Şimdi Ara

Emniyet’teki Menzilciler açıklanınca… “Bir tane çıksın istifa ederim” diyen Süleyman Soylu çark etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, emniyette Menzil tarikatının örgütlenmesine yönelik olarak, "Bir tane göstersinler bakanlığı bırakacağım" demişti. Konuyla ilgili yeni açıklama yapan Soylu, '500 bin kişilik kurumda her görüşten vardır' dedi.

    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iki hafta önce, Menzil cemaatinin İçişleri Bakanlığı’nda kadrolaşmadığını iddia etmişti.

    İçişleri Bakanlığı’nın Meclis’te bütçe görüşmeleri sırasında, Mezilci tarikatının Emniyet’teki kadrolaşmasının hatırlatılması üzerine, İçişleri Bakanı Soylu, “Bir tane göstersinler bakanlığı bırakacağım” demişti.

    VATANDAŞI “AZRAİLİN OLURUM” DİYE TEHDİT EDEN MENZİLCİ POLİSE 6 AY HAPİS CEZASI



    Nuri Başkapan isimli vatandaşın Twitter hesabından yaptığı paylaşımın altına Menzil’i savunan komiser Ahmet Aker’in “Adım Ahmet Aker sivasta komserim senin Azrail’in olur canını alırım” şeklinde bir mesaj atmıştı. Başkapan bunun üzerine suç duyurusunda bulunmuştu.

    Sivas Kandal Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmada, mahkeme, Menzil’i savunarak tehditlerde Nuri Başkapan’ı tehdit eden komiser Ahmet Aker’e, “tehdit” suçundan 5 ay hapis cezası verdi.

    “500 bin kişilik kurumda her görüşten vardır”
    Konuyla ilgili Süleyman Soylu’yu arayan gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından görüşmenin detaylarını paylaştı.

    Saymaz’ın paylaşımı şöyle:

    “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştük. Bakan Soylu, şu açıklamayı yaptı:

    “Benim bu sözüm, bir gazetecinin ortaya attığı, Emniyetteki atamaların Menzil tarafından yapıldığı iddiasına ilişkindi. Bu iddia hala ispatlanmadı. Yoksa 500 bin kişilik kurumda her görüşten vardır.”


    KAYNAK







  • Suleyman Soylu sozunun eri biri olsa su dakkaya kadar en az 10 bin kere namerdim, adam degilim diye istifa etmisti. Suleyman Soylu siyaset tarihinde tukurdugunu en cok yalayan ic isleri bakani olarak guiness kitabina girme yolunda emin adimlarla ilerliyor
  • süleymanın bir günü ertesi gününü tutmuyor ki bu tutsun, bunun gibi onlarca konuşması var
  • Buna inanan olması garipti zaten
    Üstad Serdar Ortaç'ın dediği gibi binlerce dansöz var.
  • Ülkemizde ateist imam dahi vardir. Her görüşten insan var demesinde bir beis görmüyorum ama bakanda ustası gibi manevra yapmayı iyi biliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.