Şimdi Ara

Hepsiburada kargo sorunu! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
8.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün müşteri hizmetlerine bağlanmanın bir yolunu buldum, siparişimi iptal etmek istiyorum diyince sizi müşteri temsilcisine yönlendiriyorum diyor. 20-25 dakika bekledikten sonra konuşabilirsiniz. Ama 23 aralık son teslim tarihi efendim ozaman kadar elinize geçicek ürün diyorlar. Daha önce de 27 kasım son tarihti, ondan sonra 5 aralık son tarih oldu şimdi 23 diyorsunuz nasıl güveneyim size dediğimde ise mantıklı bir cevap veremiyorlar.
  • Evet hocam redmi6 o fiyata pişman etmez dedim ben de ama hepsiburada beni pişman etti sağolsun.

    Ayrıca hediye olarak aldım. Aldığımın bilgisini de verdim ama 2 haftadır ses seda yok bir de mahcup olduk.
  • Verilen siparişimin bir kısmı olan ve İstanbul anadolu yakasından 26 kasımda PTT'ye verilen (içerik kablo) paketim,
    Az önce (7Aralık) kimlik doğrulama veya teslim imzası alınmadan (kat merdivenlerinin yarısından uzatılarak) bırakılıp gidildi.

    Bakalım siparişime ait geri kalan ürünlerde daha neler göreceğim.
  • hepsijet diye bir şey çıkarmışlar, bende mağdurum 2haftada çinden ürün geliyordu. Bunlar 2haftada yurtiçi anca getirecekler.
    Bisikletle gidip alsam gelsem daha hızlı gelirdi.
  • alışverişi bireysel satıcılardan yaptım ertesi gün kargolandı.
  • "Benim artık inancım kalmadı,siparişimin iptalini ve para iadesi istiyorum. Benim siparişimi iptal edin ürünü istemiyorum." yazıp yolladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir mucıze gerceklestı.

    5 aralık sparısım bugun elıme ulastı
    hemde sürat kargo ile...... inanamadım ! süratle laaan ! DDD:D:DD::DD:D
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Hafta sonları kargo servisleri çalışıyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setokaibaadnan

    28 kasım da 2 adet pantolon 1 adet parfüm 1 adet pasta malzemesi aldım. parfüm 2 aralıkta teslim aldım( kimliği ben verip öyle teslim almama rağmen hepsiburada da baktığımda ürünü teslim alan 1.katta oturan komşum üstelik bir kadın!) Mutfak malzemem farklı bir ile gitti, pantolonlardan 1 tanesi kayıt açıldıktan 5 dk sonra iptal edildi diğer pantolonum ortada yok. Bu durumda ne mi yapıyorum?
    Hiç birşey bekliyorum. Yoğunluk var normaldir. İllaki gelecektir,sabredin arkadaşlar
    Hocam dünyanın öbür ucundan gelse 21 Kasım'dan beri mutlaka gelirdi 2020 yılına giriyoruz ve yurtiçi alışverişte bu kadar sıkıntı yaşıyorlarsa yapmasınlar bu işi binlerce insan mağdur edildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zx6r

    Arkadaşlar Hepsiburada nın çağrı merkezini arayın telesekreterdeki kadıncağıza
    *kurumsal satış yapmak istiyorum* diyin. Sihirli kelimeyi söyledikten sonra hemen sizi müşteri temsilcisine aktaracak.

    Devamında Siparişinizin durumunu sorun yaptıklarının suç olduğunu satış sözleşmesine aykırı davranıldığını tüketici hakem heyeti dahil bir çok yasal kurumlara suç duyurusunda bulunacağınızı söylüyorsunuz.

    Ardından acilen kargonuzun dağıtıma çıkarılması için ilgili kişilere yönlendirme yapılmasını ve mail atılmasını istiyorsunuz.

    Bu konuşmadan sonra 10 gündür araçta gözüken kargo ertesi sabah teslim edildi.

    1 saat sonra tekrar aynı aramayı yapın. Yukarıda yazdıklarımı tekrar edin. Biraz sıkıştırın yani :)

    Konuşurken kendinize güvenin çünkü haklı sizsiniz. Sert bir şekilde üslubunuzu bozmadan konuşun. Gerisi size kalmış ağzınız ne kadar laf yaparsa o kadar iyidir.
    Sağolun hocam en kısa zamanda deneyeceğim inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wang Koh-San

    Kara cuma saçmalığından dolayı, sanki millet bu günü bekliyormuş gibi yüklendi. Kargoya verilmediyse teslim tarihi de geçtiyse Siparişlerim kısmından iptal talebi aç paran iade edilir. Kargoya verildiyse bekle yoğunluktan bu ayki siparişler gecikecek. Ocağa kadar bekleyin.
    Hocam sipariş onaylandığı için iptal talebi veremiyorum fakat ürünüm beklenen tarihte teslim de edilmedi nasıl iptal edebilirim ürünü? Artık istemiyorum bile yani paramı istiyorum sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.h.a. kullanıcısına yanıt
    valla bende çözemedım. 3 adet kargo teslım edıldı bugun bızım eve :D
    fazla mesai ödüyorlar heralde pazarda çalıstırıyorlar. çok yoğunuz bıtmeyecek heralde elımızdekıler halada gelıyor dedı bıkmıs bır bıcımde :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: davidddd

    Evet hocam redmi6 o fiyata pişman etmez dedim ben de ama hepsiburada beni pişman etti sağolsun.

    Ayrıca hediye olarak aldım. Aldığımın bilgisini de verdim ama 2 haftadır ses seda yok bir de mahcup olduk.
    Hocam bu hafta içi arayacağım müşteri hizmetlerini eğer bana düzgün birşey söylemezlerse hakem heyetine gitmeyi düşünmüyorum böyle sorumsuz bir firma ile muhatap olasım gelmiyor artık. Yavaş yavaş kargoya verilmeye başlanmış sanırım ama ben artık istemiyorum bile ürünü hevesim geçti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pweck5

    Bugün müşteri hizmetlerine bağlanmanın bir yolunu buldum, siparişimi iptal etmek istiyorum diyince sizi müşteri temsilcisine yönlendiriyorum diyor. 20-25 dakika bekledikten sonra konuşabilirsiniz. Ama 23 aralık son teslim tarihi efendim ozaman kadar elinize geçicek ürün diyorlar. Daha önce de 27 kasım son tarihti, ondan sonra 5 aralık son tarih oldu şimdi 23 diyorsunuz nasıl güveneyim size dediğimde ise mantıklı bir cevap veremiyorlar.
    Hocam onaylanmış ürünü iptal edebiliyor muyuz müşteri hizmetleri üzerinden? Nasıl iptal edebiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün mesaj göndermişler kargonuz en geç 20 Aralık'ta elinizde olacaktır diye. İade istiyorum diye mesaj atıp göndereceğim bakalım ne diyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturası kesilmiştir. Müşteri Hizmetleri/Bize sorun kısmına gir Sorun Siparişinizle mi İlgili? Evet butonu seçili olsun. Sonra Siparişini seç Mesaj Konusu çıkacak Sipariş Kargo Teslimat İade ve İptallerim kısmından işleme devam et. Sana Whatsapp hattında yazayım ekle telefonuna burdan da yaz. 0850 252 40 00 Çok yoğunluk var beklemeni öneririm. Ben Akhisar'da yaşıyorum geçen hafta Aliexpress'ten siparişlerim geldi onu almaya gittim PTT'ye kargolar yerlerde sürünüyo, üstlerinden atlaya atlaya ulaştım dağıtım bölümüne. Endişe yapma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wang Koh-San

    Faturası kesilmiştir. Müşteri Hizmetleri/Bize sorun kısmına gir Sorun Siparişinizle mi İlgili? Evet butonu seçili olsun. Sonra Siparişini seç Mesaj Konusu çıkacak Sipariş Kargo Teslimat İade ve İptallerim kısmından işleme devam et. Sana Whatsapp hattında yazayım ekle telefonuna burdan da yaz. 0850 252 40 00 Çok yoğunluk var beklemeni öneririm. Ben Akhisar'da yaşıyorum geçen hafta Aliexpress'ten siparişlerim geldi onu almaya gittim PTT'ye kargolar yerlerde sürünüyo, üstlerinden atlaya atlaya ulaştım dağıtım bölümüne. Endişe yapma.
    Hocam az önce bize sorun kısmından mesaj göndermişler en geç 20 Aralık'ta elinizde olur diye. 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum hala verilmezse kargoya artık iade istiyorum diyeceğim bende. Gerçekten gerek kargo olsun gerek Hepsiburada olsun ülkemizdeki her kurum gibi bu saydıklarım da profesyonellikten oldukça uzak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Genelde 3-4 gün içinde teslim ediliyor yoğunluğu kaldıramadılar. Yukarıda bir arkadaşta yazmış bugün 3 tane kargo geldi diye pazar olduğu halde. Bekle gelir aralığın sonunu bulabilir bile. Ama Whatsapp hattından mesaj at, kargoya verilmiş mi yoksa daha hazırlanıyor mu bunu öğren, kargoya verildiyse takipte kal yaşadığın şehirde PTT şubesine git ordan kendin al yoksa bir kaç günde orda bekler, ben sürekli kendim alıyorum her gittiğimde de her paketim için yurtdışı alışverişlerinde 15 TL gümrük vergisi ödüyorum. Paketin üzerinde 1 Dolar'da yazsa 10 Dolar'da yazsa 15 TL alıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.