Şimdi Ara

Google Fotoğraflar sohbet özelliğine kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yaygın tabanlı bir sosyal medya aracı ve sohbet uygulaması konularında sürekli hayal kırıklığına uğrayan Google artık mevcut uygulamaların içerisine sohbet modülleri entegre ederek kullanıcıları birbirine bağlama stratejisi güdüyor. Google Fotoğraflar bunun son örneği.



    Sohbet imkânı



    Kapanan Google+ sosyal medya platformunun belki de en önemli meyvesi olarak gösterebileceğimiz Google Fotoğraflar yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların fotoğraf paylaşırken birbirleri ile sohbet etmesine de imkân tanıyor.



    Ayrıca Bkz.CES 2020 fuarından MSI’ya 10 ödül



    Daha önce Google Lens ve hikayeler tarzındaki yıl albümlerini kullanıma sunan Fotoğraflar bu sayede daha fazla etkileşim alabilecek. Listedeki arkadaşlarınız ile bir fotoğrafı paylaştığınızda sohbet modülünün içerisine girmiş oluyorsunuz. Burada sohbet başlattıktan sonra doğrudan fotoğraf ekleme yapabiliyorsunuz. Google Fotoğraflar sohbet özelliği önümüzdeki haftadan itibaren web ve mobil uygulamalara yayınlanacak.








  • Kavuştu mu!? Böyle bir beklenti mi vardi

  • Ben anlamadım şimdi, 2 haftadır Google Fotoğraflar üzerinde zaten var olan özellikler için "geliyor" şeklinde haberler kaynıyor etraf. Örneğin, geçenlerde zaten yıllardır var olan "Bir yüz yanlış etiketlenmişse sonuçlardan çıkarma." özelliği yeni gibi tanıtıldı. Şimdi ise sohbetler geliyor deniyor, sevgilimle taaa 2017'deki konuşmalarımızı kontrol ettim şimdi, yerinde duruyor. Bu da sanırım halihazırda varolan okulları, tesisleri, çeşmeleri, köprüleri vs. hükümetin belirli aralıklarla tekrar tekrar törenle açması gibi bir şey olsa gerek; Google'ın çıkıp, zaten var olan özellikleri tekrar duyuruyor olması...

  • Bi bu eksikti. Neyse ki telefondan sildim böyle gelişmelerden(!) haberim olmuyor

  • Kavuştu ?
    İyi de önceden de vardı bu!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öfff google+ a doğru gidiyor photos uygulaması.

    İçine etmeyin şu keyif aldığım uygulamayı ya.

    Editing tarafını biraz geliştirin ne bileyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.