Şimdi Ara

Reddedildikten Sonra Üzerinde Durulmalı mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hemen kabul etme olasılığı yüksek bi kıza teklif et. Egon artsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne deseniz haklısınız. Ben direkt yüzüne demeyi planlıyordum da arkadaşım söyledi fakeden yürümemi. Napalım olan oldu kızın takıldığı oğlanlara sordum istiyorsan sana ayarlayalım dediler ama o kızın senden büyük t*şakları var dediler. İyi ki reddetmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipten direk çıkar. başkasına geç. ben öyle yapıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım lise çağında bir kardeşimizsin, senin üzerinden diğer kardeşlerime de bir tavsiye vermek istiyorum. Birinden hoşlanıyorsanız, öncelikle bir arkadaşlık bağı kurun, sonra birlikte vakit geçirin ve zaman sizi ilişki yaşayacak samimiyete taşıyorsa, ister istemez o ilişki başlar. Hem size hem karşınızdakine, ilişki yaşayabilir miyiz ? Sorusunu daha doğru ve net verme şansı verir.

    Bir kadından hoşlanıp, duyguları içinizde yaşayıp bir anda ilanı aşk ederek, kadınla ilişkiye başlama ihtimaliniz çok düşük, bu ihtimalin olabilmesi için kadının gözü kara sizinde ilk anda büyük bir etki bırakmanız gerekir.

    Karşındaki kadının senden hoşlanmak için sebepleri bile yokken, neden seninle bir ilişkiye başlasın ? Üstelik kadına karşı kendi hesabını bile kullanmıyorsun, daha başta sıkıntılı bir yaklaşım içindeyken nasıl olacak bu ilişki ?

    Bunlar sana tecrübe olsun, ileride bir kadına yaklaşmak için planlar yapmadan doğal şekilde bağ kurduğunda, bu yaptığının saçma olduğunu anlayacaksın. Şimdi bu mevzuyu kapat ve sende derslerine odaklan...




  • Küçükpazarlı kullanıcısına yanıt
    ahahah sapık muamelesi nedir kardeşim :) tanımadıgın bir kıza direkt aşık oldum diyeceksen evet dünyanın neresine gidersen git sapık mıdır nedir derler !!!

    Ama güzel bir kız görünce hoşlana bilirsin ve tanışmak isteye bilirsin bunu nasıl yaparsın ? Beynini kullan sadece

    Tanışmak için sebep yaratırsın gider tanışırsın bi yakından bakarsın belki yanında o hissi alamayacaksın otamatikmen sen istemiye bilirsin...

    Biraz kendimizi geliştirelim beyler !!!

    Bir diger olay da şu instagram dan kızla tanışılmaz diyenler gördüm... Onlar da ayrı beynini kulanmayan arkadaşlarımız.
  • yöntem bilmediğin için olmuş. hiçbir kıza direk gidip pardon sizden hoşlanıyorum çıkalım mı tarzı giriş yapılmaz. bu hatayı yapan çok kişi var. sonra da reddedileceğimi tahmin ediyordum tarzı kendilerini küçük gören şeyler söylüyorlar.

    bu şuna benziyor. senin elinde real Madrid i yenebilecek kadro var. ama sen teknik direktör olarak futbolun f sinden anlamıyorsun çünkü hiç açıp okumamışsın. takımını sahaya 0-0-10 taktiği ile çıkartıyorsun ve ilk dakikadan 10 forvet ile saldırmaya çabalıyorsun. sonuçta maçı 30-0 kaybediyorsun. sonra da zaten yenmek bizim neyimize diyerek mağlubiyeti normal görüyorsun. yenebilecek güce sahip olduğunun farkında değilsin.

    ne yapmalısın? oyunun taktiğini öğrenmelisin. oyunu kuralına göre oynamak için açıp okumalısın. erkekadam gibi sitelere bakabilirsiniz, oyun diye aratınca çıkar. açın okuyun. her şeyi geçtim bir kere kıza açılmanın yegane yolu bahane ile (başka bir konu aracılığıyla) tanışmaktan geçer. bu en temel kuralı bile bilmeyen birçok gencimiz kızla ilk tanışma olayını bile "teklif" şeklinde yaparak adeta intihar ediyorlar. bu, bir futbol takımının sahaya kalecisiz çıkacak kadar futbol kurallarından bihaber olması gibi bir şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 3 Aralık 2019; 9:28:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fake hesapla instandan açılmak... biraz az tırnak ucu kadar kendinize güvenin. İyi bari hakaret edip taciz diye şikayet etmemiş etse ona da gıkın çıkmazdı zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke hoşlandıgını bile söylemeden önce sana önce nasıl baktığını bir kestirseydin. Geçmiş olsun konu üstünde durma. Herhangi birşey yazarak rahatsız etme buna selam vermekte dahil kendini küçük düşürürsün.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.