Şimdi Ara

3500 TL P1 KİLLER / R5 1600 / GTX 1660 Super / 16 GB Ram / 480 GB SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-5-1600-3-2ghz-gtx1660-super-6gb-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

    Gayet fp sistem gibi görünüyor. güç kaynağı yükseltmeye aşırı fark istiyor o kötü olmuş. mecbur 500 watt ile idare edeceksiniz artık ilerde daha az farkla güncellersiniz elinizdekini satıp.

    bir de 100 tl farkla ramleri 3000 den 3200 mhz ye yükseltebiliyorsunuz. onun haricinde işlemci performansı isteyenler 500 tl farkla ryzen 7 2700x e yükseltebiliyor.

    bu güncellemeleri yapmasanız bile 3500 liraya çok çok iyi bir sistem.

    not: bu sistem sanırım donanım arşivinin 4000lik uber sistemine cevap olarak gelmişti. onun artı olarak işlemcisi 2600x ve güç kaynağı 550w 80+ bi güç kaynağı. bence aradaki 500 liraya değmez. onun yerine üstte bahsettiğim güncellemelri yaparak teknobiyotik sistemini almak daha mantıklı geldi bana.



  • Bu sistem fena aklımı çeliyor. Mevcut one x konsolumu satıp üzerine ekleyip alasım var . Fakat teknobiyotik nasıldır güvenilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem'e bakınca sorun yok, gayet uyumlu. Ama videoya bakayım dedim 60 saniye sonra kapattım
  • R7 2700x yapıp sipariş ettim. evet kasa handikaplı, yükseltmek isteyince sıfır kasa fiyatına yükseltme yapıyor. gelsin bir bakıcam olmadı değiştiririm kasayı. Ama gerçekten f/p olmuş. uzun zamandır bakıyordum, çıkar çıkmaz aldım.
  • işlemci ve ekran kartı hariç nedense bana hoş bir sistem gibi gelmedi, özellikle yükseltme yapmak isteyince çok para koydurtmaya çalışmaları videoda söylediklerinin tam aksine, müşteriyi düşündükleri falan yok yani..

    kasa psu soğutma sistemi bana göre tam anlamıyla rezalet yazık olmuş şu işlemciye ve ekran kartına
  • Videoyu izleyip hayattan soğudum.
  • aslında tam fiyatının kasası ama ben o anakartı+ssd+psu+ramların modellerini beğenmiyorum kötü yorumlar okumuştum
  • Videoda ki eleman bal reklamında falan oynasa daha iyiymiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    Sistem'e bakınca sorun yok, gayet uyumlu. Ama videoya bakayım dedim 60 saniye sonra kapattım
    zannedersin ki! zibidi, donanım üreticisi.
  • Hocam tanımıyoruz etmiyoruz arkadaşı, bu sebeple kişiler hakkında tanımadan yorum yapmak yanlış olur. Sistem fiyatına göre çok güzel, kullanıcılar o fiyata kendisi toplayamazlar ama işte tanıtım çok farklı bir olay. Çıkıp tane tane şu sistemi yaptık, performansı da şu dese aslında daha verimli olur, tabi tercih eden de çıkacaktır ama ben 300 500TL daha verip inventus, incehesaptan almayı tercih ederim, şu videodan sonra. Normalde teknobiyotikten seasonic psu alacaktım, videodan sonra tamamen vazgeçtim. Daha önce de yine aerocool project 7 diye bir kasaları var çok geğendim onu alacaktım, yine o ara böyle birşey olmuştu yine vazgeçmiştim. Tabi herkesin kitlesi farklı aslında olumsuz düşünmemek lazım, ben o kitlede olmadığım için bana garip geldi sadece
    https://www.incehesap.com/uber-donanim-arsivi-r5-2600x-fiyati-44570/

    Şu sistemde işlemciyi 1600 e çekince 3750TL yapıyor , + Daha kaliteli kasa ve daha kaliteli Psu için fazladan 250TL ödenmiş oluyor. Gerisi performansı etkilemez, anakartta vrm soğutması var bunda ama bu seviyede aşırı önem arzeden bir durum değil tabi. Benzer anakartlar çok farkı olmaz birbirinden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 4 Aralık 2019; 14:34:47 >
  • :DDD
    herkes videoya takılmış da ben sistemi videoyu izlemeden paylaşmıştım hala da izlemedim. bence takılmayın videoya oradaki elemana falan. bütçenize isteklerinize uyuyorsa gayet fp bir sistem diye düşünüyorum. bazı handikapları tabii ki var ama zaten bu işlemci ve ekran kartı artı olarak da 16 ram ve 480 ssd bu fiyata zor bulunur.
  • Videoda ki eleman ancak bu kadar itici olabilirdi, hitap ettiği yaş kitlesi -13.
  • Bütçen sınırlı olur, 2000-2500 TL bütçeye o güç kaynağını eklersin anlarım ama 3500 TL bütçeye sertifikasız ve tek 6+2'li güç kaynağı alınmaz. https://www.akortek.com/assets2/AE-SHRD-500-icgorsel_03.jpg

    Bu sistemi almak isteyenler güç kaynağını değiştirsin. Bana kalsa 4 pin'li(4+4 değil) Asrock anakartı ve SSD'yi de değiştirirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.