeni osmanlı'' hayalleri ile Amerika ve İsrail ittifaklığı içinde Suriye'de rejimi devirmeye çalıştık.Bunu beceremedikleri gibi ülkemize savaştan kaçan sığınmacıları sınır bölgelerinde tutmayı bile beceremediler.Zira devletin sınır boylarında işlettiği kamplara milyonlarca insanı alıp barındırma gücünün olmadığı ortaya çıktı.Bunun üzerine devlet gayet bilinçli olarak bu insanların Türkiye içine yayılmasına göz yumdu.Böylece bu yükü doğrudan milletin üstüne yıktı.Dahası Türkiye'de kalmak istemeyip Avrupaya geçmek isteyen milyonlarca Suriyeliyi de zorla Türkiye'de tutmaya başladılar.Bunlar yüzünden Avrupa'ya giden kara yolları kapatıldığı için on binlerce sığınmacı Ege sularında boğuldu ve boğulmaya da devam ediyor.Sırf Avrupanın ''sınır jandarması'' olmak uğruna hem bizleri hem de Suriyelileri kepaze ettiler.

    Bunlar o kadar iki yüzlüdür ki bir yandan ''Bunları insanlık adına aldık.Ümmetimiz'' derler fakat sıkıştıklarında ''Bak ben bunca insanı ülkede barındırmak zorunda değilim.Açarım sınır kapılarını haaa'' diye de bu insanları bir silah gibi kullanırlar.Bu insanların kepaze birşekilde sokaklarımızda dilenmelerine,insanlık dışı şartlarda ülkemiz içinde yaşamaya çalışmalarına göz yumdular.Bu sorunları açık açık dile getiren bizlere de ''Ya onlar ümmet.Hem Almanya'ya bizimkilerde gitti'' diyecek kadar zırvalamaktan çekinmezler.

    Kısacası daha neo-naziler ile bizleri aynı kefeye koymaya çalışan bu fanatik trollere bir şey anlatamazsın.Nefesini boşa harcama.Genelden yorum yazmaya devam et.Zaten millette neyin ne olduğunu görüyorlar.Bunlar istedikleri kadar burada zırvalayıp dursunlar..
    Sen nasıl bir adamsın çözemedim ? Suriyeli erkekleri yakışıklı görüp, kendini onlarla mı hayal ediyorsun ? Öyle bir anlatıyor ki 4 dil bilen prezantabl Brad Pitt tipli mülteciler ülkemize gelmiş. Biz ise sanki onlara imreniyoruz gibisinden saçmalamış. Senin Suriyeli erkeklerle olan fantazilerini burada dinlemek zorunda değiliz. Çok begeniyorsan al birini evine, beraber yaşayın.
  • Maşallah nüfusumuz artıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümmet çoğalıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöl müziği duymaya başladım
  • Tarih boyunca dünyanın en güçlü emperyalist devletleri bile başaramadı ama şu Ortadoğu halkları Türklerin sonunu getirecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Tarih boyunca dünyanın en güçlü emperyalist devletleri bile başaramadı ama şu Ortadoğu halkları Türklerin sonunu getirecek
    Modern kavimler göçü hala daha müslüman kardeşlerimiz ümmet diyen var. Bizden adam olmaz.
  • her allahın günü bunu düşünüyorum 10-20 yıl sonra ne olucak bu ülkenin hali , olum 80 milyonluk ülkeyiz niye kimse protesto etmiyor a** yav işe gitmek için sabah servise biniyom 8 Türk 5 suriyeli , şunu da söyliyeyim biz kimseye düşman degiliz ama 5 milyon mülteci nedir aw*
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bursaspor.

    her allahın günü bunu düşünüyorum 10-20 yıl sonra ne olucak bu ülkenin hali , olum 80 milyonluk ülkeyiz niye kimse protesto etmiyor a** yav işe gitmek için sabah servise biniyom 8 Türk 5 suriyeli , şunu da söyliyeyim biz kimseye düşman degiliz ama 5 milyon mülteci nedir aw*
    Sakaryadayım ve görmeniz lazım.Parka gidiyorum full Suriyeli,sallancakta bile sıra bekliyoruz.Özel hastaneler,avm,hatta sokaklarda bile suriyeliler arapça konuşuyor..

    Bazen soruyorum kendime:biz mi yabancıyız bu ülkede,yoksa onlar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vommel

    Sakaryadayım ve görmeniz lazım.Parka gidiyorum full Suriyeli,sallancakta bile sıra bekliyoruz.Özel hastaneler,avm,hatta sokaklarda bile suriyeliler arapça konuşuyor..

    Bazen soruyorum kendime:biz mi yabancıyız bu ülkede,yoksa onlar mı?

    Alıntıları Göster
    öyle hocam ne yazık ki çok kötü durumlar , umutsuzum ileriye karşı ama en çok üzüldügüm kimse sesini çıkaramıyor çok yazık çok offff
  • Bunların normal üreme ile değil de mitoz bölünme ile çoğaldığını düşünmeye başladım
  • O 12 cocuk suriyelilerin ortasinda yasamak buyumek okumak zorunda miydi kim bilir ne kavgalar ne dayaklar ne travmalar yasayacaklar

    TEŞEKKÜRLER OY VERENLER

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savaştan kaçan ile Davetli çalışmaya giden 2 milleti kıyaslamak müthiş..

    Oraya giden Türklerin,sağladığı hizmet ve değerden neden bahsetmiyorsun?Ailelere kanunlar doğrultusunda yardım ediliyor ama Türklere ekstra birşey mi veriliyor?

    Burda mülteciler çalışmadan yardım alıyorlar,hastanelerden yararlanıyorlar biz çalışırken,mehmetçik onlar için çatışırken Suriyeliler burda,parkta bahçede..


    Neo-Naziler IRKÇIDIR,zarar verir ölüdürür ve katleder.Biz böyle birşey mi yaptık?

    Sorun mültecilerin gelmesi değil ki?Bak ABD'ye,adam baraj koymuş en fazla 30 bin kotam var diyor.Biz ise 5 milyon kayıtlı,6-7 milyon toplam suriyeli aldık.Onları yakmadık,öldürmedik,katletmedik..

    Neo-nazi ile Türk milliyetçiliği ASLA ve ASLA aynı kavramlar değil..
  • ohhh ülkede güzel haberlerde alıyoruz sonunda. peygamber soyundan onlar daha fazla oldukça daha çok nur gelicek inşallah.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.