Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare'in Crash Haritasından Oynanış Videosu Paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Infinity Ward'un yaptığı Call of Duty: Modern Warfare'in birinci sezonu dün, yani 3 Aralık'ta başladı. Birinci sezon ile oyuna yeni ücretsiz içerikler eklendi. IGN tarafından da oyuna yeni eklenen Crash haritasından 7 dakikalık video paylaşıldı.
     
    Bahsi geçen 7 dakikalık oynanış videosunu ve oyuna birinci sezon ile eklenen yenilikleri aşağıda bulabilirsiniz.
     
    Üç çok oyunculu harita: Crash, Shipment ve Vacant
    Yeni Ground War haritası: Port
    Ek 2v2 Gunfight haritaları: Cargo, Atrium ve daha fazlası yolda
    Dört çok oyunculu mod: Reinforce, Gunfight OSP ve Infected
    İki yeni silah: the RAM-7 ve Holger-26
    Yeni Spec Ops deneyimleri: Bomb Squad, Grounded, Just Reward, Pitch Black ve daha fazlası
     




  • Lütfen bu tür haberler yaparken, biraz daha dikkatli olun. Sanırsam haberi yazan arkadaşın oyunla pek bir alakası yok. Crash 3v3 bir harita değil, Crash 6v6 olarak eklenmiş bir haritadır ve eklenmesinin nedeni ise CoD 4: MW'ın en çok sevilen haritalarından bir tanesiydi.
  • çok güzel.. eski günlerimi hatırladım valla

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun içi mağazanın geri geldiğinde yazsanıza gene gerçek para ile eşya satıyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ikonik haritanin da icine etmeyi basarmis tebrik etmek lazim.Bitmemis oyunlari alan bi kitle varken iyi kaktiriyorlar bu urunleri.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: speddy12

    Oyun içi mağazanın geri geldiğinde yazsanıza gene gerçek para ile eşya satıyorlar.


    Bu satılan içerikler tamamen kozmetik sunmaktadır. Buradan alacağın herhangi bir içerik ile oyun içerisinde bir fark yaratabilme şansın yok. Bu durumun insanları rahatsız edebilecek bir yönü yok. Aksine ben çevrimiçi oyunlarda kozmetik içeriklere para vermeyi oldukça severim ve daha şimdiden aldığım bazı paketler oldu bile.

    Not: Ayrıca para vermeden de günlük görevler, kişisel görevler ve ücretsiz Battlepass ile edinebileceğin kozmetik eşyalar bulunmakta. Daha çok kozmetik eşya edinmek istiyorsan da 10 Euro verecek ve Battlepass'i alacaksın. Adamlar DLC'leri para ile satma olayını kaldırdı, loot box saçmalığını kaldırdı... daha fazla abartmamak lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Adamlar ikonik haritanin da icine etmeyi basarmis tebrik etmek lazim.Bitmemis oyunlari alan bi kitle varken iyi kaktiriyorlar bu urunleri.


    İlk çıktığı günden beri takım arkadaşlarımla birlikte oynuyorum ve "bitmemiş bir oyun" gibi bir durum söz konusu dahi olamaz. Çeşitli mekanik hataları ve silah dengeleri dışında zaten oynanışa etki edecek sorun yoktu.

    Geçtiğimiz güncelleme ile silah dengeleri de tamamen rayına oturdu ve oyun şu an kusursuz şekilde çalışıyor. Yapım kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi CoD olmuş durumda. Adamlar bugüne kadar en köklü değişiklikleri bu oyunla insanlara sundu ve ufak tefek sorunlar yaşanması son derece doğaldır. CoD serisi ile alakası olmayan insanların yorumları, Reddit'de ağlayan bir grup tayfa maalesef durumu böyle lanse ediyor. Oysa durum çok basit; insanlar harita tasarımlarından vs. memnun değilse, oynamaz. Adamlar insanları zorla oynatıyormuş gibi yorumlar... gerçekten ilginç.
  • Arkadaşın içine oturmuş herhalde mw bitmemiş bir oyunmuş hiç güleceğim yoktu bfv ile karıştırdın sen herhalde. Son 10 yılın açık ara en iyi fps oyunlarından cod mw. İndirimde kesinlikle alınıp oynanmalı ahh iw ahh ghosts 2 yi de yap be veya isim hakkını sledgehammers a ver de onlar yapsın ama gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.