Şimdi Ara

Aktif gürültü engelleme özellikli Samsung Galaxy Buds+ geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung'un yeni bir kablosuz kulaklık geliştirdiğine yönelik haberler var. Gelen bilgilere göre Güney Koreli şirket cihazı Galaxy Buds+ olarak adlandıracak.



    Bildiğiniz üzere piyasadaki mevcut Galaxy Buds, aktif gürültü engelleme özelliği sunmuyor. Üzerinde çalışılan yeni kablosuz kulaklık ise bu teknolojiyi destekleyecek.



    Ayrıca Bkz.Qualcomm dünyanın en büyük ekran altı parmak izi tarayıcısını tanıttı



    Apple'ın AirPods Pro'da aktif gürültü engelleme özelliğine yer vermesinin ardından çoğu üreticinin geri planda kalmamak adına bu teknolojiye sahip kablosuz kulaklık çıkarması gerekecek. Bu şirketlerin başında da ezeli rakip Samsung geliyor.





    Büyük tasarım değişikliği beklenmiyor



    Cihazla ilgili detaylar son derece az. 8 GB dahili depolama alanı ile geleceği bildiriliyor. Ayrıca beyaz, gümüş, siyah ve sarı renk seçenekleri olacak.



    Tasarım açısından Galaxy Buds'tan çok farklı olması beklenmiyor. Sadece ince dokunuşlar yapılabilir. Galaxy Buds+ büyük bir ihtimalle önümüzdeki yılın başlarında Galaxy S11 ile birlikte piyasaya sürülecek.








  • samsung kulaklık yapabiliyormuydu ya.

  • ağır çöp bunu alacagıma iphone xs max alırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN

    ağır çöp bunu alacagıma iphone xs max alırım
    Ne alaka? Iki farklı şey bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamadığı yerde AKG ile işbirliği yapıp 100€ luk kulaklığı telefonla hediye verdiği oluyordu. Adamlar kalite.

  • Ulen bir şeyin sonuna da pulus, artı veya pro koymayın artık.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    O kulaklığın ederi 5€'yu geçmez. 4€'su marka adı.

  • infom@n kullanıcısına yanıt
    2 sene önce 100€ ya herkes alıyordu satıyordu. Yani sana göre geçmeyebilir, ama genele bakarsak geçiyordu. Bana görede iphoneların hiç bir modeli 1500-2000TL üzeri etmez. ama 10bin üstüne bile var. 9 bin lirası marka adı. Bir şekilde seveni var ki o fiyatı koyuyorlar. Bir şey demiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 4 Aralık 2019; 20:16:31 >
  • Sen gel harmon kardon un sahibi ol ama adam akıllı bir kablosuz kulaklık işini bile becereme

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    2 sene önce 100€ ya herkes alıyordu satıyordu. Yani sana göre geçmeyebilir, ama genele bakarsak geçiyordu. Bana görede iphoneların hiç bir modeli 1500-2000TL üzeri etmez. ama 10bin üstüne bile var. 9 bin lirası marka adı. Bir şekilde seveni var ki o fiyatı koyuyorlar. Bir şey demiyorum.
    Sırf gıcıklık olsun diye cevap veriyosun :D:D ama ben ciddi ciddi söylüyorum; o kulaklıktaki tek güzel şeyin AKG denilmesiydi.
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım gayet beğendim. Genelde Sony kullanırdım. Sony'nin de kulaklıkları gerçekten çok kaliteli. AKG de çok kaliteliymiş. iphone örneğinide gıcıklık diye değil örnek düşüncem diye belirttim. Türkiye'de kimsede daha iphone yokken amerikadan 3 tane iphone getirtmiştim. Jailbreak yapmıştım. Sonra tuşlu telefonumu bile iphone a tercih etmiştim :)(çekmecede eskittim resmen 3 tane). Benim o kadar beğenmediğim bir telefon. Şu an en pahalı modeli hangisiyse (11bin 15bin farketmez) hediye etseler, onun yerine kesinlikle 2 senelik Galaxy S8'imi kullanmayı tercih ederim. Zevkler tartışılmaz yani o yüzden genele bakmak lazım. O kulaklık 100€ etti, iphonelarda 10bin üzeri ediyor bir şekilde.
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Marka fanatiği olacağım diye iyi saçmalamışsın. İPhone'un 100 dolar ettiği yerde Samsung 20 dolar etmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı marka fanatikliğinden saçmalamayı sen yapıyorsun. Ben zevkler renkler tartışılmaz diyorum. Hem benim dediğimin sadece marka ile alakası yok. Iphone sonuçta ios kullanıyor. Ios'u da hiç beğenmiyorum. Android çok daha özgür ve başarılı bir işletim sistemi bana göre. Aynı dediğinin tersi de benim için geçerli işte. Samsung'un 100 dolar ettiği yerde iphone benim için 20 dolar etmiyor. Hatta diyorum ya, bu gerçek, tuşlu telefonu zamanında iphone a tercih ettim :) Herkes iphone hayali kuruyordu Türkiyede o dönemde. Bir fotoyu bile bilgisayara atabilmek için itunes kurmak gerekiyordu. 2 günde bir itunes güncelleniyordu, güncellemezsen yine hiçbir transfer yapamıyordun. Ben sadece marka demiyorum, Samsung dışında android kullanmasamda zorunda kalsam diğer android telefonları da iphone a yine tercih ederim. Sonuç olarak genele bakarsak iphonelar 10 bin üzeri ediyor, seveni var, hala pazar payı fena değil, akg de 100€ ediyordu işte. Sana göre akg'nin 5 para etmemesi bana göre iphoneların hiç birinin 5 para etmemesi bir şeyi değiştirmiyor. Ediyorlar.




  • Yine Kopyalama bölümü çalışmış . airpods gürültü engelleme çıkartmasa bunlar da çıkartmayacaktı. Hala Sektör e Apple yön veriyor Samsung Apple dan büyüktür daha iyidir kimse demesin.

  • Samsung bluetooth kulaklık işini bir gözden geçirmeli. Note 9 aldığımda önceki versiyonu yanında hediye gelmişti. Birincisi kulaklık çok kaba. Kulakta doğru pozisyonda tutmak sıkıntı oluyor ve pozisyonu değiştiğinde kulakta değilmiş gibi bazı özelliklerini kapatıyor. İkincisi yanında gelen kulaklık uçları çok kötü, ses yalıtımı sıfır. Onları daha kaliteli silikonlarla değiştirince yalıtım ve ses kalitesinde düzelme olmasına rağmen bu kez de şarj kutusuna oturmasında sıkıntılar yaşatıyor. Son olarak sadece sbc codec'ini destekliyor. AptX türevleri, LDAC vs hiçbiri yok. Sonraki modellerde durum nedir bilmiyorum ama bendeki kulaklık olmamış.

  • Apple ne yaparsa onun "taklidi" yapılıyor!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.