Şimdi Ara

Saç Gölge Merkezi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı: Celal Akfil Saç Gölge Merkezi

    Site Adresi: https:https://sacgolgemerkezi.com/

    Sitenin kullandığı altyapı: Wordpress

    İşletme Tanıtımı detaylı;

    Çağımızın en büyük sorunlarından birisi de kelliktir. Saç dökülmesi, herhangi bir cins ya da yaş ayrımı olmaksızın hem kadın hem de erkeklerin başına gelebiliyor. Estetik görünüm açısından kendilerini rahatsız hisseden birçok kişi, saç dökülmeleri ile beraber psikolojik sorunlar yaşayabiliyor. Kellik ile ilgili uzun yıllardır bilimsel çalışmalar yapılıyordu. Ancak; son zamanda geliştirilen teknolojiler kelliğin geçici süre ile çözülmesine olanak sağladı. Bu yazımız içerisinde Saç Gölge Merkezi tarafından yürütülen saç gölgelendirme tekniği hakkında bilgi vereceğiz.

    Saç Gölgelendirme Nedir?

    Saç gölgelendirme işlemi sanıldığının aksine bir cerrahi operasyon değildir. Alanında Uzman Estetisyenler tarafından gerçekleştirilen kozmetik bir müdahale ile sorun çözülmektedir. Gölgelendirme işlemi yapılabilmesi için saç derinizin belirginleşmesi yeterlidir. Özel cihazlar yardımı ile saça müdahale eden estetisyenler, micro iğneler yardımı ile saçın üst derisine özel boyalar enjekte etmektedir. Bu boyalar tamamen saç ve ren rengi ile uyumlu tonlarda ayarlanmakta olup ilgili bölgede saç varmış hissinin oluşmasına olanak sağlamaktadır.
    Boya ile yapılan bir işlem olmasından dolayı Saç Gölge Merkezi çalışanlarına birçok soru gelmektedir. Enjekte edilen boyanın sağlığa zararlı olup olmadığı merak ediliyor. Doğal ürünlerden elde edilen boyaların sağlığa herhangi bir olumsuz etkisi bulunmamaktadır. MR cihazına dahi girseniz bu boyanın herhangi bir zarar meydana getirmediğini göreceksiniz.

    Saç Gölgelendirme İşleminin Özellikleri

    Saçları, bıyıkları, sakalları seyrekleşen herkese önerilen gölgelendirme işlemini isteyen herkes yaptırabilmektedir. Bu işlem öncesinde saç ekip ektirmemeniz hiç önemli değildir. Saç ekimi yaptıran ancak istediği seyrekliğe ulaşamayan kişiler boşlukları Saç Gölge Merkezi tarafından uygulanan gölgelendirme ile doldurabilirler. İşlem yaptırmadan önce bol bol C vitamini tüketmeli, alkol kullanılmamalıdır.
    Saç Gölgelendirme Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler
    Saç Gölge Merkezi, işlem sonrasında hastalara ayrıntılı bir şekilde nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkında bilgiler vermektedir. Saç gölgelendirme işlemi sonrasında kişi terlememeli, 1 hafta boyunca saçına su değdirmemelidir. İşlemlerden sonra en az 3 gün boyunca C vitamini alımına devam edilmeli, ağır spor aktivitelerinden kaçınılmalıdır. Yapılan işlemlerin ömür boyu kalıcı olmadığını bilmelisiniz. Ortalama olarak 5 yıl duran saç gölgelendirme boyaları, bu sürenin sonrasında yavaş yavaş gözle görünmeden akmaya başlayacaktır.

    Ayrıntılı Bilgi İçin:https://sacgolgemerkezi.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacgolgemerkezi -- 3 Aralık 2019; 15:26:55 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.