Şimdi Ara

Türkiye'de Doğduğum Güne Lanet Olsun. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
5
Favori
45.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
489 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuya hemen Ak troll atamışlar. Olmayan Beyni ile konuşuyor. Tabii saçmaladıkca Prim alıyor. Bunları Bloklayın geçin. Yeni gelmiş bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimamoglu bisi kurtaricaq qnq kalp kalp kalp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LCW de montlar 99 TL, letoon bot 49 TL. What's the problem??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mangalyurekli

    Siz de ittihatçıların yanına gideceksiniz
    biz bir seyin yanina gitmiyoruz. bunu anlayabilecek kapasite yok sizde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sonuna kadar haklısın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anlamayacaklara laf anlatmaya çalışmayacağım da montu 3 senede nasıl delik deşik ettin onu bi anlat hele

    mahallede itlerle mi dalaşıyonuz sokakta, sobaya mı çarptınız nedir?

    ben 2008 de bir mont aldım halen o zamanki gibi duruyor, kimse eski demez, yağmurlu havada halen giyerim. öyle pahalı marka havalı bişey de değil, o zaman 40 liraya mı 80 liraya mı ne almıştım colinsten. bir de deri mont var dericiden aldım 3-4 senedir giyiyorum biraz yıprandı en alt kısmı ama birkaç sene daha giyilir. o da benim suçum aldığım adam 6 ayda bir bakım yap dedi ben hiç yapmadan yıllarca giydim. onu da 2015 yılında 300 liraya mı ne almıştım. o zaman desa falan en ucuz modeli 600-800 liraydı ki bu onlardan daha kaliteli. 2008 yılında çok giysi almıştım, eşofman mont ve tshirt falan duruyor halen giyerim o yıl aldıklarımın çoğunu. 11 yıl olmuş.
    ha 2006 dan kalan kapşonlu hırka ve uzun kollu tshirt var bi de daha yeni gibiler. onlar marka ama biri çakma da olsa orjinali kadar kaliteli Diesel diğeri de Dirk bikkembergs diye bir marka, para vermedim ama hediye. 13 yıldır yeni gibi duruyorlar. sizde olsa 30 kere paralanmıştı herhalde.




  • Devlete kutsaliyet saglamayin..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten siz böyle devlete laf kondurmadiginiz için, bunlar böyle rahat zıplıyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Babam bir ev satın alabilmek için 45 yıl çalıştı bak yalnızca barınma ihtiyacından bahsediyorum sadece başını sokacağın bir ev almak için ömrünü harcıyorsun ama yinede 45 yıl sabah beş buçukta kalkıp işe giden adamdan bir öf bile duymadım.

    Ne zaman yorulsam kendime bunu hatırlatıyorum. Şükürcülük olsun diye değil bu azim beni umutlandırıyor bir gün bizim ülkemizde bu adamların emeklerinin gerçek karşılığını verecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaş herhalde hayatında ilk kez bu kadar yokluk çekiyor. Biz çocuklarımızın karnını zor doyuruyoruz mont ne demek? Bizim 10 sene oldu mont almayalı senin ki ne yahu. Ayrıca 200 liralık mont ne ya bize o bile çok lüks Lcw montlarını ancak hayal edebiliyoruz biz. 3 senede mont değiştirmek ne güzel bir lüks değil mi Daha konuyu uzatıyorum haline şükret, hepimiz şükür edelim ne yokluk çekenler var bunu unutma!!! Son olarak ülkenin bu duruma geleceği 2002den beri belliydi, Biz o kadar konuştuk ama herkes nice muhalefet dedi sadece... Allah sonumuzu hayretsin, 90lı yılları özlüyorum, artık her geçen yıl daha kötüye gidiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senede montu nasil delik desik ettin hocam? Ben taksitle bir mont aldim 5 senedir kullaniyorum asagi yukari, sadece rengi soldu, onu da siyah boya alip boyadim yeni gibi oldu.
    Bu arada sana hak veriyorum yanlis anlasilmasin, alim gucu hakikaten zorlasti, dedigim gibi hala 5 yil once aldigim montu, 2 yil once aldigim botu giyiyorum malesef.Ustumde parcalanana kadar da kullanirim acikcasi. Faturalar, market alisverisi, ivir zivir derken zaten ustume basima para harcamak lukse kaciyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • v8vabiss kullanıcısına yanıt
    Problem her seyin en kalitesizini almaya giymeye kullanmaya mahkum olmak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slim Charles

    Nah olurdun. Zaten bu düşünce yapın yüzünden şu an sana en uygun yerde yaşıyorsun. Müslümanlık mükemmel bir şey olsa o özendiğin ülkelerin insanları müslüman olurdu.

    Modern bir ailede doğacaksın. İstediğini yiyip içebileceksin ama sonra araştırıp kendini kısıtlayacağın bir dine geçeceksin. Ha bunu yapanlar yok mu var ama ülke nüfusunun %0.01i bile değildir. Kendinizi kandırmayın, doğuştan gelen çevreniz sayesinde inandığınız bazı şeyler dışarıdan o kadar da çekici durmuyor.

    Alıntıları Göster
    Müslümanlık mükemmel bir şey. Mükemmel olmasa Osmanlı Imparatorluğu ve döneminin en gelişmiş ülkesinin dini olmazdı zaten.

    Ancak Osmanlı'nın yükselmesi gibi batışında da İslâmın yanlış anlatılıp yanlış öğretilerle, dışına çıkılması sebebiyle olmuştur.

    Bugün ülke bu halde ise sebebi islâm mı? Dinde yolsuzluk yapın, hile ve rüşvet ile mevki makam sahibi olun, vb. Kurallar mı var?

    Aksine Türkiye bugün bu halde ise tam da Kuran'da yazdığı gibi "Allah, pisliği, aklını kullanmayanlar üzerine bırakır." Ayetindeki gibidir.

    Oku diyor islâmiyet, hiç bilen ile bilmeyen bir olur mu? Diyor.

    Bugün dünyada en çok okuyan ülkeler 1.Japonya, 2.Fransa diye devam edip gidiyor.

    Ne kadar acıdır ki biz islâm yolunda olmadığımız gibi o kadar uzaklaştık ki başımıza bunlar geliyor işte..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sworn

    Bu arkadaş herhalde hayatında ilk kez bu kadar yokluk çekiyor. Biz çocuklarımızın karnını zor doyuruyoruz mont ne demek? Bizim 10 sene oldu mont almayalı senin ki ne yahu. Ayrıca 200 liralık mont ne ya bize o bile çok lüks Lcw montlarını ancak hayal edebiliyoruz biz. 3 senede mont değiştirmek ne güzel bir lüks değil mi Daha konuyu uzatıyorum haline şükret, hepimiz şükür edelim ne yokluk çekenler var bunu unutma!!! Son olarak ülkenin bu duruma geleceği 2002den beri belliydi, Biz o kadar konuştuk ama herkes nice muhalefet dedi sadece... Allah sonumuzu hayretsin, 90lı yılları özlüyorum, artık her geçen yıl daha kötüye gidiyoruz.
    "Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek" deyimini bilir misiniz? Mesajınız tam da buna bir örnek gibi olmuş.

    20 ye de mont vardır, 200'e de, tabi 20.000'e de var. Ancak 200tl lik bir mont lüks sayılmamalı.

    Not: şimdi lc nin sitesine girip baktimda, 20 ye mont yokmuş. 60 dan başlıyor kin ince keten mont. Kışın tutmaz. Tutacak montlar 220 civarı lc'de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 4 Aralık 2019; 13:50:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sworn kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:15:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bot ihtiyacı olan bir arkadaşa geçen sene aldığım belki 2 kez giydiğim bir bot yollayabilirim. 45 numara olmasi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen kardeşim keşke mozambik'te doğsaydın :)orada mont ta bot ta lazım değil.forumda kalite dip yaptı nerde eski forumlar bütün ergenler buraya toplanmış donanımhaber çocuk kulubü.yönetime saygılar bu sizin eseriniz.
  • Bu konuyu bile islam düşmanlığına bağlamışlar.Bir de ben medeniyim saygılıyım diye gezerler ortada, yazık
  • Merak etmeyin kısa bir süre sonra İstanbul depremi yüzünden yiyecek ekmek bile bulamayacağız.Dersimizi ülkece çok acı şekilde alacağız.Bugünler pişmanlıkla hatırlanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu akp oy vemis biri olarak diorum ekonominin agzina sicdilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.