Şimdi Ara

13 Maç 6 Galibiyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ersun yanal şu takımlar karşısında bizi hakem konuşmaya mecbur ediyor. ulan çık atsana şu takıma 3 tane...biz bu kadroyu niye kurduk? hakemi bile yen diye kurduk... göztepe karşısında hakem konuşacaksak ön liberoya aytaç karayı alırdık.. sana daha kaliteli kadro veriyoruz lig sonuncusu dahil herkese puan kaybediyosun.

    göztepenin dün 11 indeki tüm oyuncuları satmaya çalışsan (alıcısı çıkmaz da) transfer döneminde ısrarla istenen gustavoya ödenen parayı çıkarabilirler mi acaba

    kayseriye bile yeniliyosun, lig sonuncusunu yenebilmen için sana kimi alalım? ronaldo messi olmadan kazanamaz mısın?

    13 haftada 6 galibiyet almışsın, sonra da dalga geçer gibi çıkmış "geçen hafta böyleydi bu hafta böyle"...

    3. snıf futbolcu muamelesi gören deniz türüçe bile kayseriye 3,5 m ödettirdin, en iyi oyuncusu halil ibrahim olan takıma karşı nasıl kötü futbol oynuyosun sen ya?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 1 Aralık 2019; 13:41:20 >







  • Aykut hocam böyle mi yapardı.
  • Takım sabote ediliyor ve malesef bunun kasıtlı transfer yapmayan yönetim ayağı, yanlış transfer isteyen Ersun ayağı, hocanın abuk subuk oyuncu tercihlerine, hakemlere ses çıkarmayan yönetim ayağı, kasıtlı olarak yeteneksiz ve defansa ofansif, ofansa defansif oyuncularla ilk 11 kuran Ersun ayağı, bir de Gslilerden kurulmuş sağlık ekibi ayağı var..Evet tüm sağlık ekibi Gsli arkadaşlar, kaleci antrenörümüz de Tsli..Gerizekalı, pasif, çaresiz bir yönetim olduğu için olmuyor bunlar artık bana göre..Kesinlikle yönetim ve Ersun kasıtlı bir şekilde frenliyor takımı..İlk 3 haftada oynanan son 10 senenin en güzel futbolunun ortadan kaybolmasının hiçbir izahı yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.