Şimdi Ara

Neden otla beslenmiyoruz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Domatess patates pırasa ıspanak, bunları yetiştirmek için o kadar çok emek gübre gerektirirken tarların hemen yanı başında kendi halinde hiç bir emek gübre gerek duymadan yetişen bitkileri otları neden yemiyoruz. Yetiştirilen bir çok sebzeden daha doğal değil mi_?
    Ot değip geçmeyin yenilen bir çok doğal bitki türü var
    Yılan otu
    Kiriş
    Kızılbacak
    Soğukluk
    Eşekturpu
    Ebegümeci
    Fişkin
    Kuşkonmaz
    Kuş üzümü
    Yalamık
    Kenger
    Bunlar sadece benim bildiklerim. Domates ve patetes yıllar önce bu çoprafya ya getirilerek yetiştirilmeye başlamış zaten bunlar gibi bu çoğrafyaya ait olmayan bitkileri iklim şartları toprak yapısına uygun olmayan memleketimde zoraki yetişirip ürütmeye çalışılması , pazarlanıp tüketilmesi sizce de garip değil mi_?

    Geçenlerde senin habibatin senin hububatındır. Başlığı altında bir yazı okumuştum. Özet olarak şunu anlatıyor. Yaşadığımız çoğraynın topraklarında yetişen besinleri tüketmek gerekiyor. C vidamini gereksimi için portakal yerine mango tüketmeyin diyordu ve yaşadınız çografyadaki suyu daki minarelerden bahsediyordu.
    Tarkanadaki budayın yerini pirinç asla tutamaz.

    Plavı çok severiz bulgur kazanın da kaynatırız. Her öğün tüketiriz. Çekik gözlü asyalar gibi pirinç pilavi tümetemeyiz , komado ****ri pirinç tarlarımdaki kurbalar ile beslenir. Bir komodo ejderi nasıl ki trakya bölgesinde görülmüyor ise pirinç tarlası oluşturulmasıda söz konusu olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensegrity -- 3 Aralık 2019; 13:9:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.