Şimdi Ara

Sevdiğim kız şişman ben zayıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kız en az 100 kg var ki bellide fazladır . Ben 55 kg yum boylar yakın 1.66 1.68

    Kızın yüzü güzel fena değil ben tipsizim sizce oluru var mı? Birde eskiden yakın kankaydık 1 yıldır konulmuyoruz instasını buldum şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yuhh 100kg ne kurban bayramına mı ayarlıyorsun.
  • Karakteri güZel sevmediğim yanı instaggam manyağı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    yemek manyağı gibi duruyor. dostum dikkat et yarısı kadarsın 2 öğünde yer seni.
  • Bence şansını dene. Gerçekten seviyorsan mutlu olacağına inanıyorum. Şöyle bir bakış açısı yürütürsek günümüz ilişkileri genel olarak arada gerçek aşk, gerçek sevgi olmadan hoşlantı veya başka amaçlarla başlamakta, ayrılıkla sonlanmakta. Yani bunca insan birbirini severek sevgili oluyorsa neden hepsi en sonunda ayrılıyor? Bunun da sebebi insanların karaktere değil, dış görünüşe önem vermesi.

    Sevdiğim kız şişman diyorsun. O halde yukarıda yazdıklarımdan yola çıkarsak kızla ilgilenen erkek çok azdır. Belki de yoktur. Kız düzgün biriyse, beni bu halimle seven erkek gerçekten seviyordur diye düşünecek ve olaylar gelişecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şişman bir kızın zayıflaması o kadar da zor değil.azıcık sev ilgi göster yanına yakışmak için kilo vermeye başlar zaten rahat ol. Bu arada sen de kilo almaya çalış.


    Ayrıca bunu dert edip şuraya konu açman çok ayıp. Haketmiyorsun bu kızı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-440C82509 -- 4 Aralık 2019; 21:46:9 >
  • Kavga etseniz yerden yere vurur seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sıkıntı yok nice örnekleri var bunun sağlıkta sıkıntı olmasın kilo alınır verilir dert etme sen gönül ne diyor ona bak diycem de gönül sana söz geçirebilmiş olsa bu konuyu açmazdın zaten be ikna olmaya çalışma buralarda gönlün seni ikna etmiyorsa boşver üzme kızı da kilo kompleksi varsa bir kırbaç da sen vurma en iyisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sveiyorsaniz ikinizde birbirinizi hic bir sikinti yok benm hoslandigim avrat 154 ben 193

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilişki sırasında zorlanıyor insan baya dostum. ne çok zayıf olacak ne çok kilolu. çok zayıf olunca leğen kemikleri batıyor. 100kg çok fazla bence. kalbini kırmadan diyet yapmasını falan sağla derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    ilişki sırasında zorlanıyor insan baya dostum. ne çok zayıf olacak ne çok kilolu. çok zayıf olunca leğen kemikleri batıyor. 100kg çok fazla bence. kalbini kırmadan diyet yapmasını falan sağla derim.
    Hocam nasıl zorluyor çok kilolu olması
  • rahat hareket edemiyorsun hocam. artizlik yapıp kucaklamaya çalışınca yere yuvarlanıyorsunuz. kız zannediyor ki erkek güçsüz ama kendi aşırı kilolu oluyor. her türlü problem aşırı kilo. bende hafiften göbekte var üstüne o eklenince çekilmez oluyor.
  • Evet doğru.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sankiney

    Kardeşim sıkıntı yok nice örnekleri var bunun sağlıkta sıkıntı olmasın kilo alınır verilir dert etme sen gönül ne diyor ona bak diycem de gönül sana söz geçirebilmiş olsa bu konuyu açmazdın zaten be ikna olmaya çalışma buralarda gönlün seni ikna etmiyorsa boşver üzme kızı da kilo kompleksi varsa bir kırbaç da sen vurma en iyisi
    Hocam benim derdim şu: günümüzde ilişkiler dış görünüşe göre . Ben yakışıklı değilim tipsizim sizce kız kabul eder mi beni yani benim tipsizliğim onun şişmanlığı ile tolere edilir mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipsiz_Tatlı_Karakter -- 5 Aralık 2019; 5:14:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstte zayıflar diyen elemanlara kanma. bir tanesini tanıyorum, senelerdir kilo verecek, o da seninkinin kilosuna yakın.5 senedir veremedi olm. seninkinin yüzü güzelmiş yine bunda o da yoktu.Uzak dur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.