Şimdi Ara

Bluepoint Games PS5 için Geliştirdikleri Proje Hakkında İddialı Konuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    SegmentNext'e konuşan Bluepoint Games başkanı Marco Thrush, PlayStation 5 için geliştirdikleri proje hakkında "En çok gurur duyduğumuz başarı olacak." açıklamasını yaptı.
     
    "Shadow of the Colossus remastered'ı PlayStation 3 için geliştirdik ve ardından PlayStation 4 için bir daha yaptık. İki kez dokunduğumuz ve bugüne kadarki en büyük başarımız olan oyun Shadow of the Colossus ve bu yüzden kişisel favorimiz olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Fakat, şu anda üzerinde çalıştığımız projenin en çok gurur duyduğumuz başarı olacağına dair aklımızda en ufak bir şüphe bile yok."
     
    Marco Thrush ayrıca Bluepoint Games'ın remastered ve remake oyunları daha güçlü ve etkili kılmak için yeni yatırımlar yaptıklarını belirtti.
     
    "Bluepoint oyun motoru ve araçları yıllardan beri geliştirilmekte. Remastered ve remake süreçlerimizin daha güçlü ve etkili olmasını sağlamak adına büyük ölçüde yatırımlar yaptık. Esnek ve herhangi bir donanımdan faydalanabilmeye uygun." 
     
    Şimdilik daha fazla bilgi paylaşılmadı.
     
    PlayStation 5, 2020'nin sonlarında piyasaya sürülecek.




  • MGS serisi çıkıyormuş birde varyaaaa offf
  • Remastered'den gurur duymakta enteresan birşey. Sanki kendi IP'sini yapmışlar. Ne bu havalar. Başkasının oyununu port ediyorsun, hepsi bu.
  • Remastered gurur duymak da nedir diyen cehal. Sende haklisin. Çünkü adamlar su an Remastered yapmiyor REMAKE yapiyor yani 20 yil onceki oyunu alip bastan yapiyorlar! Shadow Of collosus PS3 icin PS2 versiyonu Remastered edildi. Ama PS4 versiyonu REMAKE oldu, yani tamamen yeniden yapıldı. Simdi yuksek ihtimal Legend Of Dragoon Remake yapiyorlar PS5 için. Ac Legend Of Dragoon bak bakalim kaç sene oncesinin hangi Playstation konsoluna yapılmış oyunu. Sonra PS5 çıkınca adamlar yeni oyun mu yapmış yeniden mi yapmış konuşursun.
  • Yapılan oyun Demon's Souls ve neredeyse kesin bir bilgi. Adamlar son tweet'lerinde açık açık demişler...
    Bluepoint Games PS5 için Geliştirdikleri Proje Hakkında İddialı Konuştu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 5 Aralık 2019; 11:49:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.