Şimdi Ara

Hayaller Grazie ragazzie gerçekler Get in there LEWIS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lewis hamilton 6.kez sampiyon oldu bununla birlikte bence ferrari schumacher öncesine dogru her gecen yıl daha da yaklasıyor ferranin son sampiyonunun hala raikkönen oldugu da degişmez bir gerçek onca yatırım bosa gidiyor geçen yıl kiminin bir çok kez hakkının yenip vettele verilen öncelik kısılınca sezon sonu puanda leclerc bile geçti 5. Oldu yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bknz : Ferrari'nin Hybrid çağında yükselişe geçtiği ve hemen arkasında geriye doğru gittiği anlar :

    1- 2018'de onboard kamerayı soğutmak için buz torbası koymak.FIA bu durumu yasaklayınca performans olarak tekrar geri düşmek.
    2- 2019'da izin verilen miktarda yakıt akışı kuralını ihlal ettiği için diğer takımların Ferrari'yi FIA'ya şikayet etme girişiminde bulunmak.Daha girişim halinde bile ertesi yarıştan sonra Ferrari'nin sürekli gerilemesi.

    Ben şahsen Ferrari'nin, FOM'un (şimdiki adıyla Liberty Media) yayın hakları ve şampiyona gelirlerinden üstü kapalı olarak verdiği %5 komisyonu, "bak verdiğin bu parayı F1'de gelişim için harcıyoruz, çok çalışıyoruz Mercedes'e rakip olmak için, boş durmuyoruz" adı altında parayı ütmesinden başka bir şey değil.

    Bu kadar köklü ve taraftarı olan başka bir F1 takımı var mıdır tabiki yok ancak bir takım bu kadar kayrılıp elde tutulur bir başarı elde edemiyorsa artık bazı radikal kararlar "almanın" zamanı gelmiştir ve geçiyordur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.