Şimdi Ara

Gamebooster GB g3030 Ve MSI g41mp33 combo anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet,bu başlıktaki kasa ve anakart uyumlu olur mu? Ve sisteminde şuan e8400 takılı Xeon x5460 aldım onu takıcam TDP değeri baya yüksek bi işlemci (120w) ekran kartım da veinedanın GTX 750tiı ekran kartında 6pinlik güç girişi var (almadan önce 750tida güç girişi yok sanıyordum ama varmış hemde 6pin) 6gb ram ve 300wlık bi psu ile kullanıyorum bu sistemi kasam 13 senelik eksperin kasasından dış görünüş olarak baya geri kaldı.O yüzden bu ışıklı mışıklı kasayı almak istiyorum.


    Ama anakartıma uyar mı bilmiyorum ve tabi yeni alıcağm psuyu da 550w (ya da 500) 80+ bi psu istiyorum color master ve yahutta corsairin sisteme fazla gelir mi? İleride,yaklaşık bir 5-6ay sonra yeni anakartla yeni bir sistem topliycam muhtemelen 1650 süper gibi bi ekran kartı ve i3 9100f ile idare eder mi sizce sistem? Psunun enerjisi şu anki sistemime çok gelebilir mi? Ya da toplayacağım sisteme az mı olur?


    Ramim de 6gb çok fazla oyun deneyemedim işlemci yüzünden hiç bi şekilde oyun oynatmıyor ama x5460 ile 6gb ram ve 750 ti idare eder mi? Yoksa Rami 8e yükseltmeli miyim? Benim açımdan pek bi sorun teşkil etmez sonuçta 100 lira fark var ama performans konusunda çok ekstrem bi fark etmiyecekse bi kaç ay daha 6gb ramle idare ederim.



    Değerli yorumlarınızı bekliyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Konu aşırı güncel yarına kadar sipariş vericem mutlaka nasıl yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bildiğiniz bir şey ise kusura bakmayın. Soruyu tam anlayamadım.


    Anakartların tipleri mAtx ve ATX oluyor. Kasanın özelliklerinde hangi tip anakart desteklediği yazar. Sizin modeli arattım şu çıktı:
    https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P33-Combo/Specification

    Burada anakart m-Atx olarak gözüküyor. Bahsettiğiniz kasanın da itopyada linkini buldum:
    https://www.itopya.com/gamebooster-gb-g3030b-rgb-usb-30-mid-tower-kasa/

    Orada da Anakart Desteği : ATX, Micro-ATX , Mini ATX şeklinde gözüküyor. Yani üstteki linkteki anakart, alttaki linkteki kasaya uyumlu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.