Şimdi Ara

İSTANBUL HALKINA KAR LASTİĞİ SATILAN KARANLIK DÖNEM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lastikçi aslan nerde ya böyle konuları severdi
  • Kış lastiği taksanız ne olur takmasanız ne olur ne fark ediyor ki ? Herşeyin başı eğitim! Tabi kanunlarında yeterli olması lazım sadece ticarilere değil binek araçlara da zorunlu olması lazım kış lastiğinin.Sen gidersin en kalitelisinden kış lastiğini alırsın mis gibi yoluna koyulursun, yaz lastiği ile yola çıkmış bir davar çıkar karşına rampada kaya kaya gelir küt diye vurur arabana içine eder arabanın.O yüzden kış lastiğin olsun olmasın en güzeli bu memlekette kışın arabayı otoparkdan dışarı çıkarmamak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F81E1A7E5 -- 3 Aralık 2019; 18:38:56 >
  • Böyle başlık açanlarda sürekli YouTube dan hayatı takip eden genç kardeşlerimiz. Hop bir video izliyor hemen gerçek sanıp konu açıyor burada.

    İstanbul gibi bir yerde hele kar yağdığı zaman yola çıkacak kitle için kar lastiği şart kardeşim. Gençken bende böyle saçma sapan düşüncelere kapılırdim. Sene 2014. Kışın Godzilla İstanbul'u vurmuş durumda. Mecbur arabayla çıktım yola. Göz gözü görmüyor. İşin felaketi çok yoğun bir kar yağışı değil. Çünkü basit bir kar yağmış ve kimi yerler buzlu. Başka şehirlerde böyle kar görseler pehhh derler ama 20milyonluk İstanbul'da en ufak bir yağmur yagmasinda bile kilit olan yollar karın düşmesiyle kitlenmeye başladı. Pati çekenler mi dersin, buzda kayanlar mı dersin. Korkup yola devam etmeyip aracını kenara çekenler mi dersin. Özetle var oğlu var. Bende yaz lastikleri ile mıy mıy gitmeye çalışırken yanımdaki şeritte 8 arabanin birbirine girdiğini ve o diğer manzarayı gördükten sonra kış lastiğine hak getirdim. Tamam almayan vatandaş olur. Ama alan ve almak isteyen insanları yanıltıcı konular açmayın. Konuyu şikayet ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketim toplumu deyince akla ilk ABD gelir. Tüketim olmazsa ekonomi çarkı dönmez. İnsanlar para kazanmalı ki harcayabilsin.
    https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201912011040731598-abdde-kara-cumada-74-milyar-dolarlik-online-rekor-satis/
  • Benim almama çekincem 4 derece altı hatrı sayılır gün olmaması. Mevsimler eskiden böyle değildi sanki. Kış lastiğinin sıcak havada daha da tehlikeli olmasından korkuyorum. Tabi İstanbul da böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkate alınmaması gereken bir konu. Çünkü ülkemizin bir çok ilinde kar lastiği gerekli. Örneğin ben şuan Adana'da yaşıyorum. Tamam eyvallah burada kar ve kış lastiğine hiç gerek yok. Tek lastikle 4 mevsim götürüyorum.

    Ancak bundan önce 6 yıl İstanbul'da yaşadım. Orada mutlaka kış aylarında kar lastiksiz çıkmazdım. Olay sadece kar değil. Beylikdüzü,Kıraç gibi taraflara kışın yolun düşerse, özellikle sabahları ıslak yolun don tutması kaçınılmaz oluyor.

    Yani özetle diyeceğim o ki;konu, belli bölgeleri kastatmeyip genelleme yapılmış bir konu olduğu için tasvip etmiyorum içeriğini.
  • istanbulda hava sıcaklığı yağış olmadan gece bile en fazla 7 dereceye düşüyor. Kışın kar yağdığında da ben aracımı çıkartmam bilinçli vatandaşım diyorsa insan saygımız sonsuz.

    Ama kışlık gereksiz deyip, gecenin körü yola çıkıyorsa, aktif araç kullanıyorsa, sadece istanbul içi değil çevre ilçelerine de gidiyorsa. Bu cahil cesaretidir. Gizli buzda her ne kadar süper işlev göstermese bile soğuk asfaltta bile faydasını görürsünüz.


    Dediğim gibi ben araç kullanmıyorum kışın diyen için tamamen gereksiz, ama cahil cesaretiyle karda kışta dışarı çıkana da millet lafını esirgemez bunu da bilin. Yaptığınız cahillik ve saygısızlık başka bir şey değil o zaman.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş beleş konu
  • İstanbul mu tropikal iklim ?? Yağan da kar değil pamuk şeker zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    dıkşın dıkşın öldün çık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada sayfa işgal edip saçmalıyorsun...İstanbulda kar yağar yazmaz.. Hiç belli olmaz.....40 gün lazım olmaz....Bir tek gün lazım olur....Hem malını hem canını kurtarır...Hadımköye gel...Karaburuna gel..Tayakadına , Arnavutköye ,..Trakyaya gel..... Kar varmı yokmu gör.....Kar değil buz haline gelmiş çiğ bile arabayı yoldan savurup götürüyor....Kar , kış, yol görsen , yolda kalsan ne yazdığımı anlardın....Düşüncene katılmıyorum.....1 gün bile gerekli olsa kar lastiği takın...Arabada ..Domates değil can taşıyorsun...NOT... Bu yazıyı bırakan adam İstanbulda akşam 19 dan 21 e kadar diz boyu karda Mecidiyeköyden Beşiktaşa yürüyen adam.. Yollar tıkalı arabalar çalışmıyordu....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Aralık 2019; 23:39:13 >
  • İSTANBUL HALKINA KAR LASTİĞİ SATILAN KARANLIK DÖNEM.

    sabah 8 itibarıyla istanbul'da hava sıcaklığı... saat 05:00 06:00 gibi daha da soğuktu. üstelik yerler kaygan. kış lastiğiyle ne patinaj var ne de frende kızaklama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 4 Aralık 2019; 9:6:40 >
  • Kış lastiği hiç kullanmadım. Kullanmayı da düşünmüyorum. Kar yağışında ve donma yaratacak soğuklarda da araç ile çıkmıyorum. Toplu taşıma kullanıyorum. Ancak kış lastiğine gereksiz denmesi tamamen saçmalıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 4 Aralık 2019; 12:3:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.