Şimdi Ara

Aile Dizimi Eğitimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aile Dizimi Terapisi, Hellinger Terapisi olarak da tanınan Familien Aufstellung adıyla 1990’lı yıllarda Almanya'da ortaya çıkmış olan ve bir ailenin tüm kuşaklar boyu, birbirine görünmez bir bağ ile bağlı olduğu anlayışına dayanmaktadır. Bu aile terapisi ile sizlerde farklı bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Aile Dinamikleri, Sangeet Erdoğan Şemsiyeci tarafından kurmuş olan bir gelişim okuludur. Sangeet Erdoğan Şemsiyeci, aile dizimi yöntemini en iyi şekilde meditasyon süreçleriyle birleştirerek aktarmakta ve tüm bu süreci çok daha derinlemesine etkinleştirmeyi amaçlamaktadır.

    Ülkemiz, nüfus hareketleri konusunda kuruluşundan itibaren ve öncesinde en yüksek seviyelere sahip olmuştur. Bu yüzden de Aile Dizimi Yönteminin sunacağı perspektife oldukça fazla ihtiyaç duran bir coğrafya konumundadır. Bu sebepten dolayı da Sangeet Erdoğan Şemsiyeci, tüm bu yöntemleri başarılı şekilde sunmak üzere Aile Dinamikleri Akademisini hayata geçirmiştir.

    Sizlerde Aile Dizimi Yöntemini en iyi şekilde öğretmek için Aile Dinamikleri Akademisi Eğitimleri’ni alabilirsiniz. Aile Dinamikleri Akademisi’nin kadrosuna hemen katılmak ve bu misyonun değerli bir parçası olmak isteyen tüm öğrenci adaylarını çalışmalarımıza katılmaya bekliyoruz. Hemen sizde konstelasyon hakkında bilgi almak ve eğitimleri incelemek için ailedinamikleri.com sitemize gelebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.