Şimdi Ara

Sözcü yazarları birbirine girdi Yılmaz Özdil'den Soner Yalçın'a sert sözler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rahmi Turan'ın yazısıyla başlayan Sözcü yazarları arasındaki kapışmaya Yılmaz Özdil ve Soner Yalçın da dahil oldu. Özdil, Soner Yalçın'ı omurgasızlıkla suçladı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın termik santrallere filtre takılmasını 2,5 yıl erteleyen yasayı veto etmesiyle ilgili Sözcü yazarları Yılmaz Özdil ve Soner Yalçın, fena kapıştı.

    Veto kararı sonrası Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Akp genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın termik santral yasasını, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan veto etti iyi mi… Konunun istişareyle çözümü için Recep Tayyip Erdoğan’ın Recep Tayyip Erdoğan’ı saraya çağırması bekleniyor” ifadelerini kullandı.

    Bugünkü yazısında veto kararını köşesine taşıyan Soner Yalçın ise, yazısında isim vermeden Yılmaz Özdil’e atıfta bulunarak “AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın onayladığı termik santral yasası, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından veto edildi.” Bu gibi yığınla espri yapıldı. Olabilir. Renktir. Gençler eğlensin! Ama… Bu konu sadece mizahla geçiştirilebilir mi? ifadelerine yer verdi.

    ‘OMURGASIZ, SARAY FEDAİSİ’
    Bu yazı sonrası Sözcü yazarları arasında kavganın fitili ateşlenmiş oldu… Yılmaz Özdil, Soner Yalçın’ın yazısıyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yaparak Soner Yalçın’a sert sözlerle yanıt verdi:

    “Soner Yalçın benim tweetimi köşesine alıp, isim vermeden ‘gençler eğleniyor’ demiş, omurgasızların nasıl eğilip büküldüğünü görüp eğleniyoruz hakikaten.”

    Yılmaz Özdil, bir tweet daha atarak, Soner Yalçın’ı ‘saray fedailiği’ ile suçladı:

    “Hazır veto edilmişken, karşıymış gibi görünüp, saray fedailiği yapanlara da filtre takılmalı, etrafa saçtıkları algı partikülleriyle yurtsever insanların zihin atmosferi zehirleniyor.”

    RAHMİ TURAN’IN YAZISI DA TARTIŞILDI
    Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın “Külliyeyi ziyaret eden CHP’li” haberine de Sözcü yazarları Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil tepki göstermişti.

    Rahmi Turan’ın “Külliyedeki CHP”li yazısıyla sarsılan Sözcü gazetesinde, söz konusu haberin Uğur Dündar’a da geldiği ancak inanmadı için yayınlamadığı açıklanmıştı. Rahmi Turan, yanıltıldığı için özür dilemişti.

    Uğur Dündar geçtiğimiz okurlarından müsaade izin isteyerek yıllık iznini kullanacağını belirtmişti.https://veryansintv.com/sozcu-yazarlari-birbirine-girdi/







  • iste niye sozcunun yandaslarin yaninda dunyanin en iyi haber sitesi/gazetesi gibi durdugunun kaniti.

    tek seslilik, emir gelmis gibi sadece tek baslik atmak yok. verilen fikirleri yayinlamak yerine kendi fikirlerini aciklamak var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.