Şimdi Ara

Phoenix Point İnceleme Puanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Orijinal X-COM serisinin yaratıcısı Julian Gollop'un liderliğinde yayıncılığını ve geliştiriciliğini Snapshot Games'in yaptığı Phoenix Point, PC için erişime açıldı ve inceleme puanları paylaşıldı. Ayrıca oyun 2020'nin ilk çeyreğinde Xbox One için ve 2020'nin sonlarına doğru PlayStation 4 için yayınlanacak.
     
    Oyunun şu an için metacritic ortalaması 78. Oyun için verilen tüm puanları ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
     
    PCGamesN - 90
    God is a Geek - 90
    GameStar - 86
    Strategy Gamer - 80
    PC Gamer - 77
    Cultured Vultures - 70
    VG247 - 60
     
    Oyunun Tanıtım Yazısı:
     
    Phoenix Point, oyuncuları Dünya'yı mutasyona uğrayan uzaylı bir tehditten geri almak için çaresiz bir mücadelenin ortasında bırakıyor. Yöntemsel olarak oluşturulmuş haritalar üzerinde sıra temelli taktiksel savaş ve küresel ölçekte kaynak yönetimi sunan Phoenix Point, sonsuz bir tekrarlanabilirlik ve acımasız bir meydan okuma sunuyor.

    Küresel bir çevre felaketinin ardından Pandoravirus ortaya çıktı ve insanlar da dahil yaratıkları iğrenç mutantlara dönüştürmeye başladı. Virüsün ilerleyişini durduramayan insan uygarlığının çoğu ortadan kalktı; sadece ilkeleri ve engin topraklarıyla ayrılmış olan küçük yerleşim bölgeleri kaldı. Küresel felakete karşı antik bir tehlike önleyici olan Phoenix Project, insanlığı birleştirmek ve gezegeni geri almak için tek umut.

    Phoenix Project'i Phoenix Point'teki üssünden yönetin. Yeni teknolojiler ve teknikler araştırın ve geliştirin, operasyonları planlayın, gezegeni birleştirmek için ittifaklar kurun ya da rakiplerinizi yok edin. Gezegeni kurtarmak ve medeniyeti yeniden inşa etmek size kalmış, ancak uzaylı tehdidi göründüğünden çok daha büyük olabilir.

    Mutasyona Uğrayan Uzaylı Tehdidi: Taktiklerinize adapte olan ve ekibiniz daha güçlü ve teknolojik olarak daha gelişmiş hale gelse de, hiçbir zaman soluk aldırmayan, sürekli değişen uzaylı tehdidiyle yüzleşin.

    Pandoravirus'ın Sırlarını Ortaya Çıkarın: Phoenix Point, oyuncunun yalnızca birden çok kez baştan sona oynayarak açabileceği birden fazla sona sahip karmaşık bir anlatıma sahiptir. Keşif, diplomasi ve araştırma yoluyla mutantların, Pandoravirus ve Phoenix Point'in kökenlerini öğrenirken gizli bir tarihi keşfedin.

    Diplomatik İlişkileri Yönetin: Phoenix Project, Dünya'yı geri almaya çalışan tek organizasyon değil. Militarist Yeni Jericho, Anu'nun mistik Müritleri ve Synedrion'un teknoloji düşkünleri gruplarının hepsi, işbirliği yapana eşsiz ödüller, muhaliflere ise tehditler sunuyor. Onlarla nasıl başa çıkılacağına karar vermek size bağlıdır.

    Savaş Alanında Nişan Alın: Donanım ve komuta birimlerine ek olarak Phoenix Point, askerinizin savaşta atışlarını doğrudan kontrol etmenizi, eşsiz bir serbest nişan sistemi ile sağlar. Düşman zırhlarını, silahlarını veya değerli eşyalarını hedefleyin veya sadece merkez kitlesini hedef alın.

    Klasik Köken ile Yeni Nesil Teknoloji: Phoenix Point, 1990'larda X-COM serisinin yaratıcısı Julian Gollop tarafından tasarlanmıştır. Görselleri, teknolojiyi ve sistemleri modern standartlara göre güncellerken X-COM'un temel değerlerini korumak, Phoenix Point'i sınıfının en iyisi yaptı. 
     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.