Şimdi Ara

Vatandaşın yüzünü güldürecek teklifleri iktidar reddetti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
19.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şaşırmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ma-Fevka'l-Afak

    Hiç görmedim konu başlığı madem ben de buraya yazayım İstanbulda suya %80 zam yapmak isteyen Ekrem İmamoğlu yu AKP ve MHP reddetti bilginize. Seçim vaadinde yüzde kırk suya indirim yapacaktı güya aksine %20 zam yaptı
    Goremezsin hocam buranin yuzde 90i muhalefet kendileri calip oynarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sonra chp ne yaptı diye sorarlar bide utanmadan...
    akp yanına yandaşlarını alıp mecliste birlik olduktan sonra chp tek başına önerge sunmaktan başka ne yapabilir? kaç defa gördüm bu şekilde yararlı önergelerin hepsi chp tarafından yapılıyor ama akp sağolsun hiçbiri kabul edilmiyor
  • Ülkenin %51’ini bi bölüme %49’unu bir bölüme atalım.
    Çomarlar yüzünden açlıktan nefesimiz kokuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah askina bana sehir hastanesi deme 3 aydir hastanedeyim hala cikamiyoruz akli olan bulasmasin eski yerinde duran hastaneler varsa oraya gitsin tamam cok luks ama doktor yok ne ise yarar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WuLKaS

    Kusura bakma da bu yönergenin kabul edilecek bir tarafı da yok zaten

    – Kamuda asgari ücretle çalışanlar, vergiden muaf olsun.

    – Sağlık çalışanları, öğretmenler, din görevlileri ve Emniyet mensupları ile şehit aileleri ve gazilerin ek göstergeleri, yüzde 20 arttırılsın.
    şu iki madde bile yeterli.
    2. maddede şehit ve gazi ailelerinin hakkı vardır eleştiri yapmıyorum ama onları çıkarınca diğerlerinin ne farkı var senden benden ? Sağlık çalışanı, öğretmeni Emniyet mensubu , din görevlisi bizden daha iyi şartlarda geçiniyor. Özel sektörde çalışanın yarın cebine maaşın tam girebileceği garantisi var mı ? hatta maaşı geçiyorum işten çıkarılmama garantisi varmı ? Bu işsizlik boşa yada keyfi mi bu kadar yükseldi ?
    Kaldı ki şu kamuda asgari ücretle çalışanlar vergiden muaf olsun dersen ortalık yıkılır, kamuda herkes kendini asgari ücretli çalışan gösterir, Türkiyenin gerçeklerini bilmiyor gibi yapmayın, sokaktan adam çevirip sorsanız vatan millet sakarya dan sözü açar ama maalesef sahtekarlıkta da dünyada liderliğe oynar. Şuanda düzgün vergi veren adam yok ülkede, Memuru da zorunluluktan , kaçamadığından veriyor..

    Bu refah döneminde bile olmayacak bir önerge iken şuanda işleme konulması bile düşünülemez..
    her ay ortalama 4 bin lira vergi kesiliyor maaşımdan. Kaç memur bu kadar vergi ödüyor? Özel sektör vergi kaçırmasın da ne yapsın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunların red edilmesi önemli degil ki...

    İktidar bunları red edebilir fakat bunlar niçin red edildi bunları sunanlara bilgi verilmesi ve şu şekilde getirirseniz kabul edilebilir ortak fayda da buluşulur...

    Fakat bu olur mu ? Bu da olmaz sonuç Halkın yaşam şartları düşerse ozaman mevcut iktidarlara güle güle... Yerine gelenler ise dün sunduklarını gelecek zaman da unuturlarsa ne olur ?

    Hiç bişey olmaz..

    O zaman ne yapmalı ? Devletin bir birim kurması lazım bu birimde insanlar küçük yaşlardan çeşitli testlere tabii tutalarak seçilmeli eğitilmeli...

    Ve bu insanlara VATAN DAN ÇOK KENDİ İNSANINI SEVMESİNİN ERDEMİ VERİLMELİ !!!

    Ve bu yetişen bireyler. Bu MİLLETİ soyan,yetimin hakkını çalan,para için vatanını milletini satan,para için gizli paralel yapıların içinde yer alan,bu topraklar da her türlü cinayet işleyen, hırsızlıkla alavere dalavare ile zenginligine zenginlik katan insanları dünya degil uzay da ki herhangi bir gezegene kaçsalar bile peşlerine düşüp Bu hayat da yaptıklarının hesabını sorup amel defterini kapatıp halkının intikamını alması en büyük görevi olmasıdır.

    Bu yapılırsa ne olur ? KİMSE ÇALMAYA CÜRET EDEMEZ !!!




  • Asgari ücrete zam yapmayın ama VERGİ de almayın işte. 2000tl alan adamdan vergi kesmeyin 2200-2300 alsın,
    en düşük maaş yükselsin.
    ben işşizim bari işi olan rahat etsin.
    Vatandaşın yüzünü güldürecek teklifleri iktidar reddetti
  • Zerre samimiyetin varsa iktidar tarafından doğalgaza, elektriğe, akaryakıta yapılan zamlarıda yaz!!!

    Ama sizde o YOK!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaş önemli değil.
    Önemli olan cepleri yandaşları.
  • Gülmek isteyen cem yılmaz izlesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu memlekette muhalif olmak çok kolay. Vereyim ben de teklif "asgari ücret 10000 liraya çıkarılsın" diye. AKP de çıkarmayınca suçlu olsun.

    Lan polisler yollarda şahin gibi gözlerini dikmiş emniyet kemeri sigara telefon arıyor, sen diyorsun ki memleketteki tüm çalışanların %80'ini teşkil eden asgari ücretlilerden vergi alınmasın. Bu ucuz muhalefettir.

    Muhalefetin aponun mektupları gibi konular üzerine eğilmesi lazım mesela ama onlar da hdp ile aynı yatakta. Memleket bitik.
  • Doktor mu yok bende aynı hastanenin farklı bölümlerine gidip muayene oldum her bölümde en az 10 doktor var o da en az diyorum benim gittiğim bölümlerde 20 oda vardı siz hangi bölüme gittiniz de 3 aydır uğraşıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

    Zerre samimiyetin varsa iktidar tarafından doğalgaza, elektriğe, akaryakıta yapılan zamlarıda yaz!!!

    Ama sizde o YOK!
    Evet zamlari eleştiriyorum sonuc olarak bende bu faturalari ödüyorum. Lakin istanbuldaki su zammini ornek vererek diyorum ki kimin yonettigi farketmez bu zamlar hep olacak..
    Ben de guvenlik gorevlisiyim bana da 3600 ek gosterge gerek. sanıyor musunuz bu reddedilenleri savundugumu. Benim savundugum seyler baska..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arkadaş samimiyetimize zerre inanmıyorum %20 zamma fırtına kopartırsınız elektriğe %60 zam gelmiş gıkınız çıkmaz hani nerede o zamları eleştirdiğiniz yazılar dövizler???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.