Şimdi Ara

Akıllı saat önerisi (1600 tl civarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akıllı saat alma arefesindeyim. 3 model arasında kaldım. Samsung Galaxy Watch, Samsung Galaxy Watch Active 2 ve Huawei Watch GT2. Siz olsanız hangisinden yana tercih yapardınız ?



  • Galaxy Watch, Galaxy Watch Active 2 ve Huawei Watch GT2 arasında kararsız kalmış ve araştırmaya başlamıştım. Galaxy Watch sayfasında yazılan anakart sorunları, sensör bozulmaları, sürekli servise verilme durumlarından dolayı Galaxy Watch'u eledim. Active 2 ve GT2 arasında da şarj süresi, görünüş ve kasanın çelik kasa olmasından dolayı GT2 almaya karar verdim. Active 2 nin çelik kasa modeli çok pahalı. Bu kadar para veripte alüminyum kasa almakta mantıklı gelmiyor. GT2 yeni bir saat ve alınan güncellemelerle daha iyi olacağını düşünüyorum. Bunlar tabiki kişisel görüşlerim. Beklentiler önemli. Kararsız kalanlar için düşüncelerimi belirtmek istedim.
  • hocam merhaba,
    Saatten memnun musunuz? Var mı sıkıntısı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkys

    hocam merhaba,
    Saatten memnun musunuz? Var mı sıkıntısı?
    Hocam çok memnunum fiyat performans yönünden en mantıklı cihaz bence. Ama tabi beklentilerde önemli. Benim bu saati almamdaki en büyük sebepler çelik kasa olması, şarj performansı ve görünüşünün klasik saatler gibi olması. Saatten youtube a girme gibi amaçlarınız varsa active 2 modeline yönelmenizi öneririm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.