Şimdi Ara

HERKESİN BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ OLMAK İSTEMESİ 🔥 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
7.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam ben de nerede çokluk orada bkluk deyimine katılıyorum. Şimdi bu demek olmuyor ki kendini geliştiren bilgisayar mühendisi işsiz kalacak. Ama çoğu işsiz kalacağını söylemek için müneccim olmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam bir daha bilmediğin konularda yorum yapma çok komik duruma düşüyorsun. HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHH
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Gemi makine işletme mühendisliğinde başlangıç maaşları 3 bin dolar. Para isteyen bu bölümü seçebilir.
  • isveçteki asgari ücret 3bin euro gibi bir cümle kurdunuz zaten zamanın çoğunu yurtdışında geçiriyor oraya göre düşük ücret ha orada hiçbir şey harcamayıp da türkiyede bu parayı harcamak desek o zaman da çok mantıksız olur hayatı 8-9ay hiç harcamadan çalışmak gelir o da çok matıksız

    insan hem çalışmalı hem istediği zaman parasını harcamalı sadece türkiye için saklamak bana saçma geliyor onun yerine gitsin avrupada çalışsın daha fazla ücret alır 3 ayda yazda harcar sonra tekrar avrupaya gidip parasını biriktirir gibi mantık
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Adamlar zaten aylarca gemi. Gemide ne harcayacaklar? 3 bin dolar diye küçümsediğiniz para yaklaşık 18 bin türk lirası ediyor. Türkiye'de yeni mezun olup bu kadar maaş alabilen kaç meslek var? Kaldı ki 3 bin dolar başlangıç maaşı, ileride daha da artıyor.
  • gemiden çıkmıyorlar mı hiç hmm o zaman da insan sıkıntıdan patlar bizler bile 1 evin içinde 1-2 günden fazla kalamayıp hemen dışarı çıkıp gezmek istiyoruz yani onu seçmek isteyen de sabr olmalı yoksa çoğu kimse yapamaz ki değil mi
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Zor meslek tabi hocam kolay değil. O yüzden maaşlar yüksek zaten.
  • Allah Rızası için ömrünüz boyunca yapacağınız mesleği kulaktan dolma bilgilerle yazmayın. Sizin gibiler yüzünden sıralamalar çok hızlı ilerledi son 3 senede. Yukarıdaki mmesajdaki gibi tıp ile bilg. ne alakası var? Puama göre tercih mi yapılır salaklar. Az akıllı olsaniz ülke bu halde olmaz. He bu arada boyle insanların algisi yuzunden her bokun sonuna mühendislik getirilen bölümler boyle bir egitim sisteminde ne bölümu ne uniyi çok takmayın işinize bakın. Çevrenizdekileri rakip degil dost olarak görün ki ülke gelişsin asalaklar gibi sınıf arkadaşlarınızı rakip görüp sınava hayvan gibi calisirken uni de para için tıp, bilg. vs. yazmayın. Az insan olun Vatan'a borcunuzu odeyin. Ülkeye her alanda hizmet lazım. Çöpcü de doktor da avukat da hakim de mühendis de bilim adami da çiftci de kimyager de ogretmen de veteriner de ORTAK NOKTASI İSİNİ HAKKIYLA DÜZGÜN YAPMASI. LIYAKAT SAHIBI OLMASI. Velhasılıkelam Herkes tr 1.si olmayacak. 1 kişi olacak digerleri de ölmeyecek merak etmeyin. Kişisel yatkinliginiza gore meslek seçin daha sonra ÜLKENİZE İYI HIZMET EDIN yeter..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgisayar'da iş bitmez. Önümüzdeki 50 yıl talep asla bitmeyecek. Ama şöyle bir sıkıntı var bu ülkede sırf masa başı iş diye yazan çok var. Bir kere kızların çoğu bilgisayarın ne olduğunu ve çıkınca ne iş yapacağını bilmemesine rağmen ceng yazıyor. Tabii bunlar bizim işimize gelir, seneler içinde elenip gidecek bunlar, belki de bölümü bırakacaklar. Ben ortalama üstü İngilizce bir pc müh okuyorum bölüme girenlerden taş çatlasa 10 kişi gerçekten ilgilidir 70 kişiden. Bazıları hazırlıkta bile bırakmak istiyor sırf havalı olsun diye İngilizce bölüme girmişmiş. Bu bizim işimize gelir tabii kolayca sivriliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskwneıebwje -- 8 Aralık 2019; 9:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3TH3M kullanıcısına yanıt
    Dostum iyi bir yere bağlamış gidiyordun niye vatan ülke edebiyatına girdin? Ben bu ülkeye küstüm ve sırf sktr olup gitmek için uğraşıyorum ceng okuyarak. şuna bak alım gücü 0 hiçbir şey alamıyoruz ülkede bir de buraya mı çalışacağız? bölümdeki arkadaşlardan da bir tane bile trde kalmak isteyen görmedim zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskwneıebwje -- 8 Aralık 2019; 9:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna katılıyorum dostum. Bence mühendislik okumayanların yazılım öğrenmesi yasaklanmalı veya bir mühendislik diplomasına sahip olmadığı için iş verilmemeli ama gel gör ki böyle bir durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.