Şimdi Ara

1.000 Parça Ahşap Puzzle 29,90 TL !!!! Kargo Bedava (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
8
Favori
31.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    Şekil olarak görmek açısından ss'ler çok iyi oldu hocam çok teşekkürler, senin yöntemi deneyeceğim :)

    Ben de bir karton üzerinde yaptım puzzle'ı, ama kartonun katlanma yerinde ve bir yanında bombe var, bu yüzden o karton üzerinde yapıştırırsam düz olmayacak. Onu streçlenmiş masaya aktarmam lazım bir şekilde, nasıl aktarabilirim var mı bir fikriniz? Aklımda poşete geçirip döndürmek var, yada o boy bir poşet bulamazsam streçleyebilirim. Yada kartondan kaydırarak aktarmayı deneyeceğim bitince, dökülmeden aktarırsam sorun kalmayacak.
  • ÇandıR kullanıcısına yanıt
    Ben puzzle halısından aktarırken üstüne karton koyup halıyı kartona sararak çevirdim puzzle ı. Sonra kartonun üstünde puzzle ters pozisyondayken üstüne aynı boyutta bi karton koyup kartonları birbirine bantladım sıkıştırmak için. O şekilde çevirince dağılmadı. Ama biraz hızlı çevirmek gerekir yoksa dağılabilir. Sonra bantları kesip üstte kalan kartonu ayırdım. Kaydırma yöntemiyle streçli masaya aktardım. Streç üzerinde yağ gibi kayıyor zaten puzzle onun için kaydırırken sorun yaşamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu puzzle'lara çerçeve alan yada yaptıran oldu mu? Ben bir yere sordum camlı 100 tl dediler, çok pahalı geldi.
  • ÇandıR kullanıcısına yanıt
    Reis puzzle çerçevesi kendinden pahalı, kendi imkanlarınla bi şeyler yapınca daha güzel oluyor bence. Ben atıl meyve kasasından yaptım tutkalla çok güzel oldu 1.000 Parça Ahşap Puzzle 29,90 TL !!!! Kargo Bedava



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSo-9001 -- 2 Şubat 2020; 22:16:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • superstarr1907 S kullanıcısına yanıt

    Hocam sen bunu bitirebildin mi? Kaplumbağası, penceresi, marulu derken baya yıprattı beni. :) Varsa bi kolaylaştırıcı taktik alabilirim.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.