Şimdi Ara

Kedimin bir sokak köpeği tarafından boğulup öldürüldüğünü öğrendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün, 1.5 senedir bakmakta olduğum kedimin sokak köpeği tarafından vahşice öldürüldüğünü öğrendim. Duyunca çok üzüldüm, hala düşündükçe ağlamaklı oluyorum ve öğrenme aşaması şu şekilde oldu:
    En başta yavru olarak evimize aldığımız kedimize bakıyorduk, mamasını/tuvaletini eksik etmiyorduk ki son zamanlarda mobilyaların üstüne kakasını yapmaya başlamıştı belli ki bi rahatsızlığı vardı. Biz de ne yapsak etsek diye biraz dışarı saldık dışarda kendine gelsin biraz diye hazır havada güzel hem kedi evin nerde olduğunu da biliyor sürekli geri geliyordu.. Ama bundan 1 hafta önce kedim artık gelmemeye başladı, "ulan bunlar beni durmadan sokağa bırakıyor bu sefer geri gitmeyecegim" tribine falan mı girdi diye düşünmüştüm taa ki bugün sitenin güvenliğiyle konuşana kadar. Bir sokak köpeği sabah erken bi saatte kedilerin uykuya daldığı vakitte kedime saldırmış ve boğmuş. Güvenlik köpeği coplamış ama nafile engel olamamış hayvanın boğulup ölmesine.

    Köpeklerden soğudum resmen, belediye barınaklarına alamıyor mu bu sokak köpeklerini bu kadar mı acizler, Fransada yaşayan arkadaşımdan duyduğum üzere Fransa sokaklarında hiç köpek yokmuş hepsini barınaklara götürüyorlarmış, peki bunu biz niye yapamıyoruz.. yazıklar olsun







  • Hocam oncelikle basiniz sagolsun. Kopeklere Ne kadar cok nefret duydugunuzu anliyorum. Ama emin ol sorun kopekde degil. Sen nasil kopek sevmiyorsan kedi sevmeyenlerde var. Mesela Guvenlik o kediyi alip baska yere birakmis olabilir sonra seninle ugrasmamak adina bu hikayayi uydurabilir. Ya da olay gercek olsa bile o kedi sizin olmayabilir.

    Ve olayda bence buyuk bir celiski var. Kopekler uyuyan kediyi gormez haraket etmedikleri surece kovalamaz bile. Dikkat et kediler kopek gorunce donup kaliyorlar. Eger yaklasirsa kaciyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kedi çok küçük değilse hikayede sıkıntı olabilir. Bir köpeğin kediyi boğması kolay değil birde köpekler uyurken bir kediye sinsi sinsi yaklaşıp boğazlamazlar sanıyorum. Neyse sağlık olsun köpek yapmış bile olsa burda köpeğe kızmak yanlış, doğanın kanunu da etkili bu durumda. İnsanlar nasıl tavukları kesip yiyiyor ise etcil hayvanlar da başka hayvanlardan besleniyor gayet doğal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 4 Aralık 2019; 8:10:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Köpeğin kediye düşmanlığı gayet doğal bir durum. Ülkede bütün köpekleri barınağa alsınlar dersen barınakta yer kalmaz. üstelik hiç barınaklara gittin mi? içinde gram hayvan sevgisi varsa oturur ağlarsın orada. dışarısı özgürlüktür. insana zarar vermediği sürece doğanın kanununu kabul etmen gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.