Şimdi Ara

XBOX'TA OYNANABİLEN TÜRKÇE OYUNLAR - LİSTE GÜNCELLENECEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
412
Cevap
138
Favori
130.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Xbox'ta oynayabildiğimiz Türkçe oyunlar maalesef sınırlı. Bunun yanı sıra insanların, Türkçe dil desteğine sahip oyunları bulabilecekleri kaynaklar yok denecek kadar az.

    Çok fazla forumda ve sosyal mecrada yaptığım araştırmaların ardından Türkçe dil desteği olan (Alt yazı) oyunları buraya listelemek, sizlerden gelecek oyunlarla da bunu herkesin yararlanacağı bir dosya haline getirmek istedim.

    Listede, herkesin bildiği oyunlar da yer alabilir. Bunun yanı sıra atladığım oyunlar da illa ki olacaktır. Amacım, sizlerden de gelecek bilgilerle hepsini bir arada toplayarak, bununla ilgili araştırma yapan xbox kullanıcılarına nitelikli bir kaynak sunabilmek.

    Şimdiden destek olacak herkese teşekkür ediyorum.


    1: Forza Horizon 4 & 5

    Microsoft Studios tarafından yayınlanan ve açık ara en iyi yarış oyunu olarak lanse edilen FH4 ve FH5'te hem menüde hem de altyazılarda Türkçe dil desteği bulunuyor. Oyun, Gamepass aracılığıyla oynanabiliyor.

    2: The Witcher 3: Wild Hunt

    CD Projekt RED tarafından geliştirilen The Witcher 3: Wild Hunt, tüm zamanların en iyi RPG oyunları arasında gösteriliyor. Bugüne kadar toplamda 251 ödül kazanan ve şu sıralar fiyatı 22 liraya kadar düşen Witcher 3, orjinal Türkçe menü ve altyazı desteği sunuyor. Aynı zamanda Xbox, 2019 Aralık ayında Witcher 3'ün Gamepass'e geleceğini müjdeledi. Bu önemli gelişmeyi de not olarak düşelim

    3: Fallout 4

    Bethesda'nın dillere destan serisi Fallout 4'te orjinal Türkçe dil desteği sunulmasa da gönüllü bir grup güzel insan sayesinde bu oyunu Türkçe alt yazı desteğiyle oynamak mümkün. Bununla ilgili forumda detaylı anlatımlar var. Kısacası Gamepass'te yer alan bu oyunu indirip, oyun menüsündeki MOD sekmesi aracılığıyla Türkçe dil desteğini indirebilirsiniz.

    4: Minecraft

    The Guardian'ın 21. yüzyılın en iyi oyunu seçtiği, milyonları peşinden sürükleyen Minecraft, Gamepass'te Türkçe dil desteğiyle yer alıyor.

    5: Gears 5

    Xbox'ın amiral gemilerinden olan Gears 5 de Türkçe dil desteğine sahip Gamepass oyunlarından birisi. Not: Gears oyunlarında tamamında Türkçe dil desteği bulunmuyor.

    6: Ark: Survival Evolved

    Bir aksiyon-macera-hayatta kalma oyunu olarak 2017 yılında tüm platformlara çıkan Ark: Survival Evolved, Türkçe dil desteğine sahip. Bu oyun da Gamepass'te yer alıyor.

    7: Dead by Daylight

    Hayatta kalma-korku oyunlarının son temsilcilerinden Dead by Daylight da Gamepass'te yer alan Türkçe dil desteğine sahip oyunlardan biri.

    8: PUBG & Fortnite

    Battle royale türünün en önemli 2 temsilcisi PUBG ve Fortnite da Türkçe desteğiyle ücretsiz oynanabiliyor.

    9: PES & Fifa

    Gamepass'te yer alan Pro Evolution Soccer ve EA Access'de yer alan Fifa oyunlarında Türkçe menü desteği bulunuyor.

    10: The Elder Scrolls V: Skyrim

    Bethesda'nın ünlü RPG oyunu olan The Elder Scrolls serisinin 5. oyunu Skyrim, mod desteğiyle Türkçe altyazılı oynanabiliyor.

    11: Dead Cells

    Platform-Roguelike oyunu sevmeyenleri bile kendisine hayran bırakan, The Game Awards 2018'de "Yılın en iyi aksiyon oyunu" seçilen Dead Cells, Gamepass aracılığıyla oynanabilen Türkçe dil destekli oyunlardan biri.

    12: Battlefield 1

    FPS türünün önde gelen oyunlarından Battlefield 1'de Türkçe dil desteği bulunuyor. Oyun, EA Access'de de yer alıyor.

    13: Limbo

    Bağımsız oyun stüdyosu Playdead tarafından geliştirilen bulmaca-platform oyunu olan Limbo, Türkçe dil desteğine sahip. Limbo, Xbox'ta olup da Türkçe dublaja sahip nadir oyunlardan biri.

    14: Inside

    Neredeyse tüm platformlarda yayınlanan ve Game Critics Awards'da "Yılın En iyi Bağımsız Oyunu" ödülünü kazanan Inside, Türkçe dil desteğine sahip.

    15: Slay the Spire

    Eğlenceli kart oyunlarından biri olan Slay the Spire'de Türkçe dil desteği bulunuyor. Oyun, Gamepass'te de yer alıyor.

    16: Hitman Absolution

    Xbox 360 ile hayatımıza giren bir klasik olan Hitman'de Türkçe dil desteği bulunuyor.

    17: Rainbow Six: Siege & Rainbow Six Extraction

    Ubisoft'un counter strike'ı konsola taşıdığı online shooter oyunu Rainbow Six: Siege, Türkçe dil desteğine sahip. 2022 yılında çıkan co-op Rainbow Six Extraction'da da Türkçe dil desteği var

    18: Warframe

    Digital Extremes'in geliştirdiği oynaması ücretsiz, üçüncü şahıs nişancı oyunu Warframe, menüde ve alt yazıda Türkçe dil desteğine sahip. Bu oyunu xbox store dahil tüm stream servislerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

    19: Crysis

    Crysis serisinde hem Türkçe altyazı hem de Türkçe dublaj seçenekleri bulunuyor.

    20: Hellblade: Senua's Sacrifice

    Ninja Theory tarafından geliştirilen ve yayınlanan karanlık bir fantezi aksiyon-macera oyunu olan Hellblade: Senua's Sacrifice, Türkçe dil desteğine sahip. Bu oyuna Gamepass'ten erişebilirsiniz.

    21: Astrooneer

    Uzayın derinliklerine yolculuk yaparken diğer yandan da çevreden toplanan itemler ile inşaatlar oluşturduğumuz Astrooner, Türkçe dil desteğine sahip ve Gamepass ile ücretsiz oynanabiliyor. (Teşekkürler Xdian )

    22: Subnautica

    Suyun derinliklerine dalarak, topladığımız maddelerle hayatta kalmaya çalıştığımız Subnautica, Türkçe dil desteğine sahip oyunlardan. Bu oyunu da Gamepass aracılığıyla oynayabiliyoruz. (Teşekkürler Philipp_Plein )

    23: Super Lucky's Tale

    Gamepass ile erişilen eğlenceli platform oyunlarından Super Lucky's Tale de Türkçe oyun oynamak isteyenler için güzel bir alternatif. (Teşekkürler kayzer-soze)

    24: Lego Worlds

    Lego temalı yapı inşa ederken, oyun içerisindeki birbirinden ilginç yarışmalara katılabildiğimiz Lego Worlds, hem Türkçe hem de Gamepass'te ücretsiz. (Teşekkürler kayzer-soze)

    25: Felix The Reaper

    "Ölümün hayatı hakkında bir romantik komedi" olarak tanımlanan Felix The Reaper, 3 boyutlu dans ve bulmaca oyunu. Türkçe dil desteği olan oyun Gamepass'te ücretsiz. (Teşekkürler trancemuzik )

    26: Rocket League

    Araba yarışıyla futbolun birleştiği, kendine has oyun dinamikleriyle beğeni kazanan Rocket League, Gamepass'te Türkçe dil desteğiyle yer alıyor. (Teşekkürler mertismet )

    27: The Sinking City

    Korku kurgusu yazarı HP Lovecraft'ın eserlerinden esinlenilen bir özel dedektiflik oyunu olan The Sinking City, altyazılarda Türkçe dil desteği sunuyor. Bazı platformlarda oyunda, Türkçe dublajın da yer aldığı belirtilse de oyun elimde olmadığı için teyit edemedim.

    28: Mount & Blade

    Türk firması TaleWorlds tarafından geliştirilen ve yayınlandığı döneme adeta damgasını vuran Orta Çağ temalı rol yapma oyunu olan Mount & Blade, Warband genişleme paketiyle, oyun severlere tamamen Türkçe oyun keyfi sunuyor. (Teşekkürler mertismet)

    29: Bad North

    Küçük boyutuna rağmen etkileyici grafikleri ve eğlenceli oynanışıyla ilgi çeken savunma-strateji oyunu Bad North, Türkçe dil desteğine sahip. Oyun, Gamepass'te yer alıyor.

    30: Old Man's Journey

    Bağımsız bir firma olan Broken Rules tarafından geliştirilen Old Man's Journey, sıra dışı grafikleri ve etkileyici hikayesiyle Türkçe dil desteğine sahip bulmaca-macera oyunu arayanlar için en güzel seçeneklerden birisi. Gamepass üyesi kullanıcılar, bu oyuna kütüphaneden erişebilirler.

    31: Frostpunk: Console Edition

    11 bit stüdyo tarafından geliştirilen ve yayınlanan şehir kurma ve hayatta kalma oyunu olan Frostpunk: Console Edition, Türkçe dil desteğine kavuştu. Oyun, 8 Ocak 2019'da Gamepass'e de eklendi! (teşekkürler mertismet)

    32: Ken Follett's The Pillars of the Earth
    Alman stüdyosu Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir bas-tıkla macera video oyunudur. Ken Follett’in 21 farklı bölüme video oyunu olarak uyarlanan aynı adlı ödüllü romanına dayanıyor. Türkçe arayüz ve altyazı desteği var. (Teşekkürler: kayzer-soze )

    33: Bleeding Edge

    Ninja Theory tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından özel olarak Xbox One ve Windows 10 için yayınlanan online pwp oyunu Türkçe dil desteğine sahip. Oyun, Gamepass kütüphanesinde de yer alıyor.

    34: Ori and the Will of the Wisps
    İlk oyunu büyük yankı uyandıran ve 2020 yılında yeni oyunla karşımıza çıkan Ori and the Will of the Wisps, Türkçe dil desteğine sahip. Platform türündeki oyun, Gamepass'te de yer alıyor.

    35: Eternal Card Game
    Ücretsiz bir çevrimiçi koleksiyon kart video oyunu olan Eternal, Türkçe arayüz ve alt yazı desteğine sahip.

    36: Outward

    Kanadalı stüdyo Nine Dots tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanan açık bir dünya fantezi rol yapma video oyunudur. Oyun çok oyunculu olarak hem çevrimiçi hem de yerel olarak splitscreen üzerinden oynanabilir. RPG'de farklı deneyim sevenler bu oyunu düşünmeli.

    37: Supraland

    Supragames'in piyasaya sürdüğü portal tarzı bulmacaları, keşif mekanikleri, eğlenceli dünyası olan Supraland, Türkçe altyazı desteğine sahip.

    38: Football Manager 2021 ve 2022

    FM, serisinin son oyununda, bir önceki serilerde olduğu gibi arayüzde ve oynanışta Türkçe dil desteği mevcut.

    39: Cyberpunk 2077

    CD Projekt Red'in geliştirdiği, çıktığı ilk gün satış rekorları kıran Cyberpunk 2077, arayüzde ve altyazıda Türkçe dil desteği sunuyor. CD Projekt Red, bilindiği üzere ödül şampiyonu Witcher 3'ü de Türkçe dil destekli yayınlamıştı. Şirketin oyunlarının orijinal sürümlerini satın alarak, iyi bir teşekkür edebilirsiniz.

    40: Unto The End
    İlginç dövüş mekanikleri, güzel harita tasarımıyla adından söz ettiren platform-macera-hayatta kalma oyunu Unto The End, Türkçe dil desteğine sahip. Ayrıca, Game Pass'de de yer alıyor.

    41: Children of Morta
    Eylül 2019'da piyasaya sürülen, roguelike unsurlara sahip bir aksiyon rol yapma video oyunu olan Children Of Morta, arayüzde ve altyazıda Türkçe dil desteği sunuyor. Oyun ayrıca Game Pass'de de yer alıyor.

    42: Maid of Sker
    İngiliz mitolojisinden ürkütücü yaratıkların olduğu ıssız bir otelde geçen, gerilim ve korku oyunu Maid Of Sker, arayüzde ve altyazıda Türkçe dil desteği sunuyor. (Teşekkürler @kalemistik)

    43: Project Winter
    "İhanetlerle dolu hayatta kalma oyunu" olarak ilgi çeken ve geçtiğimiz günlerde Game Pass'e eklenen Project Winter, Türkçe dil desteğine sahip. (Teşekkürler @Western alien)

    44: Hunt: Showdown
    Crytek tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir birinci şahıs nişancı video oyunu olan Hunt: Showdown, arayüzde Türkçe dil desteği sunuyor. (Teşekkürler Anthropomancy)

    45: War Thunder
    Moskova video oyunu geliştirici stüdyosu Gaijin Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir araç savaş çok oyunculu video oyunu olan War Thunder, Türkçe. (Teşekkürler @badbunny06)

    46: Dying Light & Dying Light 2
    Çok sevilen, beğenilen aksiyon ve hayatta kalma oyunu Dying Light için yayınlanan son güncellemede Türkçe dil desteği geldi. Kısa zamanda önemli fan kitlesi oluşturan oyunun 2022 yılında çıkan yeni oyunu Dying Light 2 de Türkçe dil desteğiyle geldi.

    47: Raji: An Ancient Epic
    Son dönemlerin en çok konuşulan platform, aksiyon ve macera oyunu Raji, başarılı bir Türkçeleştirmeye sahip. Oyun ayrıca game pass kütüphanesinde de yer alıyor.

    48: Last Stop
    Kullanıcı tercihleriyle ilerleyen, başarılı hikayesi ve bölüm tasarımlarıyla öne çıkan Last Stop, kullanıcılarına ilginç bir deneyimin yanı sıra Türkçe dil desteği de sunuyor. Oyun yakın zamanda game pass'teki yerini de aldı.

    49: Hunt: Showdown

    Hunt: Showdown, Crytek tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir birinci şahıs nişancı video oyunu.

    50: Alba: A Wildlife Adventure

    Alba: A Wildlife Adventure, Ustwo Games tarafından geliştirilen bir açık dünya macera oyunudur. Oyun dünyayı keşfetmeye ve vahşi yaşamı korumaya odaklanır.

    51: Green Hell

    Green Hell, Creepy Jar tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir hayatta kalma video oyunudur. Oyun Amazon yağmur ormanlarında geçiyor.

    52: Alchemist Adventure

    Alchemist Adventure, yolculuğunuz boyunca sizi denemeye, düşünmeye ve yeni şeyler aramaya teşvik eden bir oyundur. Katı simya tarifleri yoktur, bu nedenle kendi benzersiz iksirlerinizi yapabilecek ve zengin simya sisteminin olanaklarını keşfedebileceksiniz.

    53: Cozy Grove
    Perili, sürekli değişen bir adada kamp yapmakla ilgili bir yaşam simülasyonu oyunu olan Cozy Grove'de ormanını dolaşarak yeni gizli sırlar keşfedecek ve yerel hayaletleri yatıştırmaya yardım

    54: Breathedge
    Breathedge, ironik bir uzayda hayatta kalma macera oyunudur. Büyükbabasının küllerini galaktik bir cenazeye taşıyan ve aniden kendini evrensel bir komplonun ortasında bulan Adam adlı basit bir adamın rolünü üstlenin.

    55: Macrotis: A Mother's Journey

    2.5D bir bulmaca platformu olan Macrotis: A Mother's Journey'de tırmanın, zıplayın ve yerin altında yolunuzu kemirin. Macerayı hemen sonlandırabilecek ölümcül tuzaklardan kaçınırken güzel ama tehlikeli dünyayla etkileşime girerek zorlu bulmacaları çözün.

    56: Mayhem Brawler

    Mayhem Brawler, 90'ların arcade havasını günümüze taşıyan, kentsel bir fantezi temalı beat 'em up oyunudur. Çizgi roman tarzı sanat ve tekme oyun müzikleri ile hikayenin bir sonraki adımını seçimlerinizle belirlerken tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz benzersiz bir deneyim sunuyor.

    57: Splitgate

    Splitgate, 1047 Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan, oynaması ücretsiz çok oyunculu birinci şahıs nişancı video oyunu

    58: Atomicrops

    Atomicrops bir aksiyon roguelite çiftçilik simülatörü. Yakın zamanda game pass kütüphanesine de eklendi.

    59: Remothered Tormented Fathers Game

    Stormind Games tarafından geliştirilen ve Darril Arts tarafından yayınlanan Chris Darril tarafından yaratılan ve yönetilen bir 2018 hayatta kalma korku video oyunu. Türkçe dil desteğine sahip, sağlam bir hikayesi var.

    60:Outer Wilds

    Mobius Digital tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanan bir 2019 aksiyon-macera oyunu.

    61: The Artful Escape

    Artful Escape, Beethoven & Dinosaur tarafından geliştirilen platform oyunu.

    62: 12 Minutes

    Game Pass'e eklenen ve kısa zamanda adından söz ettiren platform, bulmaca ve macera oyunu olan 12 Minutes, Türkçe destekliyor.

    63: Sherlock Holmes: Chapter One

    Benim de uzun zamandır beklediğim Frogwares'in geliştirdiği dedektiflik, aksiyon-macera ve gizem oyunu Sherlock, sonunda çıktı. Hikaye, oynanış ve grafik anlamında çoğunlukla olumlu eleştiri alan yapım, Türkçe dil desteği sunuyor.

    64: The Persistence

    The Persistence, roguelike unsurlara sahip FPS-Korku oyunu. Türkçe dil desteği mevcut

    65: Back 4 Blood

    Son dönemin popüler çevrimiçi oyunlarından B4B, Türkçe dil desteğiyle geldi.

    66: Baldo: The Guardian Owls

    NAPS ekibi tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon-macera rol yapma video oyunu.

    67: Sea of Thieves

    Ve sonunda denizlerin en güzel oyununa hem arayüzde hem de altyazıda Türkçe dil desteği geldi.

    68: Visage


    SadSquare Studio'nun bağımsız bir psikolojik korku video oyunudur. Garip bir şekilde yapılandırılmış, kasvetli bir tarihe sahip bir evde yer alan oyuncular, bir zamanlar orada yaşayan sakinlerin geçmişlerini araştırırken Dwayne Anderson'ı kontrol ediyor.

    69: Bloodshore

    Bloodshore, ünlü yayıncılar, göstericiler ve idam mahkûmları arasında geçen televizyonda yayınlanan bir savaştır. Siz, hayatını değiştirebilecek bir ödül için savaşan kariyeri bitmiş bir aktör olan Nick'in kaderini kontrol ediyorsunuz.

    70: Ruined King: A League of Legends Story

    Airship Syndicate tarafından geliştirilen ve Riot Forge tarafından yayınlanan sıra tabanlı rol yapma video oyunu. Özetle, League of Legends'ın bir yan ürünü. Türkçe dil desteği ve seslendirme var.

    71: Praey for the Gods


    Praey for the Gods, No Matter Studios tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera hayatta kalma oyunudur. İlk olarak Ocak 2019'da erken erişim yoluyla piyasaya sürüldü ve oyunun tam sürümü Aralık 2021'de Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox One için yayınlandı.

    72: Grounded

    Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan hayatta kalma oyunu olan Grounded, son güncellemeyle Türkçe dil desteğine kavuştu.


















    Bunlar yetmedi mi? Daha fazla Türkçe oyun isteyenler için diğer 3. parti oyunlar şunlar:



    Aces of the Lutwaffe - ( Türkçe Alt Yazı )
    Adam's Venture: Origins - ( Türkçe Alt Yazı )
    Aerea - ( Türkçe Alt Yazı )
    Agony - ( Türkçe Alt Yazı )
    Alcemist's Castle - ( Türkçe Alt Yazı )
    Alteric - ( Türkçe Alt Yazı )
    Among The Sleep - ( Türkçe Alt Yazı )
    Bards Gold - ( Türkçe Alt Yazı )
    Blackguards 2 - ( Türkçe Alt Yazı )
    Beholder 2 (Türkçe)
    Beyond A Steel Sky ( Türkçe Alt Yazı )
    Blues and Bullets - ( Türkçe Alt Yazı)
    Bridge Constructor - ( Türkçe Arayüz )
    Big Crown: Showdown - ( Türkçe Alt Yazı )
    Buff Knight Advanced - ( Türkçe Alt Yazı )
    Calvino Noir - ( Türkçe Alt Yazı )
    Candleman: The Complete Journey - ( Türkçe Alt Yazı )
    City of Brass - ( Türkçe Alt Yazı )
    Conarium - ( Türkçe Alt Yazı )
    Construction Simulator 2 US - Console Edition - ( Türkçe Alt Yazı )
    Clouds & Sheep 2 - (Türkçe Alt Yazı )
    Chaos on Deponia - ( Türkçe Alt Yazı )
    Croc's World - ( Türkçe Alt Yazı )
    Croc's World Run - ( Türkçe Alt Yazı )
    Croc's World 2 - ( Türkçe Alt Yazı )
    Defunct - ( Türkçe Alt Yazı )
    Deponia - ( Türkçe Alt Yazı )
    Deponia Doomsday - ( Türkçe Alt Yazı )
    DISTRAINT: Deluxe Edition - ( Türkçe Alt Yazı )
    Distrust - ( Türkçe Alt Yazı )
    Downwell - ( Türkçe Alt Yazı )
    Dynamite Fishing – World Games - ( Türkçe Alt Yazı )
    Energy Cycle Edge - ( Türkçe Alt Yazı )
    Fathers - ( Türkçe Alt Yazı )
    Farm Together - ( Türkçe Alt Yazı )
    Forma.8 - ( Türkçe Alt Yazı )
    Guns, Gore and Cannoli - ( Türkçe Alt Yazı )
    Guns, Gore and Cannoli 2 - ( Türkçe Alt Yazı )
    Guts & Glory - ( Türkçe Alt Yazı )
    Gorogoa - ( Türkçe Alt Yazı )
    How To Survive 2 - ( Türkçe Alt Yazı )
    Hungry Shark: World - ( Türkçe Alt Yazı )
    Jewel Fever 2 - ( Türkçe Alt Yazı )
    Kabounce - ( Türkçe Alt Yazı )
    Ken Follet'ten bir katedralin öyküsü - ( Türkçe Alt Yazı )
    Kholat - ( Türkçe Alt Yazı )
    Hob - ( Türkçe Alt Yazı )
    Late Shift - ( Türkçe Alt Yazı )
    LEGO Worlds - ( Türkçe Alt Yazı )
    Lightfield - ( Türkçe Alt Yazı )
    Limbo - ( Türkçe Alt Yazı )
    Mahjong Gold - ( Türkçe Alt Yazı )
    Manual Samuel - ( Türkçe Alt Yazı )
    Marooners - ( Türkçe Alt Yazı )
    Masquerada: Songs and Shadows - ( Türkçe Alt Yazı )
    Mekazoo - ( Türkçe Arayüz )
    MilitAnt - ( Türkçe Alt Yazı )
    My Brother Rabbit - ( Türkçe Alt Yazı )
    Narcosis - ( Türkçe Alt Yazı )
    Nex Machina - ( Türkçe Alt Yazı )
    Next Up Hero - ( Türkçe Alt Yazı )
    Niffelheim - ( Türkçe Alt Yazı )
    Oddworld new 'n' tasty - ( Türkçe Alt Yazı )
    Pode - ( Türkçe Alt Yazı )
    Planet of the Apes: Last Frontier - ( Türkçe Alt Yazı )
    Plox Neon - ( Türkçe Alt Yazı )
    Portal Knights - ( Türkçe Alt Yazı )
    Real Farm - ( Türkçe Alt Yazı )
    Remothered: Tormented
    RIDE - ( Türkçe Alt Yazı ve Dublaj )
    Rive - ( Türkçe Alt Yazı )
    Semispheres - ( Türkçe Alt Yazı )
    She Sees Red Interactive Movie
    Skyhill - ( Türkçe Alt Yazı )
    Stardew Valley - ( Türkçe Desteği Duyuruldu. Geliş tarihi bilinmiyor. )
    Submerged - ( Türkçe Alt Yazı )
    Suicide Guy - ( Türkçe Alt Yazı )
    Super Blackjack Battle II - ( Türkçe Alt Yazı )
    State of Mind - ( Türkçe Alt Yazı )
    Teslagrad - ( Türkçe Arayüz )
    The Bridge - ( Türkçe Alt Yazı )
    The Coma: Recut - ( Türkçe Alt Yazı )
    The Dwarves - ( Türkçe Alt Yazı )
    The Long Dark - ( Türkçe Alt Yazı )
    The Quiet Man - ( Türkçe Alt Yazı )
    The Shapeshifting Detective - ( Türkçe Alt Yazı )
    This War Of Mine - ( Türkçe Alt Yazı )
    Thumper - (Türkçe Alt Yazı)
    Tumblestone - ( Türkçe Alt Yazı )
    Treadnauts - ( Türkçe Alt Yazı )
    Tricky Towers - ( Türkçe Alt Yazı )
    Ultimate Chicken Horse - ( Türkçe Alt Yazı )
    Wander - ( Türkçe Arayüz )
    8-Bit Armies - ( Türkçe Alt Yazı )
    8-Bit Hordes - ( Türkçe Alt Yazı )
    8-Bit Invaders! - ( Türkçe Alt Yazı )
    Lake
    Lamentum
    Song of İron

    Teşekkürler: HypeRtaN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layenkati -- 5 Şubat 2022; 14:31:1 >







  • Alba: A Wildlife Adventure Türkçe altyazılı olarak 9 Haziranda xbox için çıkıyor. Daha önce bu oyunu kızımla Türkçe olarak ipad de oynamıştık. Özellikle çocuklu ailelere tavsiye ederim. Çeşitli görevlerle doğa sevgisi, birlik olma, yardımlaşma, haksızlıkla mücadele gibi bir çok şeyi öğretiyor.
    Hocam çok yararlı bir konu olmuş tebrikler

    Bazı eksiklikler var ama konunun güncel tutulması gerekli
    her bir dil desteği eklenen oyun ve gamepass sisteminde Türkçe olan oyunlar bile eklenmeli bence

    Microsoft un son zamanlarda xbox ve pc tarafına çikan oyunlara dil desteği veriyor ama tam bir standartları yok bazı oyunlarda mevcut değil bunu aşması gerekiyor.O kadar maddiyat konusunu yapmaması gerekir rakiplerine göre.

    Bu konuda XboxTürkiye nin de ilgilinmesi gerekir.Çogu oyunlarina güncelleme ile yeni çikacak oyunlarina ise dil desteği sağlanmasını yapmalılar.Yetkili olanlar ilgili yerlerle ileştime geçmesi gerektiğini düşünüyoruz.

    Konunun güncel tutulması,daha çok oyuncuya ulaştırilması ve dil desteği konusunda çalışmalar yapılmasını temenni ederiz.
    rocket league

    Sea of Thieves - Anniversary Edition

    yok listede hocam

    linklerini önceki mesajda attım gerekli güncellemeleri yaparsın

    konuyu aktif tutalım

    -----

    Exktradan xbox360 dan xbox a desteklenen far cry 3 türkçe altyazı diye bir duyum aldım mevcut mudur bilgisi olan varsa yazabilir mi
  • Faydalı bir liste olmuş, şu an aklıma gelen bir yapım yok, olursa editleyeceğim
  • Astroneer oyunu türkçe ve gamepasste mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xdian

    Astroneer oyunu türkçe ve gamepasste mevcut.
    Ekliyorum, teşekkürler
  • Subtanica Lego worlds super lucky tale



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayzer-soze -- 3 Aralık 2019; 19:59:54 >
  • Subnautica da Türkçe.
  • NOT: Exclusive dediğim oyunlar ps4 te şuanda mevcut olmayan oyunlardır . pc de var olan oyunlar da dahildir.

    Xbox One Exclusive ;

    Forza Horizon 4 :https://www.microsoft.com/tr-tr/p/forza-horizon-4-standard-edition/9pnjxvcvwd4k?cid=msft_web_chart&activetab=pivot%3aoverviewtab

    Gears 5 :https://www.microsoft.com/tr-tr/p/gears-5/c2kdnlt2h7dm?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab

    Sea of Thieves - Anniversary Edition : https://www.microsoft.com/tr-tr/p/sea-of-thieves-anniversary-edition/9pcd5s0dmf5z?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab

    Xbox One 3.Parti Oyunları ;

    The Witcher 3 - Wild Hunt :https://www.microsoft.com/tr-tr/p/the-witcher-3-wild-hunt/br765873cqjd?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab

    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) :https://www.microsoft.com/tr-tr/p/playerunknowns-battlegrounds/c0mn5dn8kr3f?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab

    Rocket League :https://www.microsoft.com/tr-tr/p/rocket-league/c125w9bg2k0v?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab

    FİFA 2020 :https://www.microsoft.com/tr-tr/p/ea-sports-fifa-20/bv433v4b23lm?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab

    PES 2020 :https://www.microsoft.com/tr-tr/p/efootball-pes-2020-standard-edition/bp4kk0nclchq?activetab=pivot:overviewtab

    Minecraft :https://www.microsoft.com/tr-tr/p/minecraft/9nblggh537bl?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab

    Fortnite :https://www.microsoft.com/tr-tr/p/fortnite-dunyay%c4%b1-kurtar-seckin-kurucu-paketi/brd01swkx9ws?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab

    Battlefield 1 :https://www.microsoft.com/tr-tr/p/battlefield-1/bwttw53m5b98?cid=msft_web_chart&activetab=pivot:overviewtab

    varsa olmayan ekle hocam




  • mertismet kullanıcısına yanıt
    rocket league

    Sea of Thieves - Anniversary Edition

    yok listede hocam

    linklerini önceki mesajda attım gerekli güncellemeleri yaparsın

    konuyu aktif tutalım

    -----

    Exktradan xbox360 dan xbox a desteklenen far cry 3 türkçe altyazı diye bir duyum aldım mevcut mudur bilgisi olan varsa yazabilir mi
  • Super Lucky’s Tale’de de Türkçe altyazı desteği mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertismet

    rocket league

    Sea of Thieves - Anniversary Edition

    yok listede hocam

    linklerini önceki mesajda attım gerekli güncellemeleri yaparsın

    konuyu aktif tutalım

    -----

    Exktradan xbox360 dan xbox a desteklenen far cry 3 türkçe altyazı diye bir duyum aldım mevcut mudur bilgisi olan varsa yazabilir mi
    Eklemeleri yaptım. İlgin için teşekkürler
  • Felix the reaper de Türkçe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trancemuzik

    Felix the reaper de Türkçe
    İnceleyip ekleyeceğim. Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Layenkati

    Eklemeleri yaptım. İlgin için teşekkürler

    Alıntıları Göster
    hocam pc de türkçe olan Sea of Thieves - Anniversary Edition ı gamepass ten indirdim fakat türkçe dil desteği göremedim x box one için biraz daha araştıracağım ama oyun türkçe değil gibi yada indirmede bir sıkıntı yaşadı anlam veremedim.



    EDİT : Xbox ta Türkçe Dil Desteği yokmuş listeden silebilirsin hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertismet -- 5 Aralık 2019; 8:56:22 >




  • mertismet kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun Listeden çıkarıyorum
  • xbox için nasıl ucuza oyun buluruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Broon

    xbox için nasıl ucuza oyun buluruz
    Soru ciddi ise gamepass'ten daha ucuza bir yöntem anca bit pazarındaki korsan CD'ciler olabilir
  • Layenkati L kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam CD sürücüsüz modeli zaten. Deneyeyim bari bu pass i

    Teşekkürler hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 5 Aralık 2019; 14:5:38 >
  • Layenkati L kullanıcısına yanıt
    UP UP Yok mu başka türkçe oyun beylerr
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.