Şimdi Ara

Diyanet’in 2020 bütçesi 11.5 milyar: ‘Bütçenin yüzde 97’si personel maaşları’ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

    Bence referandum yapılsın, bunların maaşı ödenecekse inanan kesim ödesin onların maaşından her ay kesim yapılsın.

    Ben bu inançsızım bu adamlara para vermek istemiyorum. Noel babaya inanan adam da din kursun ona da maaş verelim bu akılla gidersek.
    Olması gerekende bu zaten varsa inanan bunun yolunda cami ne bilem ona benzer aktivitelere katılan kişiler bağış yöntemi ile gelirini sağlamalı yani kişiler ben dini vecibelerimi yerine getiriyorum diyecek buna onay atacak buna bağlı olarakta maaşında kesilecek ancak böyle sonra içki ne bileyim sigara yok şans oyunu cart cırttan gelen sözde haram paralarla caf caflı harcamalar yapılmayacak.Ha amaçları o değil zaten adamlar haram helal dinlemiyor.Amaçları saltanat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levent_taka61

    Diyaneti ve İmamları Olmayan Bi ülkede yaşamak istiyorsanız, kubaya gidin, burasi Osmanlı in mirası üzerine oturan, Türkiye Cumhuriyeti.
    Miras değil enkaz bıraktı osmanlı ve bu savaş sonrası o sefaletin bedelini tazminini 25 yıl ödedi açta tarihini oku bir osmanlı han hamamdan başka bir halt bırakmadı.O yüzden hatırlanmıyor etkisi bile yok hüküm sürdüğü yerlerde.
  • Organize oldular kazanıyorlar , organize olamayanlar düsünsün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İAmSterdam06

    Niye bu kadar dine düşmanlık var ben anlamıyorum ki
    ozaman anlamadigin seye burnunu sokma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziktiri ottan cocukluktan subyanci yetistirilen ve tamamen para yolmaya odakli imam denen mahluklar bu ulkede 3800 maas aliyor, ben ise asgari ucretle borc harc icinde gecinmeye calisiyorum. Elbet gidecekler merakla bekliyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam tarikat,cemaatler bitirilsin demiş,diyanet ne peki? İlk önce cemaat nedir tarikat nedir öğrenin sonra yazın komik oluyor. Diyanet dediğinde cemaat ve tarikat. Burada cemaat tüm Türkiye oluyor haliyle herkesin vergisinden toplanıyor, tarikat ise cami cemaati oluyor çünkü ibadeti onlar yapıyor. Bu cahillik ile diyanet kalksa ne olur kalkmasa ne olur. Ülkede yaşayanların çoğun ne dini biliyor ne de hayatında kitap okumuş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.