Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu: 'Erdoğan ailesi Türk savunma sanayini ele geçirmek istiyor'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan Ailesi Türk savunma sanayisini ele geçirmeye çalışıyor. Ethem Sancak çantacıdır. Tank Palet Fabrikası'nda esas iş Talip Öztürk'te" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, cezaevinde rahatsızlanan Selahattin Demirtaş ilgili de, "Selahattin Demirtaş seversiniz sevmezsiniz bir partinin genel başkanlığını yaptı. Haksız hukuksuz yere hapiste yatıyor. Yatmasının nedeni 'Seni başkan yaptırmayacağız' demesi. Gecikerek hastaneye kaldırılmış kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.




    Kılıçdaroğlu: "Erdoğan ailesi Türk savunma sanayini ele geçirmek istiyor"
    Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan Ailesi Türk savunma sanayisini ele geçirmeye çalışıyor. Ethem Sancak çantacıdır. Tank Palet Fabrikası'nda esas iş Talip Öztürk'te" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, cezaevinde rahatsızlanan Selahattin Demirtaş ilgili de, "Selahattin Demirtaş seversiniz sevmezsiniz bir partinin genel başkanlığını yaptı. Haksız hukuksuz yere hapiste yatıyor. Yatmasının nedeni 'Seni başkan yaptırmayacağız' demesi. Gecikerek hastaneye kaldırılmış kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

    "Erdoğan demişti ki, 'Man Adası hakkında mahkemeye gitti, tazminata mahkum oldu" Bir daha söylüyorum, yeniden söylüyorum, söylediğim her cümle, kullandığım her belge yüzde yüz doğrudur. Zaten hiç kimse de bu belgeleri yalanlamadı. Hiç kimse. Erdoğan'a teşekkür ediyorum tekrar bu olayı gündeme getirdiği için.

    Yine söylüyorum. Söylediğim her cümle, her belge yüzde yüz doğrudur. Kimse bu belgeleri yalanlamadı. Olay şuydu; Man Adası'nda 1 sterlinlik bir şirket kuruldu. Devirden sonra 15 milyon dolarlık para trafiği oluşur. İlgili bankanın dekontlarını okuyarak, paranın swift kayıtlarını açıklayarak duyurmuştum. Belgeler sahtedir dediler, savcı inceledi tamamı doğru. İspat edersen Cumhurbaşkanlığını bırakırım diyordu, bırakamıyor. Açtı davaları. Davayı açtı, davanın düştüğü mahkemenin hakimlerini değiştirdi. Militan hakimler beni tazminata mahkum ettiler. Haklı olsaydı tazminata mahkum olmazdı dediler. Ama ben haklıyım. Bu para trafiği nedir dedim. Bu bir şirket satışıdır dedi. Bu şirket hangi şirket? 1 sterlinlik şirket nasıl olur da 15 milyon dolarlık bir şirketi satın alır? Yine soruyorum, bu şirket hangi şirket? Türkiye'ye vergi ödememek için Man Adası'nda bir uyduruk şirket kuruluyor. Türkiye'ye gelen para için 5 kuruş vergi ödenmiyor. Tazminata mahkum edecekmiş, bütün davaları kazanacağım. Burada olmasa bile dünyada adalet vardır. Milletin vicdanında adalet vardır. Sanıyor ki, ben para pul işinden korkarım. Birisi açsa o iş benim işimdir. O hakimlere de meydan okuyorum. Sizde hakimlik ahlakı yok.

    Esnaf, çiftçi vergi ödüyor. Erdoğan ailesi Man Adası’ndaki kumpas dolayısıyla 5 kuruş vergi ödemiyor. Ben bunları söyleyince yeniden tazminat davası açacağız diyorlar. Açmazsanız namertsiniz. Ben bütün davaları kazanacağım.

    "KİMSEDEN KORKMUYORUM"
    Hem Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturacaksın hem de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne vergi vermemek için dolaplar çevireceksin. Kimseden korkmuyorum. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını sonuna kadar savunacağım. Man Adası’nı tekrar hatırlattığı için Erdoğan’a teşekkür ederim.

    "TOPLANAN PARALAR NEREYE GİTTİ?"
    15 Temmuz şehit ve gazileri için toplanan para nereye gitti? Beşiktaş'taki terör saldırısında hayatını kaybeden 46 vatandaş için 52 milyon lira para toplandı. Bu para nereye gitti? Çoçuğunu kaybetmiş birine 121 lira 96 kuruş aylık bağlıyorlar.

    ETHEM SANCAK ÇANTACIDIR?"
    Tank Palet fabrikasının değeri 20 milyar dolar. Bunu da Katar'a ve Erdoğan'ın akrabalarına verdiler. Erdoğan ailesi Türk savunma sanayiini ele geçirmek istiyor. Bunu satmadılar ben de biliyorum. İhalesiz 25 yıllığına Ethem Sancak'ın BMC'sine veriyorlar. Asıl ele geçiren Erdoğan ailesidir. Talip Öztürk dedim dut yemiş bülbül gibi sesi çıkmıyor. Niye veriyorsunuz Katar ordusuna. Bunun adı vatana ihanettir dedim. Dava açtılar, açmazsanız namertsiniz.

    15 Temmuz şehitleri ve gazileri için toplanan paralar nereye gitti? Beşiktaş terör patlaması için 52 Milyon lira para topladılar, bu para nereye gitti? Tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracağız.

    Hiç kimse bir sendikaya üye olmaya ya da ayrılmaya zorlanamaz. 45 çalışanı işten attın. Ee haklarını ver. Bunlar yıllarını verdiler gazeteye. Haber peşinde koştular... İşten atıyorum kıdem tazminatı yok! Neden yok!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortekes -- 3 Aralık 2019; 15:24:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tam yazacam da silivri soğuk arkadaş kış geldi😂😂Çok sakat konu banane arkadaş oy veren çeksin.Umrumda mı ya bekarım ALLAH bir kula muhtaç etmesin.Salla gitsin amannn adamlar halen anlamıyorsa İnsanlar kendini düşünmüyorsa,onun için neden kendimi riske atayım,benim zerre umrumda olmaz sürünsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.