Şimdi Ara

Yoksul Berlin vs Zengin Ankara (Batık İskandinavya vol2) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kız arkadaşımla 1.5 sene önce berline gitmiştik, berlin duvarının önünde birisi vardi oyun var ya bardaklarin altina topu koyup çeviriyor sonra bulursan verdigin paranin iki katını alıyorsun. 50 Eurom gittiydi anasını satayim sonra bir Türk gelip siz türk müsünüz gencler demisti evet dedik 20 euro vermisti alin bunu bir daha oynamayın bunlar üçkağıtçı diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    16 dünya ülkesi gezmiş birine fazla üst düzey falcılık yapıyon bence,oyle bir iddam olmadı çekim mekanına göre onu anlayamazsın dedim anlayışın bu kadar kıtmı? türkiyedede elit zengin şık mekan mühit tarihi yer dolu..
    Şunun kafası forumda kimsede yok. hayırlı işler kardeşim.
  • Benim gülünecek bir halim yok çok şükür. Ama sana gülüyorum. Belli ki bir baltaya sap olamamışsın. 10 senedir buradayım sıfırdan başladım ve bu 10 sene içinde Türkiye de çalışarak alamayacağım şeyleri aldım. Çalıştık kazandık har vurup harman savurmadık bey gibi de yedik içtik. Şimdi kendi evimde oturuyorum, 3 tane kiracım olacak. İyi kazanıyorum. Burda doğup büyümüş eşim benden daha iyi kazanıyor. Sen ve senin gibiler de Almanya bitti diye ağlasın. Şimdi sen söyle, nereye gülüyoruz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.