Şimdi Ara

Netflix, eski model Samsung TV'lerdeki desteğini sonlandırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Saçmalık, cihaz doğru düzgün çalıştığı ve hizmetin sunduğu minimum gereksinimleri sağladığı sürece bunu yapmamaları lazım. Böyle saçmalık olmaz.

    Geçen BEKO'da beni böyle deli etti. Dayanıklı tüketim mallarının daima desteği sürmelidir. Sırf birilerinde para toplanacak diye böyle saçma şeylere izin verilmemelidir.

    Çaydanlık, dayanıklı bir ürün; 14 sene çatır çatır çalışmış ve çalışmaya da devam edebilecek. Sırf yedek parça yok diye tamir etmediler. Arıza da öyle elektrik, mekanik aksam arızası değil. Sadece, biraz su sızdırıyor.

    Dayanamayıp, BEKO'ya yazdım: "Çarpılana kadar kullanırız artık, böyle uygulamaları el oğluna yapın, kendi insanınıza değil" diye.

  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Keske Samsung moduler yapsa akilli TV parcasini. Sadece o parca degissin ... Bilgisayar parcalari gibi ...

    Kimbilir bir marka yapmayi akil edebilir ...


    Adamlar basit bir sey icin TV degistirmesini talep etmesi tuhaf! ... TV ler her yil degistirilmez ki ?
  • En iyi yöntem android tv box veya Apple tv.İşlemcileri hızlı istediğin gibi Netflix, YouTube ,Tidal ,Spotify gibi uygulamaları sorunsuzca kullanılır.Smart Tv işlemci hızları çok çabuk yavaşlıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman ne anladım smart tv almaktan android box alırım daha iyi.

  • Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen yarın o yılan döner seni sokar.

  • Söyleye söyleye dilimde tüy bitti. Akıllı TV saçmalıktır, Apple TV ve Android Box özgürlüktür. Bir Android Box 400TL, 3-4 yıl kullanabiliyorsunuz güncelleme alarak. Apple TV ise çok uzun yıllar güncelleme alabiliyor ve kullanımı çok daha güzel. Kurtulun artık bu smart TV saçmalığından. Azıcık paraya kıyın da alın güzel bir Apple TV yada Android Box.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Netflix lisansı olmayan android boxlarda Netflix 480p çözünürlükte çalışıyor. Xiaomi dışında kaç tane Çinli android box bu lisansa sahip? Alayı 480p Netflix ile sürünüyor. Taş çatlasa 4 tane Çinli box çıkar Netflix ile tam uyumlu. Onlarında fiyatı lisanlardan dolayı bir hayli yüksektir. Netflix'i HD çözünürlükte seyretmek öyle kolay iş değil. Android box aldım dünyalar benimle olmuyor o iş.

    Eski akıllı TV'lere desteği kesmek kendi hatası olur Netflix'in. Ciddi abone kaybeder ki 2010-2011 de üretilmiş televizyon da eski sayılmaz. Kime göre neye göre eski? Uygulamalara desteği kesip insanlara zorla yeni televizyon mu aldırabileceklerini sanıyorlar? Saçmalık.

    Netflix'in yerine olayım cihazına eklemek isteyen hiç bir üreticiden lisans bile talep etmem. Herkes ürettiği cihaza rahatça HD ve 4K Netflix'i varsayılan olarak eklesin. Yemişim lisansdan kazancı, esas olan kullanıcı sayısı.

    Tesla motors bütün patentlerini serbest bıraktı mesela. https://webrazzi.com/2014/06/13/elon-musk-teslanin-butun-patenlerini-neden-rakiplerine-dagitiyor/

    Netflix de aynısını yapsa, Çinli cihazların tamamında HD ve 4K Netflix çalışmaması için bir neden kalmaz. Ne güzelde olur. işte o zaman android boxlar akıllı TV lerin yerini alabilir.





  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Söylediklerine katılıyorum ama BEKO olayını anlamadım.
    Su sızdıran birşeyi yedek parçası yoksa nasıl tamir edebilirler?
    Yani sızdıran yerine yapıştırıcı falan sürmelerini bekliyorsan yetkili servis yapmaz ama evde kendin yapabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onlyone

    Söylediklerine katılıyorum ama BEKO olayını anlamadım.
    Su sızdıran birşeyi yedek parçası yoksa nasıl tamir edebilirler?
    Yani sızdıran yerine yapıştırıcı falan sürmelerini bekliyorsan yetkili servis yapmaz ama evde kendin yapabilirsin
    Ben nasıl yapayım?? Elimde malzeme yok, yedek parça yok, tamirat garantisi yok. Ben de onu söylüyorum, dayanıklı ürünlerin yedek parçaları belli bir süre için tam sayıda, belli süreden sonra talebi karşılayacak kadar üretimi sağlanmalıdır (ya da bir taşerona ürettirilmelidir). Benim problemim, elektrikli çaydanlıkta baş gösterdi. Tamir etmediler yedek parça yok diye (neymiş, 7 senelik yedek parça üretim süresini doldurmuş); iyi de ben şimdi, bu yoklukta, demlik hariç çalışan (ve başka hiçbir ürüne uymayan) diğer parçalarını çöpe mi atacağım? Yazık değil mi?
    Cihazı iyi ve güzel bir şekilde kullanıyor olmam benim suçum mu?
    Arçelik'te daha da beteri oldu; DEC'in ana kartı yanmış diye bana tamir servisi vermediler (neymiş, yeni telefondan daha pahalıya geliyormuş; sen pahalıya yaparsan, tabi ki de pahalı olur. Genel Müdürlüğe kadar zorlamasam, elimdeki cihazı cüzi bir miktar nakit karşılığı yeni telefonla değiştirmeyeceklerdi). El cihazı çalışıyor, adaptör çalışıyor. Ben ne yapacaktım yani?




  • dere.beyi kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Ben HD izlerken tarayıcı ile ekran yansıtıyorum miracast ile telefon ısınıyor. Tvde Görüntüde takılmalar kaymalar oluyor. Ama telefon ekranında birsey yok.
    FHD, 4K hiç izlenmez. Ayrıca 4k kablosuz görüntü aktarımı yapabilmesi lazım cihazların ikisininde.

    Hdmi desteği olan cihazlarınız varsa sorunsuz kullanabilirsiniz tabii.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    her sene değiştir demiyor zaten. 9-10 yıl önceki TV'lerden desteği keseceğini söylemiş ki haklı gerekçeleri var. yetersiz ram işlemci vs.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.