Şimdi Ara

Oyun videoları içerisinde oyun oynamak mümkün olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyun dünyasında oyuncuların oynanış videolarını paylaşmaları artık sıkça rastlanır bir durum haline geldi. Sony oynanış videolarına çok ilginç bir dokunuş yapmaya hazırlanıyor.



    İlginç patent



    Ortaya çıkan yeni bir patente göre Sony, sahne etiketleme olarak tanımlanan bir teknoloji üzerinde çalışıyor. Patent PlayStation Network üzerinde paylaşılan ekran görüntüleri ve videolar üzerine uygulanıyor.



    Ayrıca Bkz.Intel üretimin bir kısmını Samsung’a kaydıracak



    Bu teknolojide oynanış videoları içerisine küçük interaktif oyun parçaları yerleştiriliyor. Yani bir nevi dinamik videolar hazırlanmış oluyor. Videoları izleyen oyuncular bu parça içerisinde kısa bir demo oynayabiliyor.



    Oyuncuların 1-3 dakika arasında oyun klipleri hazırlayabileceği ifade ediliyor. Bu kliplerin içerisine yerleştirilen ilgili oyunun demosu sayesinde arkadaşları onun karakteri ile kısa bir macera yaşayabiliyor. Teknoloji bu parçalar içerisine oyunun adı, zamanı, tarihi, kullanıcı adı ve kullanıcının özel oluşturduğu etiketleri barındırabiliyor.



    Sony’nin sahne etiketleme teknolojisini gerçek hayata aktaracak mı bilinmiyor zira henüz patent aşamasında ve firma tarafından da bir açıklama yapılmış değil. Bununla birlikte oyun dünyasına yeni bir soluk getireceği şüphesiz. Özellikle PlayStation 5 ile Sony çok daha etkileşimli bir topluluk platformu oluşturabilir.








  • az kullanilan özelliklerden olacaktir. PS4'te karsi tarafa sizin konsolunuzdan oyun oynatma vardi

  • Güzel bir özellik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ooooooo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir nevi demo gibi. Güzel olmuş.
  • Yanlış anlamadıydam mobil cihazlarda oyunların içinde reklam çıkıyor bazıları reklamlarda oyunu cennetidir onun gibi bir şey galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.