Şimdi Ara

iPhone 11 alınır mı? “iPhone 11 incelemesi” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sizin demek istediğinizi anlıyorum. Benim demek istediğim her apple alan bilinçsiz kullanıcı olmuyor. Ben şuan apple alsam içinde ki her türlü donanımı bilerek alacağım. O kast ettiği bilinçsiz kullanıcı android eko sisteminde de mevcut, sadece apple'a has bir durum değil. Ben şuan android cihaz kullanıyorum hatta modelinide söyleyeyim ( General Mobile Gm 5 plus). Ben artık rom la os uğraşmam sıktı o konular. Telefona apk atmıyorum çünkü güvenmiyorum. Laucher yüklemem, müzik atmam, flash bellek gibi kullanmam. Ben şimdi yeni bir apple cihaza geçsem bana kısıtla vs. gelmeyecek zaten google photo ile fotoları getiricem ardından google contact ile de rehberi getirip yoluma devam edicem. 4 sene boyunca da güncelleme vs sorunu yaşamam. Zaten 4. sene de de muhtemelen sıkılırım başka telefona geçmek isterim. Ayrıca android cihazların bu güncelleme politikası artık iyice saçma gelmeye başladı. İki sene önce 5000 liraya note 8 alacaksın 2020 ye bile girmeden diyecekler ki güncelleme bitti. Tamam bu android dünyası için yeni bir şey değil ama artık fiyatlar hem Dünya hem Türkiye için oldukça yüksek. Bari fiyat artışına istinaden 3 sene güncelleme verseler.




  • kesinlikle alınır .
  • inceleme kalitesi level atlamış. f/p ye ve mobiliteye önem
    veren biri olarak 7 yi alınabilir görüyorum .

  • Yahu millet kuyruklarda birbirini ezdi haberin basligi iphone 11 alinir mi, ilginc..

  • Fiyatını biraz düşür bak millet kepenkleri kırarak nasıl alıyor :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • su telefon 4000tl olsa ruhunuzu satip alirsiniz gelip burda bos yapiyorsunuz cocuklar.

  • on,onbirden büyüktir.10>11

  • BLADEEEE kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen donanım ve yazılım için alıyorum. A13 gibi render alabilen mobil işlemci şu an yok. Dolayısıyla Android de yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir inceleme olmuş Burak Bey. Diksiyonunuz, tonlamalariniz,sunumunuz dört dörtlük. Umarım daha iyi konumlara gelirsiniz.

  • Oyunlarda HD 60hz üzerine çıkamadıktan sonra ne yapayım. Orta seviye değer veriyor ama 7200 TL.

    Android cihazlar 90-120hz ve extra çözünürlük ile işlemciyi dolu dolu kullanıp öne geçiyor

  • Video stabilizasyonu s10 ailesi kadar iyi değil derken şaka falan mıydı bu ? Bu yıl en hit özelliği o zaten 4k'da bile ois inanılmaz çalışıyor.

  • hangi renk alınır sizce
  • Bu telefonlar mazide kaldi artik, eskiden 36 taksitle aliyorduk simdi onbinlira kimse vermez, eski aliskanlik işte izliyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lütfen baseus d 02 kulaklığı incelermisin

  • ilk görüşte fikir sahibi olanları bilirsin malum kanal editörleri, biraz incelemek gerçek anlamda fikir sahibi olmak lazım değil mi ?

  • kaliteli inceleme olmuş.
    11 böyle ise.
    11 pro max Tam bir şaheserdir

  • Telefon çıkmış üstüne toprak atmışlar incelemesi yeni geliyor :D

  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı kanallara baktığımızda şunu görürürüz: Telefon ilk çıktığında hemen bir kutu açılış videosu ve eski seri ile olan farklar incelenir. Daha sonra 1 haftalık, 1 aylık kullanımları içeren uzun kullanım testleri gelir. ayrıca cihazın içinin nasıl açıldığı ve yapılabilirlik puanı veren ifixit, bu konuda da takip edilmesi gereken kanallardan bana kalırsa. Son olarak durability yani dayanım testi ile süreç biter.

    Bizde kutu açlışı ile yıkanır,yağlanır,ballanır ne kadar güzel olduğu defalarca dile getirilir. 2 gün sonra inceleme videosunda 30 dk kadar daha yıkanır,yağlanır,ballanır,parlatılır,cila atılır. 1 ay sonraki uzun kullanım testinde yıkanır,yağlanır ballanır ve süreç biter. Ha bu 3 videoda fiyatının , bu kaliteye göre normal olduğu altı çizile çizile defalarca tekrar edilir.

    Black firdayde de gördük. adamlar telefonu vs alışverişini bitirmiş, akıllı ev ve otomasyon sistemleri alışverişine yönelmişler. Biz ise halen bebek bezi, telefon,traş bıçağı arayışı içindeyiz.

    İnceleme güzel olmakla beraber iphone 11 in ekranının güzel olduğuna ilişkin kısmı abartılı buldum. 2 ayrı ekran teknolojisini kullanan cihazın ekranını yakın çekim yaparak, " bakın iphone 11in ekranı mükemmel" demek olmaz. Seneye amolede geçilince bu dedikleriniz bir anlam ifade etmeyecektir. Zira yakın çekim yapılınca bu senekinin beğenmediğiniz ekran teknolojisini beğenebilirsiniz. İncelemenin bu kısmını gereksiz yere cihazı övme çabaları olarak değerlendirdim. Şunu da ekleyeyim; 2k ekran ile video seyretmek, ne olursa olsun lcd ve çözünürlüğü düşük bir ekranda içerik tüketmekten daha keyiflidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 4 Aralık 2019; 10:16:1 >




  • Merhabalar
    İncelemenizi izledim çok beğendim emeğinize sağlık. Ben de yaklaşık 3 haftadır iPhone 11 kullanıcısıyım, iPhone 7'den geçtim ve gerçekten şahane bir telefon.
    Ekranın çentikli olması, kenarlarında siyah boşluklar olması bence de gerçekten çok sinir bozucu. Alıştım mı evet alıştım ancak pro'daki gibi veya önceki iPhone'lardaki gibi ince bir çentik isterdim.
    Tek elle yazı yazarken ekranın diğer ucundaki harflere yetişemiyorum. Telefon elime büyük geliyor, ellerim minik olmadığı halde.
    iPhone 11 hızlı şarj desteklemiyor demişsiniz ama Apple'ın sitesinde iPhone modellerini kıyaslama ekranında tüm iPhone 11 modellerinin hızlı şarj desteklediğini görüyorum. Sadece iPhone 11'de bu hızlı şarj adaptörü kutudan çıkmıyor ek olarak satın alınması gerekiyor o kadar. 18 W adaptör ile iPhone'u 3 saatte %100 şarj ettiğinizden emin misiniz?

    iPhone 11 alınır mı? “iPhone 11 incelemesi”




  • Hızlı şarj destekli olmasına rağmen 3 saatte şarj olmasını anlayamadım. Almayı düşündüğüm , 2. kez izlediğim bu videoda beni çok şaşırttı. O zaman Iphone cihazın özelliklerinde hızlı şarj destekli diye belirtmesi üçkağıtçılık değil mi?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.