Şimdi Ara

Dsmart GO TV uygulaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
3
Favori
7.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim çok ilginç bir sorunum var. Mi box S aldım. Kurulumu yaptım. DsmartGo kurdum. TV izlemede sorun yok. Dolayısıyla internette de sorun yok. Ama film, dizi, belgesel sekmelerinden hiç bir içeriği izleyemiyorum. “İçerik oynatılamıyor. İnternet bağlantınızı kontrol edin.” yazıyor. Tarih saat ayarlarıyla oynadım. Otomatiğe aldım, +2, +3 seçtim, manuele aldım, farklı bir saat girdim. Uygulamayı silip tekrar yükledim. Hiç biri çözüm olmadı. Bu arada Canlı TV de programların yanında yazan saatler de 1 saat geri.

    Aynı sorun eşimin telefonunda da (lenovo P2) var. Yaz saati zamanlarında izleyebiliyor ama kışın bu sorunla karşılaşıyor. Eşimin telefonunda "tarih saat ayarlarınız doğru olmadığından içerik oynatılamıyor." diye daha ayrıntılı bir hata mesajı yazıyor.

    Benim telefonumda (S7) böyle bir problem yok. Var mıdır bir çözümü? Bilgisayarı televizyondan kurtaralım diye box aldık, hiç bir işe yaramadı... :/





  • Merhaba arkadaşlar alpsmart tvbox aldım. Dsmartgoyu yükledim fakat canlıtv izlemek isterken kullanıcı seçtiğimiz ekrana atıyor. Çözümünü bilen var mı?

  • ---DaNGeR--- - kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki Dsmart go uygulaması bir sürü hata içeriyor.Flim ve dizi bezende canlı tv yayınlarını izlerken içerik oynatılamıyor hatası çıkıyor.Bu ilginç hata şansa bazen vod kısmında yapıyor bazı kişilerde canlı tv sorunu var.Dsmart go uygulaması geliştirilip güncellenmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Ocak 2021; 19:9:21 >
  • muratbekar kullanıcısına yanıt

    Bu konuyu ben de merak ediyorum.

    Altyazısı bulunan bir Canlı TV yayınını orijinal dilinde ve Türkçe altyazı ile izlemenin sanırım bir yordamı yok.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.